Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahi bir mekana girdiğimde;hmmm burası tam öpüşmelikmiş,diye bakmıyorum
Ya kizlar belki size cok basit bir dert gibi gelicek ama sevgilimleyken bir turlu yakinlasamiyoruz.Onceden opusmuslugumuz var ama son iki haftadir yok anam yok.Hic bir zaman mekan uygun olmuyor.Ne gibi mekanlarda opusulunur size sorabilir miyim acaba?
Opusmelik mekandan kastim hani kafeler sinema sahil kenari bunun gibi ornekler verirsiniz belki diye dusunmustum ne bu tepki anlamadimAllahım bu konuyu da gördüm ya, gam yemem.
Bize gelin canım, çok öpüşmelik bir yerimiz var, öyle böyle değil önünüzü alamayız yani.
Kardes tuttugun yerde op bence.![]()
Okurken gülmekten alamadım kendimi,
Nasıl cevaplar belkiyorsun, biz sevgilimle şurda öpüşüyoruz siz de orda öpüşün gibi mi
Eviniz yok mu sizin gidin evinizde öpüşün...
Opusmelik mekandan kastim hani kafeler sinema sahil kenari bunun gibi ornekler verirsiniz belki diye dusunmustum ne bu tepki anlamadim
Bir soru sordum bilmiyorsaniz cevap vermeyebilirdiniz
Al bak kendin sıraladın, biliyormuşsun yani.
Kimin ne halt yediği kimseyi ilgilendirmez ama nerede ne halt yiyeceğinin aklını da insanlar verecek değil.
Tamam canim pardon cok zor sordumayyyyy kusura bakma bilemedim,soru çok zordu bilmediğim yerden çıktı![]()
burda bu konuya da rastladım ya artık gam yemem.
bizim her zaman öpüştüğümüz bi mekan var isterseniz oranın adını özelden yazabilirim.
çay kafası mı bu?
Opusmelik mekandan kastim hani kafeler sinema sahil kenari bunun gibi ornekler verirsiniz belki diye dusunmustum ne bu tepki anlamadim