- 6 Mayıs 2016
- 30
- 40
- 38
- Konu Sahibi Kuslardagitti
-
Yil 1970 mi oralarda?Merhaba kızlar. Ben uzaktaki bir arkadaşıma mektup yollamak istiyorum, doğum günü sürprizi olarak. Maddi şeyler olmasi hoşuma gitmiyor. Fakat tam adresini bilmiyorum. Kaldigi ilceyi, semti, mahalleyi biliyorum. Mahallesinen en yakın ptt şubesine gonderirsem, kargo gibi şubeden alıcıyı ararlar mi mektubu almasi icin ? Ya da mektup şubeye gitmez mi.. Kargoda şubeye yollayabiliyoruz. Mektup da oluyor mu acaba
Yok. Öyle olsa bana yazamazdın. Kişisel bir istek sadece, içimden geldiYil 1970 mi oralarda?
Oralar dedim zaten.Yok. Öyle olsa bana yazamazdın. Kişisel bir istek sadece, içimden geldi
Umarım olur, çok istiyorum.. Soracağım da geç kaldım, merakımı gidermek istedim şimdi :)Ben şubeye gidince arıyorlar diye biliyorum, çünkü bir ara bana da bir evrak gelmişti ve aranmistim siz yine de bi postanede bu işi yapan biriyle konusun daha detaylı bilgi alırsınız
Ben şubeye gidince arıyorlar diye biliyorum, çünkü bir ara bana da bir evrak gelmişti ve aranmistim siz yine de bi postanede bu işi yapan biriyle konusun daha detaylı bilgi alırsınız
Evet oda olur da işte mektup tadı kalmaz sanki, ama olmadıysa mecburen öyle yapmak zorundayim sanirimMektupta olmaz şube. Ancak kiralanmış bir posta kutusu varsa olur.
Kargo şubesine yollasanız?
Teşekkür ederim, evet olmadi öyle yapacağımkargo paketinde yolla o zaman ararlar
Ailesiyle değil başka bir şehirde ev arkadaşıyla beraber kalıyor. Arkadaşından istesem hemen ona söyler gibime geliyor, güvenemiyorumBence arkadaşınız krdeşi falan varsa ondan adresi isteyin. Benim için eve mektup gelse çok hoşuma giderdi. Bende severim öyle kalıcı şeyleri.
Söylemez belki. Yada okulu bitmiyo mu evine gelir. Oraya gönder.Ailesiyle değil başka bir şehirde ev arkadaşıyla beraber kalıyor. Arkadaşından istesem hemen ona söyler gibime geliyor, güvenemiyorumevet bende çok heves ettim göndermeye ama..
Yok orda kalacak bu yaz, söyleyeceğine emimin birazSöylemez belki. Yada okulu bitmiyo mu evine gelir. Oraya gönder.
Hmm o zaman ptt ye gidip sormak :)Yok orda kalacak bu yaz, söyleyeceğine emimin biraz
Evet sabırsızlanıyorum, umarım güzel bir yanit verirler :)Hmm o zaman ptt ye gidip sormak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?