Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özledim....Kokunu,tenini,seni,sana dokunmayı özledim....Baş başa kalmayı,senin koynunda yatmayı,rüyalara dalmayı seni,sadece seni özledim...Ne zamandır yalnız kalamıyoruz hayatım ya baş başa...Şöyle güzelce oturup kafa dinleyemedik...Ben bu gelişimde tek gelmeyi planlıyorum...Sana yeterince doymak için:)
Ne dersin muhteşem olmazmı???
Bak iyi karar ver...Sonu çok güzel olacak çünkü....Çılgın sürprizlerim var sana...Haber bekliyorum senden...Kocaman öpüyorum bu öpücüğün devamının olmasını istersin sanırım :))
Ben olsam üstteki gibi yazardım...Meraklanmasını sağladım:)Coşkuyuda verdim( inanmıyorum kendime yaa tövbe yarabbim:)
sen bi yazmaya başla gerisi gelir canım....
üstte arkadaş tüyo vermiş o tarz cümleler kur
açıkça yazmasanda üstü kapalı yalnız kalmak istediğini yaz...
Canim sana sunu yaz bunu yqz diyemiycem su an ama kv ne diyecek cok seyim var. Allah bilir siz evlenmeden once ogluşunu! bu kadar sık gormuyordur!!!
yok canım nerde diyo ki, oğlumla güya aynı evde kalıyorduk haftalarca yüzünü görmezdim gece anahtarıyla kapıyı açar girer sabahta erkenden çıkar giderdi,karşılaşmazdık bile derdi....önceden beri sorumlu anne olsa hadı dicem ama oğlunun önune bır kap yemek koymamış ne kendı ne kızları...şimdi ballandı oğlu...........
klasik bu durum canım ya. sen yavaş yavaş k.v. yi genel olarak kendinizden uzak tutma çalışmalarına başla bence. ben anlşamıyorum bu insanları, yani benim kuzenim amerikada yaşadı yıllarca. kız diyor, onların aile bağları bizimkinden güçlü, kavga dövüş kıskançlık yok ama bizim gibi ilişkileri yok, sulandırmamışlar, çok içiçe değiller ama bizim kadar da bağlılar birbirlerine diyor. yaşadığı yer newyokra yakın sayılan ama kasabavari ufak bir yerdi, adını hatırlayamadım, düşünün işte bizim konya gibi manisa, erzurum gibi biiyer sanırım...
kaynanam başlarda kendi ağzıyla söylüyordu,oğlum evlenince yüzünü daha çok görür olduk ...diyor ..şuan ise sırf bana muhalefet olmak ,ben birşey desem tam tersini söylüyor,eşime gaz vermeler oğlum Allah sabrını versin böyle bir eşin var diyo direk yanımda,terbiyesiz ondan o kadar çok soğdum ki,yazmıştım en son 1 ay önce yüzyüze geldik eşim annesi ve ben, bukez ki buluşmada annesi benden habersiz erkenden yollara koyulacak tabıkıde,nasıl yüzüme bakacak bilmiyorum,eşimle birbirimizi çok özlüyoruz,kaynanamın bu tavırları ortamı soğutuyor,eşimde diyor sen geleceksin diye bir sürü hazırlık yaptım ama elım ayağım koyverdi,hevesim gitti diyor,yani kaynanam emeline ulaşıyor,offf nasıl kurtulucam bu kadından şimdiden daral geldi,kendimi çok üzdüm bu kadını düşünmekten midemin ağrısından duramıyorum bugun...
kaynanam başlarda kendi ağzıyla söylüyordu,oğlum evlenince yüzünü daha çok görür olduk ...diyor ..şuan ise sırf bana muhalefet olmak ,ben birşey desem tam tersini söylüyor,eşime gaz vermeler oğlum Allah sabrını versin böyle bir eşin var diyo direk yanımda,terbiyesiz ondan o kadar çok soğdum ki,yazmıştım en son 1 ay önce yüzyüze geldik eşim annesi ve ben, bukez ki buluşmada annesi benden habersiz erkenden yollara koyulacak tabıkıde,nasıl yüzüme bakacak bilmiyorum,eşimle birbirimizi çok özlüyoruz,kaynanamın bu tavırları ortamı soğutuyor,eşimde diyor sen geleceksin diye bir sürü hazırlık yaptım ama elım ayağım koyverdi,hevesim gitti diyor,yani kaynanam emeline ulaşıyor,offf nasıl kurtulucam bu kadından şimdiden daral geldi,kendimi çok üzdüm bu kadını düşünmekten midemin ağrısından duramıyorum bugun...