Planlı bir gebelik oldu. Doktor bebeğin beyim gelişimini olumsuz etkilememek için 6-12 hafta arası hamileliğin yakalanması gerektiğini söylediği için sürekli test takibi yaptım ve 6 ay sonra hamile kaldım. Doktorum daha iyi sonuç alındığını söylediği için hibor isimli kan sulandığı bir iğne önerdi. 9 ay kendim vurdum. Çok yakıyordu ve her yanım morarmıştı. Karnım şiştikten sonra bacaklardan vurmaya başladım Doktor 10 kilo sınırı koydu kalp rahatsızlığımdan ötürü ve ben de 10 kilo ile hamileliği tamamladım. Doğumdan 6 saat sonra kardiyoloğun önerisi ile cpumadine geçildi. Çok şükür sağlıklı bir oğlum oldu. Emzirme telaşları sezeryan 9 atın yorgunluğu ile kendimi halsiz hissediyordum ama sorun iç kanama imiş. Sabah 11 de sezeryandan çıktım. Akşam saat 8 den sonra karnım tekrar şişmeye gözlerim karamaya yüzüm sararmaya ve midem bulanmaya başladı gece ultrason yapıldı zaten bi sorun olmasa da 2 gece muhakkak kalacaksınız denmişti bende kalmıştım. Gece 3 te tekrar ameliyata girdim. Hastanemde aynı sorunla karşılaşan bir bayan daha olmuş 2 gün bekletilmiş kanama geçmeyince ameliyata alınmış ama 2 gün çok ağrı çekmiş bende aynısı olmasın hemen kanama odağı bulunsun diye acil ameliyata aldılar çok çok kötüydüm annem yanındaydı oda kötü oldu sakinleştirici verdiler eşimi beklemediler ağlaya ağlaya ameliyathaneye indim şuan anlatması bile çok zor. Ben bir daha kendime gelemem sanmıştım ama iki günde toparladım. Vücudumdaki kirli kan gelen hortumları iki gün sonda aldılar. Bu süre zarfında oğlum mama ile beslendi Zaten sezeryan olduğu için benimde sütüm şok gelmiyordu Çok çok zor zamanlardı. Oğlum ve eşim büyük desteğim oldu. O günlerden bu günlere geldik oğlum gayet sağlıklı ben loğusalıkta çok zorlandım 15 gün sezeryan dikişi sağ kasıkta ameliyat dikişi sol kasıkta olduğu için yatakta yatamadım pturur pozisyonda yatıyordum ama Bebek te olduğu için hiç dinlenemiyordum bir de kanama odağı bulunamamış göbek deliğine kadar da kesilmiş neyse atlattık 15 gün içinde derken bacaklarım şişti ya anlatamam kaldıramıyorum kendi başıma bacaklarımı öyle ağır ki doktor ona da normal Dedi 5-6 güne o da geçti bu çok sancılı dönem yerini bebeğimle Zaman geçirmeye bıraktı