• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mehtap'ın Vitrini ...

Bu arada senin ayakkabının louis vuitton fiyatını bilmiyorum ama ebay da da var tatlım benzerleri. Bulamazsan e bay a göz atarsın :34:

Gold cap pump | eBay

Canim tesekkur ederim onceden ebay'dan alisveris yapardim ama simdi yeni gumruk yasasiyla online alisverislerde zorluk yasiyorum. :14:

Yurtdisindan online alisveris tercih etmiyorum,gumrukte kalip elime ulasmamasi korkum. :44:

Bir kac kere basima geldi aldigim seylere mi yaniyim o kadar verdigim paralari mi bilemedim. :ssz:

$akay-gelinlik-premium-gelinlik-magazasi-0-460[1].webp

Bugun benim birtanecik degerli takipcilerime harika bir suprizle geldim. :3:

Cumartesi gunu dugun telasimin en heyecanli,,en duygusal bir o kadar da en kararsiz gununu gecirdim. :9:

Sabah erkenden Almanya'ya dogru yola ciktik.Annem,ben,nisanlim ve nisanlimin kardesi.

1,5 saatin ardindan gidecegimiz caddeye vardik.Aman Allah'im ! Tipki Turkiye gibi ..

Vitrinler birbirinden sik gece elbiseleri,abiyeler ve gelinliklerle dolu olunca nereye girecegimi sasirdim.

Daha once Facebook'tan takip ettigim gelinlik magazasina zor attim kendimi. ( Yurtdisinda yasanlar icin magazalarin isimlerini ozel mesajla atabilirim. :30: )

Bu yilin modasi balik gelinliklere baktim hemen kollari dantelli olanlara.Ama ne yazik ki gelinliklerde bu model cok tercih edilmedigi icin ellerinde olan tek bir tanesi de ben gelmeden satilmisti.

Bir kac model denedim A kesim,,Prenses ... Nedense cok itici buluyorum kabarik ve cok tasli gelinlikleri.

Hic asil gelmiyor bana. :50:

Daha sonra neyse ki benim icin balik model abiye getirdiler onu denedim ve ba-yil-dik.

Bu magazadan sonra 2 magazaya daha girdim ama hicbiri fazla ilgilenmedi.Ve gittikce kafam karisti ...

Aslinda normalde ne istedigimi biliyordum ve guzel bir yemegin ardindan yine ilk magazaya geri donmeye karar verdim.

Istedigim gelinligi tarif ettim ve olculerim alindi ...

Gelinlik secimi kismini daha sonra daha ayrintili bir sekilde anlatacagim gelin adaylarimiza yardimci olmak icin.Bu nedenle kisa kesip dikilecek gelinligimin resmini paylasiyorum. :32:

$Naamloos.webp

Gelinligimin ust kismi yukaridaki resimdeki gibi uzun kol dantelli olacak.

Ama kayik yaka bu kadar kapali bogaz olmayacak.

Resimde gozuken beldeki beyaz kusak olmayacak yani kisacasi gogusden yukarisinin modeli boyle .. :17:

$182188_509022992445068_776428412_n[1].webp

Gelinligimin alt kismi ( benden alt bolumu ) yukaridaki resimdeki gibi ...

Ancak etek uclarinda ek olarak su yolu yapilacak.

Sirt dekoltesi de aynen bu sekilde tabi ki uzun kollu oldugu icin dantelle gizlenmis olacak.

Sirttan balik modelin acildigi yere kadar inci dugmeler sectim.

Iste kizlar gelinligim bu merak ettiginiz konularda her zaman yardimci olurum.

Dikimi bittikten sonra uzerimde de paylasacagim :21:

Umarim biraz da olsa merakinizi gidermisimdir. :54:

Sevgiyle kalin ... :54:

İKinci gelinlik benim çok beğendiğim bi modeldi :1:

İkisinin karışımından bence çok güzel bi gelinlik çıkacak ortaya canımm.

Arkası düğmelimim olacak seninki de canım.

Bende öyle istiyodum ama bi arkadaşım dedi düğüne az kala çok kilo verirsen kötü olur pot durur dedi.

Ayy bi an önce bitse de üstünde de görsek.

Ne kadar sürüyomuş dikilmesi tatlım.

İKinci gelinlik benim çok beğendiğim bi modeldi :1:

İkisinin karışımından bence çok güzel bi gelinlik çıkacak ortaya canımm.

Arkası düğmelimim olacak seninki de canım.

Bende öyle istiyodum ama bi arkadaşım dedi düğüne az kala çok kilo verirsen kötü olur pot durur dedi.

Ayy bi an önce bitse de üstünde de görsek.

Ne kadar sürüyomuş dikilmesi tatlım.

Aynen Canim ikinci gelinlik benim favorim kesinlikle aynisini diktirecektim.

Ama cok cok zayifim ( Bir haftada 3 kilo vererek 1.74 boy,,54 kiloya geriledim. :14: )

O nedenle kollarimi incecik oldugu icin kapatmak istedim boylece kollarini dantelli yapalim dedik. :23:

Dugmeli yaptirmak istedim sirtini cunku bu sezon bence inci yada kumas kapli sirt dugmeleri cok moda.

Tabiki dedigin gibi korse seklinde modeller daha kullanisli.Ama benim istedigim modele korse sirt gitmezdi bence :18:

Cunku dantel gelinligi klasiklestirirken inci yada kumas kapli dugme tamamlar .. korse sirt model modern gelinliklere yakisiyor diye dusunuyorum. ( Bilmem hakli miyim ? :9: )

Gelinligim Turkiye'de dikilcegi icin subat ayinda teslim edilecekmis. :25:

Yorumun icin cok cok tesekkurler. :54:

Kilon normalse ikinci gelinlik muhtesem olur sana eminim. :29:

$BridalShop2[1] (2).webp

Merhaba guzel sayfamin guzel hanimlari ! :17:

Yine bir is gunu ve ben yine isteyim. :68:

Bos durmak yerine sizlerle yani sevgili gelin adaylariyla '' Gelinlik Seciminde Nelere Dikkat Etmeliyiz '' adli tecrubemi paylasmaya varar verdim. :45:

$ESBB SHOP INTERIOR_1[1].webp

Ben gelinlik secimi icin taa Belcika'lardan taa Almanya'lara gittim. :10:

Nedeni ise yasadigim yerde gelinlikci sayisinin azligi ve bundan kaynaklanan yuksek fiyatlar. :106:

Bu nedenle ;

Oneri 1 : Gezeceginiz gelinlikcileri onceden arastirin,adres ve telefon numaralarini mutlaka gelin ajandaniza kayit edin. :126:

$bridal-salon-business-plan-483[1].webp

Tabi ki taa Belcika'lardan kalkmis o kadar yolda ne badireler atlamis ve sonunda hedefine ulasmis biri olarak,onceden randevu aldigim icin oncelik her zaman benimdi. :10: :102:

Haftaici calistigim icin haftasonuna randevu almistim ve ne yazik ki magazalar ana baba gunu gibi kalabalikti. :110:

Benimle ilgilenecek biri o kalabaliga ragmen mutlaka vardi ancak kalabalik nedeniyle biraz evet biraz ( yaklasik 15 dakika ) bekletdilmekten kurtulamadik. :106:

Yani ;

Oneri 2 : Gideceginiz magazalardan gitmeden once randevunuzu alin ve mumkunse randevunuzun hafta ici olmasina dikkat edin.

$sleeping-woman[1].webp

Cuma gunu yani gitmeden bir gun once ilik dusumu aldim ve ertesi gun icin giyeceklerime karar verdim.Ve her zamanki saatimde uykuya daldim. :115:

Oneri 3 : Randevu oncesi uykunuzu iyi alin ve randevu gunu dinc uyanin ki eminim cok yorulacaginiz bir gun olacak.

$Bridal-Makeup-Tools[1].webp

Sabah harika bir kahvaltinin ardindan randevuma ozenle hazirlandim.Makyajimi yaptim. :108:

Oneri 4 ; Randevunuza ozenle hazirlanin gunluk halinizden ziyade makyajiniza ve saciniza dikkat edin.Makyaj gelinlige bulasacak diye korkmayin.Gelinliginizi giymenize yardim edecek biri mutlaka olacaktir.

$21162663_650[1].webp

Gelinlik secmeye giderken siyah ic camasirlarimi giymistim.Kesin kotu bir goruntu ortaya cikacak diye kaygiyla giyinme kabininden ciktim.Tabiki harika bir goruntu degildi ama neyse ki gelen tum gelin adaylarinin ic camasirlari renkliydi.Pembe bile gordum yani . :30:

Oneri 5 : Randevunuza giderken mutlaka ten rengi sutyen tercih edin hatta bu sutyen dugun gunu giyeceginiz sutyen olsun ki olculeriniz alinirken sorun yasamayin.

$Wedding-dress-shop[1].webp

Ben gelinlik konusu uzerinde 7 mastir bitirmis biri olarak gelinlik modelime aylar oncesinden karar vermistim.Bu nedenle gittigim yerlerde calisanlara hic zorluk cikarmadan istedigim modeli soyledim. Hem zamandan kazanmis hemde cok yorulmamis oldum. :91:

Ancak hayalinizdeki gelinlik icin vucudunuzu iyi taniyin ve vucut seklinize en uygun gelinligi secin.Akliniza takilanlari satis gorevlisine sormaktan cekinmeyin. :89:

Oneri 6 : Size yardimci olan satis gorevlisine hayalinizdeki gelinligi soyleyin.Tabiki dugun mekani,sac modeli,duvak modeli ve uzunlugu,gelin cicegi ve hava sartlarina kadar her durumu degerlendirin.Daha sonra isterseniz vucut tipinize uygun baska seceneklere goz atabilirsiniz.

$consumerreader_kellyscloset[1].webp

Ilk gelinligi uzerinize denediginiz an cok farkli duygular icinde oluyorsunuz.Ve kabinden ciktiginiz ilk anda nisanlinizin,,anneninizin gozlerinizdeki heyecani gormesiyle o duygusal atmosferin icinde buluyorsunuz kendinizi.Sonrasinda ise yorumlari dinlemek kaliyor ... :75:

Oneri 7 : Yaniniza annenizi ve nisanlinizi mutlaka alin,,onlarin yorumlarini dinleyin.Ve hatta zevkine guvendiginiz bir arkadasinizda yaninizda olabilir.Ancak bir kac kisiden fazlasi kafanizi karistirabilir.

$wedding1[1].webp

Ilk gittigim magazada karar veremememle bir kac magazaya daha bakmaya karar verdik.Ancak her gittigim yerde dahada kafam karisti ve basladigim yere geri dondum. :84:

Oneri 8 : Magaza secenekleriniz 3’u gecmesin,yoksa her gittiginiz yerde yorumu farkli olan biri mutlaka cikacaktir ve bu da kafanizin karismasina neden olacaktir.

$article-new_ehow_images_a07_ru_qn_start-bridal-gown-shop-800x800[1].webp

Ve sonunda gelinlik modelime karar vermis oldum.Olculerim alirken biraz kilo alma payi biraktirdim,cunku dugunume kadar 7 kilo almayi dusunuyorum. :106:

Oneri 9 : Gelinlik modelinize karar verdikten sonra olculeriniz alirken dugun stresinden kilo alip verme vs. durumunuzu goz onunde bulundurun.

$Bridal-Shopping-Online-2[1].webp

Ve secim sonunda nisanlimin bu sozleri hepimizin yuzunu gurdurdu ve benim kararsiz kisiligimi ortaya koydu. ‘’ CANIM ARTIK INTERNETTEN VE DERGILERDEN GELINLIK FOTOGRAFLARI ARASTIRMAYI BIRAKABILIRSIN ‘’ :132:

Oneri 10 : Seciminizden sonra gelinlik arastirmasini birakin,evet ben gibi kararsizsaniz mutlaka birakin.

Mutluluklar ... :123:

canım maşallah hepsi birbirinden güzel. gelinin tahtta taşınması olayına bayıldımmmm :53: faslı nişanlıyı nerde buldun tanışma hikayenizi merak ettim çok canım paylaşırsan sevinirim :1:

canım maşallah hepsi birbirinden güzel. gelinin tahtta taşınması olayına bayıldımmmm :53: faslı nişanlıyı nerde buldun tanışma hikayenizi merak ettim çok canım paylaşırsan sevinirim :1:

Tesekkur ederim Canim :29:

Belcika'da yasayan bir cok Fas asilli insan var ayni bulmak cok zor olmadi acikcasi :17:

Tanisma hikayemiz cok ilginc ve uzun ozel mesajla size gonderebilirim isterseniz :17:

$panicwoman2[1].webp

Merhaba Kizlar , :3:

Ne zamandir soyle rahat rahat sayfama gelip sizlerle birsey paylasamadim.:18:

Neden mi bu kadar ihmal ettim birtanecik takipcilerimi ,
Ocak ayiyla baslayan dugune hazirlik telasi , :123:

Gelinlik,damatlik arayisi,ardindan salon,dekorasyon,dugun yemegi menusu,sanatci ve dj secimi,ceyizimde olan eksikler,gelin cicegimin renk tonlari ve modeli,takacagim kupenin tasi,dugun gunu hangi ic camasiri … :75:

Aman aman cok cok ayrintiya giripte evlenecek olan guzelleri korkutmadan … :29:

10.05.2013 kina gununden once ki iki haftami ayirdigim ev temizligim ve mutfak yerlestirme,ve beni en cok zorlayan kiyafetlerimi ‘yeni’ yuvama getirme ve yerlestirme seremonisi,,

11.05.2013 buyuk dugun gunum , ve ardindan muhtesem gecen Turkiye balayi tatilim , :103:

Tatil donusu hic ara vermeden is hayatina tekrar devam edisim , :102:

Yeni ev hayatima alisma donemi derken bir baktim Mehtap bambaska biri oluverdi.

Her sabah kurulmus saat gibi ayni saatte kalkip isine giden isinden hergun ayni saatte gelip birtanecik kocasina onceden hic yemek yapmadigi halde corbasindan,salatasina , salatasindan tatlisina masasini hazirlayan, yemegimiz bitince aman 5 dakika soyle dinleyim sonra ev islerime bakiyim demeden masasini dakikasinda toplayan,camasirini utusunu hic aksatmayan bir ev hanimi , bir gurme gelivermis.:89:
Tabi bu kadar kosusturma da bazenleri beni yoruvermedi degil. :68:

Esimle gecirdigim evliligimin ilk 4 ayi zaman zaman kucuk cekismeler zaman zaman en romantik anlar olarak hayatima isleniverdi.
Simdi evimi , isimi bir duzene oturmaya baslamisken takipcilerimi bundan mahrum birakmak olmazdi elbette. :127:

Yeniden Merhaba Guzel Takipcilerim …
Kaldigim yerden devam etmeme hazir miyiz ? :17:

Son düzenleme:
.....................................

Eklentiler

• $gucci_by_gucci_75ml_edt[1].webp
    $gucci_by_gucci_75ml_edt[1].webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 201
  • $Yves-Saint-Laurent-La-Nuit-de-L’Homme-Le-Parfum_60ml[1].webp
    $Yves-Saint-Laurent-La-Nuit-de-L’Homme-Le-Parfum_60ml[1].webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 192
Son düzenleme:

Soyle bir sayfama baktim da en son parfum tercihlerimin uzerinden bir hayli zaman gecmis.

Eski parfumlerim bitmis , siseleri coktan atilmis , ama yerine yenileri gelmis.

Iste en son esime ve kendime aldigim parfum ve yorumlari ... :106:

Eki Görüntüle 815863

Gucci Première ...

Zamana meydan okuyan Hollywood ünlülerinden esinlenerek tasarlanan Gucci Premiere hem sise tasarimi hemde icinde ki kokuyla birebir ortusuyor.

Gucci Premiere kendi hayatını bir film gibi yaşayan ve çevresindeki herkesin hayran olarak izlediği çekici bayanların kokusu ...

Hani bazen güzelliğin kokusunu alırsınız ya da bir kokunun parladığını düşünürsünüz ya,

Tüm duyuları harekete geçiren bir cazibe katacak olan bu parfumü mutlaka denemelisiniz ...

Piyasada ​​30ml, 50ml ve 75ml eau de parfum şeklinde bulabiliyorsunuz.

Kokusu : 10 Kalıcılık : 10 Kullanılabilirlik : Gündüz - Gece

Eki Görüntüle 815864

YVES Saint Laurent - La Nuit De L'Homme ...

La Nuit De L'Homme isminden de anlasildigi uzere gecenin karanligini ve gizemini kendinde bulusturan, geceye hukmeden erkeklerin kokusu ...

Koku modern Yves Saint Laurent erkegine karsi konulmaz bir cekicilik katiyor, iz birakiyor ve kolay unutulmuyor.

35 yas alti erkeklerin kolay kolay vazgecemeyecegi bir secenek diyebilirim.

Kokusu : 10 Kalıcılık : 10 Kullanılabilirlik : Gece

Son düzenleme:
$Droogshampoo-Garnier[1].webp

Gecenler esimle tv izlerken reklamlarda yeni bir urunla karsilastim. :30:

15-16 yaslarimdayken hemen hemen hergun saclarimi yikamak zorunda kalirdim. :9:

Simdilerde ise cabuk yaglanan saclarim mazide kaldi, ( Bunun icin suana kadar ekstra birsey yapmadim ancak ergenligin getirmis oldugu yagli ciltten kaynaklaniyordu o zamanlar ) ama zaman zaman ozel gunlerimin yaklasma doneminde cildime yansiyan yaglanma saclarima da yansir oldu.

Artik calisan ve ayni zamanda evli bir bayan oldugum icin bu urun tam benlik dedim. :28:

Sabah ise gitmek icin kalktigimda aynada bazi bazi gordugum yaglanmis gibi gozuken saclarima hoop bir sprey sikiveriyorum. :115:

2 dakika bekledikten sonra tariyorum.Islem tamamdir. :91:

Gercekten ise yariyor mu diye soracak olursaniz ; kesinlikle EVET ! :118:

Benim gibi zaman zaman sabahlari yagli saclarla karsilasiyorsaniz ve saclarinizi yikamaya vaktiniz yoksa mutlaka banyonuzda bulundurmaniz gereken bir urun.

Simdilik , sevgiyle kalin kizlar :54:

Son düzenleme:
Topiğiniz çok güzel olmuş zevkle takip ettim :12:
fakat 2 ay olmuş paylaşım yapılmayalı yeni paylaşımlar bekliyoruz:34:

Eki Görüntüle 304205

Gece dörtten önce uyuyamama , sabahta ( hatta öğlen zaman dilimine giriyor olsa gerek ) birden önce uyanamama hastalığına yakalandım :1:

Sanırım tıp bu alanda hala çaresiz ...

Ama buna kendim bir çözüm bulmalıyım diye kara kara düşünmeye başladım.

Haftaya okul başlıyor yoksa ilk gün zombi gibi gitmek hatta derste uyumak istemem :19:

İşte rahat bir uyku için 5 altın kural

1.Yatmadan önce kesinlikle ağır yemekler, atıştırmalar yapmayın. ( Bunu uygulamayacağım çünkü kilo almaya çalışıyorum.Yatmadan atıştırıyorum her gece :32: )

2.Süt ve mısır gevreği, ılık, şekersiz vanilya aromalı süt yatmadan önce tüketilecek en uyku getirici gıdaların başında gelmektedir. Bunlarla beraber tüketilen papatya çayı da son derece rahatlatıcı bir bitkidir.

3.Kafein ve gizli kafein’den uzak durun : Birçok gazlı içecekte, enerji içeceklerinde ve zayıflatıcı olarak satılan ilaçların çoğunda bulunan Guarana isimli Brezilya’ya özgü odunsu bir asmanın tohumlarından elde edilen bitki içerdiği yüksek oranda doğal kafein ile uykunuzu kaçırabilir.

4.Ağır baharatlı ya da fazla yaşlı besinler mide yanmasına neden olabilir, kaçının. Bunlar normal beslenmenizde de kontrollü veya hiç yer almamalı dır.

5.Akşamüstü yapacağınız egzersiz güzel bir uykunun habercisidir. ( Bu açıkcası hiç bana göre değil,tam yatıcam ay kolum ağrıyor ay bacağım :8: )

Bu gece uygulamaya geçelim derim :6:

bu dediklerin çooook zorrrrrrrrrrrrrrrrr

Topiğiniz çok güzel olmuş zevkle takip ettim :12:
fakat 2 ay olmuş paylaşım yapılmayalı yeni paylaşımlar bekliyoruz:34:

Oncelikle Merhaba , :116:

Tesekkur ederim bu guzel yorumunuz icin.Aslinda cok haklisiniz baya bir ihmal ettim topigimi ...

Ama bunun nedenini aciklayacak yaziyi en kisa zamanda paylasacagim. :85:

Simdilik sevgiyle kalin ... :54:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1173518

Bir kere daha size Merhaba diyebilmek ne güzel.Uzun uzun zamandır yazamadım hatta bununla ilgili birçok takipcimden özel mesajlar aldım.Kaç kere yazdım sildim onu bile bilmiyorum.Buraya yazıp yazmamak konusunda çok teredütte kaldım.Yaşadıklarımın yükü çok ağır geldi omuzlarıma.Şuan bir depresyon sürecinden geçiyorum.

Sizinde bildiğiniz gibi 2013 yılında çok severek evlendim ama sanırım evliliğimin son aşamasındayım.Sanırım ... Bunu söylerken bile içimdeki kararsızlığı anlamış olmalısınız.Nasıl atlatsam ne yazsam yada ne yazmasam da anlasanız beni bilemiyorum.Eşim dediğiniz insan birgün karşınıza gelip kendi cinsine ilgi duyduğunu söylese ne yapardınız ?

Her zaman bana yalan söylerdi ama hiçbir zaman ciddiye almadım,söyledikleri ufak tefek yalanlardı.Evlenmeden önce birçok şeyi aklım almamıştı ama körkütük aşık olmak böyle birşeydi sanırım.Evlendikten sonra herşey çok normaldi.Cinsel yaşamımızda da hiç sorun yaşamadık taki şu son haftalara kadar.Eşim her zaman annesine ve kız kardeşlerine çok düşkündü.Bu beni ilk zamanlar hiç rahatsız etmedi aksine kötü erkek arkadaşlarla zaman kaybedeceğine annesine gitsin daha iyi dedim.Ama evlenince durumlar değişti.Eşim annesinden ayrılamaz oldu.Diğer erkek kardeşlerinin aksine annesiyle herşeyi oturup konuşan kız kardeşleriyle alışverişe giden bir erkekti hep.Erkek kardeşlerine bakınca durumu ispat etmek pek de zor olmadı.Her gün kendine saatlerce zaman ayırıyordu.Bakımına benden daha çok düşkündü.Giydiklerime bile o karar verdi her zaman.Bir gün internet ortamında eşcinsel sohbet sitelerine girdiğini fark ettim.Kaç gün konuşmayı denedim.Benim içinde çok zor günlerdi.Sonra bir kaç kişiyle konuştuğunu gördüm mesajlarında.Şuan elimde bir kanıtım yok.Ama herşeyi bizzat kendi gözlerimle gördüm.Bu saatten sonra ne yapmam gerekir bilmiyorum.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1173518

Bir kere daha size Merhaba diyebilmek ne güzel.Uzun uzun zamandır yazamadım hatta bununla ilgili birçok takipcimden özel mesajlar aldım.Kaç kere yazdım sildim onu bile bilmiyorum.Buraya yazıp yazmamak konusunda çok teredütte kaldım.Yaşadıklarımın yükü çok ağır geldi omuzlarıma.Şuan bir depresyon sürecinden geçiyorum.

Sizinde bildiğiniz gibi 2013 yılında çok severek evlendim ama sanırım evliliğimin son aşamasındayım.Sanırım ... Bunu söylerken bile içimdeki kararsızlığı anlamış olmalısınız.Nasıl atlatsam ne yazsam yada ne yazmasam da anlasanız beni bilemiyorum.Eşim dediğiniz insan birgün karşınıza gelip kendi cinsine ilgi duyduğunu söylese ne yapardınız ?

Her zaman bana yalan söylerdi ama hiçbir zaman ciddiye almadım,söyledikleri ufak tefek yalanlardı.Evlenmeden önce birçok şeyi aklım almamıştı ama körkütük aşık olmak böyle birşeydi sanırım.Evlendikten sonra herşey çok normaldi.Cinsel yaşamımızda da hiç sorun yaşamadık taki şu son haftalara kadar.Eşim her zaman annesine ve kız kardeşlerine çok düşkündü.Bu beni ilk zamanlar hiç rahatsız etmedi aksine kötü erkek arkadaşlarla zaman kaybedeceğine annesine gitsin daha iyi dedim.Ama evlenince durumlar değişti.Eşim annesinden ayrılamaz oldu.Diğer erkek kardeşlerinin aksine annesiyle herşeyi oturup konuşan kız kardeşleriyle alışverişe giden bir erkekti hep.Erkek kardeşlerine bakınca durumu ispat etmek pek de zor olmadı.Her gün kendine saatlerce zaman ayırıyordu.Bakımına benden daha çok düşkündü.Giydiklerime bile o karar verdi her zaman.Bir gün internet ortamında eşcinsel sohbet sitelerine girdiğini fark ettim.Kaç gün konuşmayı denedim.Benim içinde çok zor günlerdi.Sonra bir kaç kişiyle konuştuğunu gördüm mesajlarında.Şuan elimde bir kanıtım yok.Ama herşeyi bizzat kendi gözlerimle gördüm.Bu saatten sonra ne yapmam gerekir bilmiyorum.
cnm gerçekten durumuna çok üzüldüm yeni üyeyim ve konunu baştan sona okudum snnle beraber yaşamıştım heycanını ama sonunun böyle bitmesini hiç beklemiyordum hakkında hayırlısı olsun

Back
X