Bu arada senin ayakkabının louis vuitton fiyatını bilmiyorum ama ebay da da var tatlım benzerleri. Bulamazsan e bay a göz atarsın 
Gold cap pump | eBay

Gold cap pump | eBay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada senin ayakkabının louis vuitton fiyatını bilmiyorum ama ebay da da var tatlım benzerleri. Bulamazsan e bay a göz atarsın
Gold cap pump | eBay
İKinci gelinlik benim çok beğendiğim bi modeldi
İkisinin karışımından bence çok güzel bi gelinlik çıkacak ortaya canımm.
Arkası düğmelimim olacak seninki de canım.
Bende öyle istiyodum ama bi arkadaşım dedi düğüne az kala çok kilo verirsen kötü olur pot durur dedi.
Ayy bi an önce bitse de üstünde de görsek.
Ne kadar sürüyomuş dikilmesi tatlım.
icim acildi vallah bu topikde..
canım maşallah hepsi birbirinden güzel. gelinin tahtta taşınması olayına bayıldımmmmfaslı nişanlıyı nerde buldun tanışma hikayenizi merak ettim çok canım paylaşırsan sevinirim
![]()
Eki Görüntüle 304205
Gece dörtten önce uyuyamama , sabahta ( hatta öğlen zaman dilimine giriyor olsa gerek ) birden önce uyanamama hastalığına yakalandım
Sanırım tıp bu alanda hala çaresiz ...
Ama buna kendim bir çözüm bulmalıyım diye kara kara düşünmeye başladım.
Haftaya okul başlıyor yoksa ilk gün zombi gibi gitmek hatta derste uyumak istemem
İşte rahat bir uyku için 5 altın kural
1.Yatmadan önce kesinlikle ağır yemekler, atıştırmalar yapmayın. ( Bunu uygulamayacağım çünkü kilo almaya çalışıyorum.Yatmadan atıştırıyorum her gece)
2.Süt ve mısır gevreği, ılık, şekersiz vanilya aromalı süt yatmadan önce tüketilecek en uyku getirici gıdaların başında gelmektedir. Bunlarla beraber tüketilen papatya çayı da son derece rahatlatıcı bir bitkidir.
3.Kafein ve gizli kafeinden uzak durun : Birçok gazlı içecekte, enerji içeceklerinde ve zayıflatıcı olarak satılan ilaçların çoğunda bulunan Guarana isimli Brezilyaya özgü odunsu bir asmanın tohumlarından elde edilen bitki içerdiği yüksek oranda doğal kafein ile uykunuzu kaçırabilir.
4.Ağır baharatlı ya da fazla yaşlı besinler mide yanmasına neden olabilir, kaçının. Bunlar normal beslenmenizde de kontrollü veya hiç yer almamalı dır.
5.Akşamüstü yapacağınız egzersiz güzel bir uykunun habercisidir. ( Bu açıkcası hiç bana göre değil,tam yatıcam ay kolum ağrıyor ay bacağım)
Bu gece uygulamaya geçelim derim
Topiğiniz çok güzel olmuş zevkle takip ettim
fakat 2 ay olmuş paylaşım yapılmayalı yeni paylaşımlar bekliyoruz![]()
bu dediklerin çooook zorrrrrrrrrrrrrrrrr
cnm gerçekten durumuna çok üzüldüm yeni üyeyim ve konunu baştan sona okudum snnle beraber yaşamıştım heycanını ama sonunun böyle bitmesini hiç beklemiyordum hakkında hayırlısı olsunEki Görüntüle 1173518
Bir kere daha size Merhaba diyebilmek ne güzel.Uzun uzun zamandır yazamadım hatta bununla ilgili birçok takipcimden özel mesajlar aldım.Kaç kere yazdım sildim onu bile bilmiyorum.Buraya yazıp yazmamak konusunda çok teredütte kaldım.Yaşadıklarımın yükü çok ağır geldi omuzlarıma.Şuan bir depresyon sürecinden geçiyorum.
Sizinde bildiğiniz gibi 2013 yılında çok severek evlendim ama sanırım evliliğimin son aşamasındayım.Sanırım ... Bunu söylerken bile içimdeki kararsızlığı anlamış olmalısınız.Nasıl atlatsam ne yazsam yada ne yazmasam da anlasanız beni bilemiyorum.Eşim dediğiniz insan birgün karşınıza gelip kendi cinsine ilgi duyduğunu söylese ne yapardınız ?
Her zaman bana yalan söylerdi ama hiçbir zaman ciddiye almadım,söyledikleri ufak tefek yalanlardı.Evlenmeden önce birçok şeyi aklım almamıştı ama körkütük aşık olmak böyle birşeydi sanırım.Evlendikten sonra herşey çok normaldi.Cinsel yaşamımızda da hiç sorun yaşamadık taki şu son haftalara kadar.Eşim her zaman annesine ve kız kardeşlerine çok düşkündü.Bu beni ilk zamanlar hiç rahatsız etmedi aksine kötü erkek arkadaşlarla zaman kaybedeceğine annesine gitsin daha iyi dedim.Ama evlenince durumlar değişti.Eşim annesinden ayrılamaz oldu.Diğer erkek kardeşlerinin aksine annesiyle herşeyi oturup konuşan kız kardeşleriyle alışverişe giden bir erkekti hep.Erkek kardeşlerine bakınca durumu ispat etmek pek de zor olmadı.Her gün kendine saatlerce zaman ayırıyordu.Bakımına benden daha çok düşkündü.Giydiklerime bile o karar verdi her zaman.Bir gün internet ortamında eşcinsel sohbet sitelerine girdiğini fark ettim.Kaç gün konuşmayı denedim.Benim içinde çok zor günlerdi.Sonra bir kaç kişiyle konuştuğunu gördüm mesajlarında.Şuan elimde bir kanıtım yok.Ama herşeyi bizzat kendi gözlerimle gördüm.Bu saatten sonra ne yapmam gerekir bilmiyorum.