Mektup yazabilmek için arkadaşımın hangi ceza evinde yattığını öğrenmek istiyorum

Sismaniye

Guru
Pro Üye
4 Aralık 2015
9.882
23.463
348
Selam arkadaslar

Uzun zamandir haber alamadigim bir arkadasim vardi. Bir zamanlar dostumdu.
Tam darbe girisiminden sonra haber alamayinca supheleniyordum ki, bugun ismi i aratinca gordum haber sitesinde. Cezaevindeymis, esi de beraber. Uzun bir hukum almislar. Kucuk cocuklari vardi.
Cok uzuldum gercekten.
Bu arkadasin hangi cezaevinde yattigini nasil bulabilirim? Mektup yazmak istiyorum.
Ailesiyle vs hicbir iletisim imkanim yok.
Hangi sehirde mahkemesinin oldugunu biliyorum sadece.
Bi bilgisi olan varsa yazabilir mi lutfen?

Dostumdu dediniz, muhakkak ailesinden birilerinin isim ve soyismini biliyorsunuzdur.
Sosyal medyada bulun sorun.

Selam arkadaslar

Uzun zamandir haber alamadigim bir arkadasim vardi. Bir zamanlar dostumdu.
Tam darbe girisiminden sonra haber alamayinca supheleniyordum ki, bugun ismi i aratinca gordum haber sitesinde. Cezaevindeymis, esi de beraber. Uzun bir hukum almislar. Kucuk cocuklari vardi.
Cok uzuldum gercekten.
Bu arkadasin hangi cezaevinde yattigini nasil bulabilirim? Mektup yazmak istiyorum.
Ailesiyle vs hicbir iletisim imkanim yok.
Hangi sehirde mahkemesinin oldugunu biliyorum sadece.
Bi bilgisi olan varsa yazabilir mi lutfen?
Benim arkadaşım da 3 aylık cezaevine girdi beraat ettiğini söyledi aradı birdguj

Sonrasında ara sıra konuştuk eşim de çıkacak kurtulacagiz vs dedi şuan 6 yaşında olan bir kizi var ...
Bende ona ulaşamıyorum sadece tel no vardı bende arıyorum sürekli kapalı :(

Sanırım yine yok ortalarda :(

canim sen yurtdisindasin degil mi?

Turkiyede uyap uzerinden sorgulanabilir saniyorum, ama her sorana da cevap verirler mi bilemedim.

Bir ihtimal konsolosluga bu sekilde basvurabilirsin,
ama konu biraz sikintili oldugu icin basina is de alabilirsin :KK43:
Konunun sikintili oldugunun farkindayim ama malum cemaatle hic yolum kesismedigi icin beni etkileyecek bir durum olmaz.
Arkadasimin dogumtarihi ad soyad dogum yeri gibi bilgilerini biliyorum. Bunlarla bulabilir miyim acaba?

Ad soyad varmı, baba adı, d. tarihi bilgileri, bu şekilde sorgulama yapılabilir

Konunun sikintili oldugunun farkindayim ama malum cemaatle hic yolum kesismedigi icin beni etkileyecek bir durum olmaz.
Arkadasimin dogumtarihi ad soyad dogum yeri gibi bilgilerini biliyorum. Bunlarla bulabilir miyim acaba?

muhtemelen onlar sorgulayabiliyorlardir da,
sana bu bilgiyi verirler mi emin degilim.
Ama neden vermesinler, gizli bilgi degil sonucta, sorulabilir o sebeple diye dusunuyorum.

Benim arkadaşım da 3 aylık cezaevine girdi beraat ettiğini söyledi aradı birdguj

Sonrasında ara sıra konuştuk eşim de çıkacak kurtulacagiz vs dedi şuan 6 yaşında olan bir kizi var ...
Bende ona ulaşamıyorum sadece tel no vardı bende arıyorum sürekli kapalı :KK43:

Sanırım yine yok ortalarda :KK43:
Telefon email sosyal medya falan hic bir donus yok.
Çalıştığı yeri arayabilirsiniz, adliyeden falan bilgi vereceklerini sanmıyorum.
Calistigi yer yok artik malum sebeplerden kapandi

muhtemelen onlar sorgulayabiliyorlardir da,
sana bu bilgiyi verirler mi emin degilim.
Ama neden vermesinler, gizli bilgi degil sonucta, sorulabilir o sebeple diye dusunuyorum.
Baktim da mahkeme sonucu bilgisi veriliyor sanirim.
Bu bilgi gazetede var. ama hangi cezaevi yazmiyor. Yine de bi deneyecegim tesekkur ederim

Back
X