K_G Noktalama iş. ve paragraflar yazının mimikleridir. Kayıtlı Üye 19 Haziran 2015 1.594 2.858 133 31 11 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #41 1. Pedli kadınla kanlı fotoğraf paylaşan kadın aynı değil. 2. Kadın bunu reklam için yaptıysa, kadınlara özgü bir durumun çirkince bir kullanımı var ortada. Erkekler değil, kendisi utanmalı. 3. Hayır, adet olmanın utanılacak bir şey olduğunu söylemedim.
1. Pedli kadınla kanlı fotoğraf paylaşan kadın aynı değil. 2. Kadın bunu reklam için yaptıysa, kadınlara özgü bir durumun çirkince bir kullanımı var ortada. Erkekler değil, kendisi utanmalı. 3. Hayır, adet olmanın utanılacak bir şey olduğunu söylemedim.
Bibibella ♈ Pro Üye 20 Ocak 2010 47.554 178.351 1.123 44 11 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #42 Nasıl pat diyede düşmüş ilginç
bogurtlenkusu Çay' bırak o day'mın. Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2013 4.845 8.803 248 11 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #43 Pedi takarken külot herhangi bir sebepten" ötürü ıslaksa iyiyapışmaz yalnız. asdasdasd
themis1990 canım oğlum mertim Kayıtlı Üye 19 Haziran 2012 30.176 38.362 598 34 11 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #44 lavantakokulusandik .!.: şovu yapan kendisi, nemalanan kendisi, bir de kalkip 'siz utanin' diye aklinca feminist duygularla siyaset yapan kendisi.. yemedim.. Genişletmek için tıkla... aa öyle deme o sosyal mesaj sen ne anlarsın cahil sana bunu dikte edeceğim bak gör tamam sosyal mesaj tamam abla sensin diyene kadar durmak yok illa ki benim dediğim olsun diye bir sürü içi boş sebepler uyduracağım her zaman ben haklıyım ben en akıllıyım ben en çok bilenim benim haklı olduğumu kanıtlayamazsam rahat uyuyamam çünkü Son düzenleme: 11 Ağustos 2015
lavantakokulusandik .!.: şovu yapan kendisi, nemalanan kendisi, bir de kalkip 'siz utanin' diye aklinca feminist duygularla siyaset yapan kendisi.. yemedim.. Genişletmek için tıkla... aa öyle deme o sosyal mesaj sen ne anlarsın cahil sana bunu dikte edeceğim bak gör tamam sosyal mesaj tamam abla sensin diyene kadar durmak yok illa ki benim dediğim olsun diye bir sürü içi boş sebepler uyduracağım her zaman ben haklıyım ben en akıllıyım ben en çok bilenim benim haklı olduğumu kanıtlayamazsam rahat uyuyamam çünkü
Cui Bono Nirvana Pro Üye 25 Ağustos 2014 21.122 50.550 798 11 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #45 themis1990 .!.: aa öyle deme o sosyal mesaj sen ne anlarsın cahil sana bunu dikte edeceğim bak gör tamam sosyal mesaj tamam abla sensin diyene kadar durmak yok illa ki benim dediğim olsun diye bir sürü içi boş sebepler uyduracağım her zaman ben haklıyım ben en akıllıyım ben en çok bilenim benim haklı olduğumu kanıtlayamazsam rahat uyuyamam çünkü Genişletmek için tıkla... sen de mi marjisin kız yoksa ben ezik miyim yoksa ama marji isen daha bi coşman, milleti aşağılaman ve yaftalaman gerekirdi; beceremedin
themis1990 .!.: aa öyle deme o sosyal mesaj sen ne anlarsın cahil sana bunu dikte edeceğim bak gör tamam sosyal mesaj tamam abla sensin diyene kadar durmak yok illa ki benim dediğim olsun diye bir sürü içi boş sebepler uyduracağım her zaman ben haklıyım ben en akıllıyım ben en çok bilenim benim haklı olduğumu kanıtlayamazsam rahat uyuyamam çünkü Genişletmek için tıkla... sen de mi marjisin kız yoksa ben ezik miyim yoksa ama marji isen daha bi coşman, milleti aşağılaman ve yaftalaman gerekirdi; beceremedin
themis1990 canım oğlum mertim Kayıtlı Üye 19 Haziran 2012 30.176 38.362 598 34 11 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #46 lavantakokulusandik .!.: sen de mi marjisin kız yoksa ben ezik miyim yoksa ama marji isen daha bi coşman, milleti aşağılaman ve yaftalaman gerekirdi; beceremedin Genişletmek için tıkla... ahaa biliyor musun benim ilk nickim marjinaldi üye olduğumda kısa bir süre değiştirmiştim yok ben marjinal değilim marjinal özentisiyim
lavantakokulusandik .!.: sen de mi marjisin kız yoksa ben ezik miyim yoksa ama marji isen daha bi coşman, milleti aşağılaman ve yaftalaman gerekirdi; beceremedin Genişletmek için tıkla... ahaa biliyor musun benim ilk nickim marjinaldi üye olduğumda kısa bir süre değiştirmiştim yok ben marjinal değilim marjinal özentisiyim
Cui Bono Nirvana Pro Üye 25 Ağustos 2014 21.122 50.550 798 11 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #47 themis1990 .!.: ahaa biliyor musun benim ilk nickim marjinaldi üye olduğumda kısa bir süre değiştirmiştim yok ben marjinal değilim marjinal özentisiyim Genişletmek için tıkla... gercekten mi? marji orji, ben de yobi yani yobaz..
themis1990 .!.: ahaa biliyor musun benim ilk nickim marjinaldi üye olduğumda kısa bir süre değiştirmiştim yok ben marjinal değilim marjinal özentisiyim Genişletmek için tıkla... gercekten mi? marji orji, ben de yobi yani yobaz..