mektup yazmama yardım edin!

Ben olsam üstteki gibi yazardım...Meraklanmasını sağladım:)Coşkuyuda verdim:1::1::1::1::1: ( inanmıyorum kendime yaa tövbe yarabbim:)

Özledim....Kokunu,tenini,seni,sana dokunmayı özledim....Baş başa kalmayı,senin koynunda yatmayı,rüyalara dalmayı seni,sadece seni özledim...Ne zamandır yalnız kalamıyoruz hayatım ya baş başa...Şöyle güzelce oturup kafa dinleyemedik...Ben bu gelişimde tek gelmeyi planlıyorum...Sana yeterince doymak için:)

Ne dersin muhteşem olmazmı???

Bak iyi karar ver...Sonu çok güzel olacak çünkü....Çılgın sürprizlerim var sana...Haber bekliyorum senden...Kocaman öpüyorum bu öpücüğün devamının olmasını istersin sanırım :))

hay maaşallah canım ne cevherler var sende:))) teşekkür ederim mektubuma alıntı yapacağım...

sen bi yazmaya başla gerisi gelir canım....
üstte arkadaş tüyo vermiş o tarz cümleler kur
açıkça yazmasanda üstü kapalı yalnız kalmak istediğini yaz...

sen bi yazmaya başla gerisi gelir canım....
üstte arkadaş tüyo vermiş o tarz cümleler kur
açıkça yazmasanda üstü kapalı yalnız kalmak istediğini yaz...

sağol canım,evet yazmaya başlıcam ama ayarı çok iyi tutturmam gerek ince bi çizgi var arada annesıyle son zamadakı olaylardan dolayı

Canim sana sunu yaz bunu yqz diyemiycem su an ama kv ne diyecek cok seyim var. Allah bilir siz evlenmeden once ogluşunu! bu kadar sık gormuyordur!!!

Canim sana sunu yaz bunu yqz diyemiycem su an ama kv ne diyecek cok seyim var. Allah bilir siz evlenmeden once ogluşunu! bu kadar sık gormuyordur!!!

yok canım nerde diyo ki, oğlumla güya aynı evde kalıyorduk haftalarca yüzünü görmezdim gece anahtarıyla kapıyı açar girer sabahta erkenden çıkar giderdi,karşılaşmazdık bile derdi....önceden beri sorumlu anne olsa hadı dicem ama oğlunun önune bır kap yemek koymamış ne kendı ne kızları...şimdi ballandı oğlu...........

yok canım nerde diyo ki, oğlumla güya aynı evde kalıyorduk haftalarca yüzünü görmezdim gece anahtarıyla kapıyı açar girer sabahta erkenden çıkar giderdi,karşılaşmazdık bile derdi....önceden beri sorumlu anne olsa hadı dicem ama oğlunun önune bır kap yemek koymamış ne kendı ne kızları...şimdi ballandı oğlu...........

klasik bu durum canım ya. sen yavaş yavaş k.v. yi genel olarak kendinizden uzak tutma çalışmalarına başla bence. ben anlşamıyorum bu insanları, yani benim kuzenim amerikada yaşadı yıllarca. kız diyor, onların aile bağları bizimkinden güçlü, kavga dövüş kıskançlık yok ama bizim gibi ilişkileri yok, sulandırmamışlar, çok içiçe değiller ama bizim kadar da bağlılar birbirlerine diyor. yaşadığı yer newyokra yakın sayılan ama kasabavari ufak bir yerdi, adını hatırlayamadım, düşünün işte bizim konya gibi manisa, erzurum gibi biiyer sanırım...

klasik bu durum canım ya. sen yavaş yavaş k.v. yi genel olarak kendinizden uzak tutma çalışmalarına başla bence. ben anlşamıyorum bu insanları, yani benim kuzenim amerikada yaşadı yıllarca. kız diyor, onların aile bağları bizimkinden güçlü, kavga dövüş kıskançlık yok ama bizim gibi ilişkileri yok, sulandırmamışlar, çok içiçe değiller ama bizim kadar da bağlılar birbirlerine diyor. yaşadığı yer newyokra yakın sayılan ama kasabavari ufak bir yerdi, adını hatırlayamadım, düşünün işte bizim konya gibi manisa, erzurum gibi biiyer sanırım...

kaynanam başlarda kendi ağzıyla söylüyordu,oğlum evlenince yüzünü daha çok görür olduk ...diyor ..şuan ise sırf bana muhalefet olmak ,ben birşey desem tam tersini söylüyor,eşime gaz vermeler oğlum Allah sabrını versin böyle bir eşin var diyo direk yanımda,terbiyesiz ondan o kadar çok soğdum ki,yazmıştım en son 1 ay önce yüzyüze geldik eşim annesi ve ben, bukez ki buluşmada annesi benden habersiz erkenden yollara koyulacak tabıkıde,nasıl yüzüme bakacak bilmiyorum,eşimle birbirimizi çok özlüyoruz,kaynanamın bu tavırları ortamı soğutuyor,eşimde diyor sen geleceksin diye bir sürü hazırlık yaptım ama elım ayağım koyverdi,hevesim gitti diyor,yani kaynanam emeline ulaşıyor,offf nasıl kurtulucam bu kadından şimdiden daral geldi,kendimi çok üzdüm bu kadını düşünmekten midemin ağrısından duramıyorum bugun...

kaynanam başlarda kendi ağzıyla söylüyordu,oğlum evlenince yüzünü daha çok görür olduk ...diyor ..şuan ise sırf bana muhalefet olmak ,ben birşey desem tam tersini söylüyor,eşime gaz vermeler oğlum Allah sabrını versin böyle bir eşin var diyo direk yanımda,terbiyesiz ondan o kadar çok soğdum ki,yazmıştım en son 1 ay önce yüzyüze geldik eşim annesi ve ben, bukez ki buluşmada annesi benden habersiz erkenden yollara koyulacak tabıkıde,nasıl yüzüme bakacak bilmiyorum,eşimle birbirimizi çok özlüyoruz,kaynanamın bu tavırları ortamı soğutuyor,eşimde diyor sen geleceksin diye bir sürü hazırlık yaptım ama elım ayağım koyverdi,hevesim gitti diyor,yani kaynanam emeline ulaşıyor,offf nasıl kurtulucam bu kadından şimdiden daral geldi,kendimi çok üzdüm bu kadını düşünmekten midemin ağrısından duramıyorum bugun...

canım, sen takmamaya çalışsan olmaz mı? senle gelmesi kaçınılmazsa sen de ona göre davran. sanki gelmesinden çok memnunmuşsun gibi davran. eşinle yanyana geldiğinde de onun yüzünden sinirlendiğini strese girdiğini belli etme. gül, kahkaha at, eğlen, eşinle cilveleş vs... sen deli olacağına o deli olsun, onun midesine kramplar girsin. yaptıkların bu güne kadar bir işe yaramamışsa taktik değiştirmenn zamanı gelmiş demektir. bence başarabilirsin. dediğim gibi öncelikle kendi kafanda bu işi bitir ve onu takmamaya çalış, sonra sen çok rahat edeceksin.

ben de çok taktım bazı şeyleri zamanında ama sonradan takmayı bırakınca (ki benim k.v. de çok fena bir kadındır, oğluna aşkla bağlı, sabah yatakta kıstırıp öpücük manyağı yapar ara ara;) kadın da kendini bıraktı. yani önceki öpme sevme, dizdize yatma, kucaklaşma fasılları çok seyrekleşti. olduğunda da ben görmemezlikten geliyorum. bu arada biz şu an eşimle beraberiz ama 1-2 aya kadar ben de kızımı alıp yeni işim için istanbula gideceğim. bakalım biz ne yapacağız:((( çok zor, sen yine şükret derdin bu olsun, ben hem başka şehre evimi eşimi bırakıp gideceğim, hem de küçücük kızımla!! ne yaparım bilmiyorum...

Canım ben olsam açık açık buz kez başbaşa olalım istiyorum. Hatta tüm gün odamızdan çıkmayalım gibi şeyler yazardım :)

Tövbe tövbe bu kv.ler insanı ne hallere sokuyor :D

bu kaynanalardan nefret ediyorum yaaaa:Shatta kayınpeder falan :S benım kaynanam benden 10 saat uzakta oradan yetişiyor..laf sokmadan rahat edemıyor.neysee.. canım bence eşine soylee annenın gelmesını ıstemıyorum bu sekılde daha rahat oluruz de..acık olmanda fayda var dıye dusunuyorum

bu kaynanalardan nefret ediyorum yaaaa:Shatta kayınpeder falan :S benım kaynanam benden 10 saat uzakta oradan yetişiyor..laf sokmadan rahat edemıyor.neysee.. canım bence eşine soylee annenın gelmesını ıstemıyorum bu sekılde daha rahat oluruz de..acık olmanda fayda var dıye dusunuyorum

Back
X