• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mektup yazma konusunda tecrübesi olanlar yardım?

ticktacks

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
45
2
286
Ankara
Sevdiğim bir arkadaşıma mektup yazmak istiyorum, internette şu kahvarengimsi olan kağıtlarla çok hoş olduğunu gördüm. Kraft kağıtları deniyor sanırım ama kraft kağıtları çok sert, acaba o kağıtlar onlar mı? Bilgisi olan var mı? Bir de o kağıtlarsa şayet kurşun kalem mi yoksa ne renk kalem ile yazayım karar veremedim, sizce hangisi daha hoş olur?

Sevdiğim bir arkadaşıma mektup yazmak istiyorum, internette şu kahvarengimsi olan kağıtlarla çok hoş olduğunu gördüm. Kraft kağıtları deniyor sanırım ama kraft kağıtları çok sert, acaba o kağıtlar onlar mı? Bilgisi olan var mı? Bir de o kağıtlarsa şayet kurşun kalem mi yoksa ne renk kalem ile yazayım karar veremedim, sizce hangisi daha hoş olur?

bence siyah yada kırmızı keçeli gibi kalemler war yumuşak yazan onlarla çok hoş olabilirr...sen yaz hoş olursa bilgi ver bende sevdicegime yazcammm:16:

bence siyah yada kırmızı keçeli gibi kalemler war yumuşak yazan onlarla çok hoş olabilirr...sen yaz hoş olursa bilgi ver bende sevdicegime yazcammm:16:

Kagıt koyu kahve gibi oldugundan siyah ile yazmak çok bogucu olabilir gibi geldi. :( o yüzden belki ya mavi tükemmez ya da kurşun olur diye düşündüm. yazdıktan sonra haber ederim :))

ben de yazacağım.gerçi daha çok benimki günlük tarzında bişiy olacak.dediğin tür kağıt ama ince, çok kalında değil.
bir defter buldum.ve çok koyu olmayan bir mavi kalemle yazacağım.güzel duracağını düşünüyorum.

bir de çok dikkat ettim siyah defterler ince-kalın vs.
amacıma uygun değil diye almadım.ama renkli simli kalemlerle güzel şeyler olabilir :34:

ben de yazacağım.gerçi daha çok benimki günlük tarzında bişiy olacak.dediğin tür kağıt ama ince, çok kalında değil.
bir defter buldum.ve çok koyu olmayan bir mavi kalemle yazacağım.güzel duracağını düşünüyorum.

bir de çok dikkat ettim siyah defterler ince-kalın vs.
amacıma uygun değil diye almadım.ama renkli simli kalemlerle güzel şeyler olabilir :34:

mavi derkan tukenmez mavi kalem mi dusunuyorsun yoksa keceli falan mi :72:

mavi derkan tukenmez mavi kalem mi dusunuyorsun yoksa keceli falan mi :72:

ucu ince olan tükenmez kalemler var ya..ondan varmış bende ama bir de faber in bir tükenmezini aldım.tam da şuandaki yazı rengimle özdeş.diğer türlü pilotlarla çok iyi yazamıyorum ben.keçeli kalemde nasıl olur bilmiyorum ama hoş olabilir.:31:

Back
X