mektup yazmama yardım edin!

felicyam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
418
3
0
Ankara
merhaba hanımlar,
eşim iş dolayısıyla şehir dışında 6 saatlik yol,eşimle telefonla görüşmemize rağmen netten mail atıyoruz birbirimize ,uzakta olmamızın bazı avantajları oldu:) mesela eşimle birbirimizin kıymetini daha çok anladık ,özlem güzel duygu evimizin önemi birlikte yaşamamızın ne kadar güzel olduğunu vs. anladık birde maillerde şunu farkettim konuşmaktan çok yazılı şekilde daha iyi anlaşıldığını ve eşimin bundan çok etkilendiğini gördüm,ben anladım ki bazı şeyleri eşime yüzyüze yada telefonda söylemekle yaptıramıyorum çünkü lafım yarıda kesiliyor ama mektup yanı mail olunca sonuna kadar okuyor düşünüyor bana hak veriyor bunu farkettim:)

asıl sorunuma geçeyim,eşimin yanına en son 1 ay önce gittik ve 10 gün sonra tekrar gideceğim çağırdı ,elemanı annesi ve ben üçümüz gidiyoruz elemanı neredeyse haftada bir gidiyor eşimin yanına iş görüşmeleri için,herneyse ben bu ay tek başıma gitmek istiyorum...annesi gelsin istemiyorum birçok lüzümsuzluklar yapıyor ve son yaşadığımız tartışma bana iftira atması kayınvalıdemın beni çok soğuttu ondan....şimdi anlatıp sizinde tadınızı kaçırmayım...
gelmesini istemıyorum çünkü eşim 2sene önce tam 6 ay şehir dışındaydı ben hiç gitmedim,ben gitmeyince kayınvalıdemde 6 ayda iki kez gitti,şimdi ise ben her ay gidiyorum diye oda geliyor maksat bizi baş başa bırakmamak.....ben bu görüşmemizde eşimle başbaşa olmak istiyorum mail atıcam telde söyleyemem ama neler yazmalıyım tam anlamıyla bana yardımcı olur musunuz,değerli kk hanımları...tecrubeli bayanlar....

kafamı tam toparlayamadım kusura bakmayın sabah olmak üzere uykum cok var,ben hep bunu düşünüyorum gece gündüz eşimi kırmadan yanlış anlaşılmadan nasıl söylerim?

Bence öncelikle başka şeylerden bahsedin duygusal şeylerden. Yani ne biliyim "seni çok özlüyorum, yanımda uyumanı, sen uyurken seni izlemeyi" vs:9:
Sonra bi'şekilde bu özlemden oraya bağlayın. Hani kaynanayı istemiyor gibi değil de daha rahat olabilmek adına istiyor gibi. "Seni çok özledim, bu sefer sadece biz olalım istiyorum, olmaz dersen tabii anlarım ama bu seferlik ben tek gelsem:5:" gibi...

Çünkü kaynanamı sevmiyorum tek geliyim gibi algılarsa olay sen annemi neden istemiyorsuna kadar gider ki gereksiz yere canınız sıkılır:ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de su anda eşimden ayriyim , her gün konuşmamıza rağmen her gün mutlaka mail de gonderirim.
İcimden ne geliyorsa her şeyi yazarım , ve geriye dönüp okuyup ta düzeltmem de.
Bence siz de içinizden ne geliyorsa duygularınız o anda ne istiyorsa onlarınkileri getirin. Biraz daha abartılı olarak .
Bir de gecmiste yaşadığınız çok güzel ve özel bir gunü hatırlatıp başbasa ne kdr mutlu oldugunuzu, birbirinize ne kadr doydugunuzu anlatın.
Bir de affınıza sığınacak yazıyorum, ayıp olcak ama güzel gecen bir gecenizi anlatarak, bunu doya doya sınırsız , çekinmeden rahatlıkla yasamak istediğinizi , annesinin evde olması sizin hareketlerinizi, kisitlyacagini falan yazabilirsinizi.
Bence erkekleri en çok etkileyecek şeydir, ben olsam öyle yapardım :)

ya aslında bu kadar ayrı kaldıysanız geçen seferde kv geldiyse eşiniz siz söylemeden istemesi lazım ya aklına gelmiyormu? onun. Tatlım kv işin içinde olmaması için eşini hep yalnız bişeyler yapmak üzerine masumca hazırlıycan işin içinde fesatlık hissetmeyecek iyice gaza geldiğini anlayınca annem olmasaydı bu kerelik keşke diycen aklına düşürcen oda annesine diyecek gelme diye.

Son düzenleme:
Anlamadığım kayınvalide niye geliyor ki? İçinden neler geçiyorsa yaz snra da söyle işte yalnız gelmek istediğini..
bunun yanlış anlaşılacak bir durumu yok bnce..

ya aslında bu kadar ayrı kaldıysanız geçen seferde kv geldiyse eşiniz siz söylemeden istemesi lazım ya aklına gelmiyormu? onun. Tatlım kv işin içinde olmaması için eşini hep yalnız bişeyler yapmak üzerine masumca hazırlıycan işin içinde fesatlık hissetmeyecek iyice gaza geldiğini anlayınca annem olmasaydı bu kerelik keşke diycen aklına düşürcen oda annesine diyecek gelme diye.

aslında annesine gel demiyor:) hatta son görüşmemizde kayınvalıdemle elemanı arabadaydı tel görüşmesı yaptı kaynanam, bende onu beklemeden eşimin iş yerıne girdim koşarak boynuna atladım sarıldık filan sonra oturduk ,hiççç annem nerde filan demedi,ben kendım annende gelıyor telde konuşuyor arabada dedim....

ya aslında nasıl söyleyeceğimi tam bilemedim,erkekler bazen söylenen şeyleri ters anlar yada tersine giderya ondan söyleyemedım tam tasarlayamadım kafamda,birde annesiyle son zamanda olan tartışmadan dolayı annemi istemıyor demesin diye diyemedim,birde eşim benım haklı olduğumu düşünüyor böyle annesini dışlarsam tam tersine dönebilir çekincem bu....

Anlamadığım kayınvalide niye geliyor ki? İçinden neler geçiyorsa yaz snra da söyle işte yalnız gelmek istediğini..
bunun yanlış anlaşılacak bir durumu yok bnce..

canım niye gelsin çok basit ,başbaşa olmamızı istemıyor eşimle yan yana iken davranışlarımız kısıtlanıyor ortama soğukluk katmak amacı....normalde aynı şehirde yaşıyoruz 2 ayda bir gideriz sık görüşmeyiz...sırf şuan eşimle bırbırımız cok özledik yann yana gelınce acısını çıkarayamayalım,uzakta olmamızı fırsat bilip ara bozmak amacı geçen kez yaptı hemde bana iftira atmayı bile göze aldı...

Ben de su anda eşimden ayriyim , her gün konuşmamıza rağmen her gün mutlaka mail de gonderirim.
İcimden ne geliyorsa her şeyi yazarım , ve geriye dönüp okuyup ta düzeltmem de.
Bence siz de içinizden ne geliyorsa duygularınız o anda ne istiyorsa onlarınkileri getirin. Biraz daha abartılı olarak .
Bir de gecmiste yaşadığınız çok güzel ve özel bir gunü hatırlatıp başbasa ne kdr mutlu oldugunuzu, birbirinize ne kadr doydugunuzu anlatın.
Bir de affınıza sığınacak yazıyorum, ayıp olcak ama güzel gecen bir gecenizi anlatarak, bunu doya doya sınırsız , çekinmeden rahatlıkla yasamak istediğinizi , annesinin evde olması sizin hareketlerinizi, kisitlyacagini falan yazabilirsinizi.
Bence erkekleri en çok etkileyecek şeydir, ben olsam öyle yapardım :)

tavsiye için sağol denicem:)

mektupla duygular çok güzel anlaşılıyor ve ayrı bi tadı var:)

Bence öncelikle başka şeylerden bahsedin duygusal şeylerden. Yani ne biliyim "seni çok özlüyorum, yanımda uyumanı, sen uyurken seni izlemeyi" vs:9:
Sonra bi'şekilde bu özlemden oraya bağlayın. Hani kaynanayı istemiyor gibi değil de daha rahat olabilmek adına istiyor gibi. "Seni çok özledim, bu sefer sadece biz olalım istiyorum, olmaz dersen tabii anlarım ama bu seferlik ben tek gelsem:5:" gibi...

Çünkü kaynanamı sevmiyorum tek geliyim gibi algılarsa olay sen annemi neden istemiyorsuna kadar gider ki gereksiz yere canınız sıkılır:ssz:

mektubuma yazdıklarından alıntı yapıcam:) sağol

canım niye gelsin çok basit ,başbaşa olmamızı istemıyor eşimle yan yana iken davranışlarımız kısıtlanıyor ortama soğukluk katmak amacı....normalde aynı şehirde yaşıyoruz 2 ayda bir gideriz sık görüşmeyiz...sırf şuan eşimle bırbırımız cok özledik yann yana gelınce acısını çıkarayamayalım,uzakta olmamızı fırsat bilip ara bozmak amacı geçen kez yaptı hemde bana iftira atmayı bile göze aldı...

ya anlamıyorum ya kaç ay insan ayrı kalıyor en kötü kv bile göz yumar yani oğlunu düşünerekten rahmetli adile naşitin kemal sunal müjde arla filmi varya annesini uyutuyor sonra kendi uyuyor. Ayrılmanızımı istiyor Allah içine iyilik versin kv nin ıslah etsin o zaman.

bu kadar kasmaya gerek
yaz eşine ben seninle başbaşa kalmak istiyorum
yalnızca sen ve ben de!!
giderken kayınvalideye ben gidiyorumdiyor musunuz?
haberi olmak zorunda mı? siz eşinizin yanına giderken...

Bence hiç gideceğiniz tarihi- saati eşinize bile söylemeden direkt yola çıkın.
Eşiniz sizi gördüğünde ise "Sürpriz!" diye bağırın ve
"Baş başa kalalım istedim, çünkü bu kez seni gerçekten çok özledim."deyin.

benim anladığım kadarıyla konu sahibi rastgele çıkıp gidemiyor ya eşi müsait değil ya eşinden çekınıyor 1 ay görüşmedikleri oluyormuş çunku

benim anladığım kadarıyla konu sahibi rastgele çıkıp gidemiyor ya eşi müsait değil ya eşinden çekınıyor 1 ay görüşmedikleri oluyormuş çunku

evet canım rastgele cıkıp gidemiyorum işleri dolayısıyla,izin günler var belirli, o zaman gidiyorum bu belırlı günleri kayınvalidemde biliyor ona haber vermeme gibi durum yok malesef

ya anlamıyorum ya kaç ay insan ayrı kalıyor en kötü kv bile göz yumar yani oğlunu düşünerekten rahmetli adile naşitin kemal sunal müjde arla filmi varya annesini uyutuyor sonra kendi uyuyor. Ayrılmanızımı istiyor Allah içine iyilik versin kv nin ıslah etsin o zaman.

hehehh :)

benım kayınvalıdenın izlediği politika eşimden ayrı olmamdan faydalanarak aramızı açmak

bu kadar kasmaya gerek
yaz eşine ben seninle başbaşa kalmak istiyorum
yalnızca sen ve ben de!!
giderken kayınvalideye ben gidiyorumdiyor musunuz?
haberi olmak zorunda mı? siz eşinizin yanına giderken...

evet haklısın normalde ama şuan benım kayınvalıdemle aram açık
en son bana iftira atacak kadar çirkinleşmişti,sonra eşim ortalığı yatıştırmaya çalıştı vs...
şimdide annen gelmesin desem kötü taraf ben olucam

sizlerden istediğim işveli cilveli bunu nasıl anlatırım:)

bu benımde aklımda ama ben kayınvalıdeme haber vermesem hadı beraber gıdelım dıye, o izin gününü biliyor atlar arabaya benden önce gider bana sormadan...geçen ay öyle yapmıştı:)

Özledim....Kokunu,tenini,seni,sana dokunmayı özledim....Baş başa kalmayı,senin koynunda yatmayı,rüyalara dalmayı seni,sadece seni özledim...Ne zamandır yalnız kalamıyoruz hayatım ya baş başa...Şöyle güzelce oturup kafa dinleyemedik...Ben bu gelişimde tek gelmeyi planlıyorum...Sana yeterince doymak için:)

Ne dersin muhteşem olmazmı???

Bak iyi karar ver...Sonu çok güzel olacak çünkü....Çılgın sürprizlerim var sana...Haber bekliyorum senden...Kocaman öpüyorum bu öpücüğün devamının olmasını istersin sanırım :))

Back
X