iddia ederim ki sansasyon için yapılmış...hem de ortadan değil önden düştü.....
İlahi çok güldüm. Allah iyiliğinizi versin.Memintolarım küçük diye sütyene çorap sokup düğüne gitmişliğim, eve geldiğimde bi çorabın düğünde düşmüş olduğunu farketmişliğim var.
Bacım ben seni anlıyorum, rahat ol
Kadinlara regl, ped vb. kadinin dogasinda varolan durumlarla ilgili ayip adi altinda bazi dayatmalar yaptiklari icin.pedi düşüren sensin neden erkekler utansın ki
dayatma yapılmasın da o kan oluk oluk aksın o zamanKadinlara regl, ped vb. kadinin dogasinda varolan durumlarla ilgili ayip adi altinda bazi dayatmalar yaptiklari icin.
niye yapsın reyting yapmak reklam yapmak varkenKamera da zum yapmış bi de hadi oldu olay kamera da çekti diyelim yönetmenin Yayını başka kameraya yönlendirmesi gerekir.
yani olay muhtemelen sırf ilgi toplamak için tezgahlanmış belli, hani kadında çorap var, o eteği giyen kadın zaten tampon kullanmayı akıl eder, kadın adet olsa o ped o kadar temiz ve düzgün olmaz vs vs falan daKadinlara regl, ped vb. kadinin dogasinda varolan durumlarla ilgili ayip adi altinda bazi dayatmalar yaptiklari icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?