Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu mektubu yazmak benim için çok önemli.Arkadaşımla aramiz iyi değil malesef.Adresini bulmam biraz zaman alacak gibi ama su an onunla aynı şehirde olan bi arkadaşindan rica ettim.Eger bi saçmalamaz da arkadasima söylemeden bana yardim ederse bu mektubu yollamam gerek.Ne olur bana bisey deyin gònderen adresi olmasa da mektup ulaşır mı ?
Gider mektubun birşey olmaz.
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Yanlış bilmiyorsam ulaşır
ancak alıcı adresi yanlışsa yada alıcı taşınmışsa mektup size geri dönmez bilginiz olsun
yok zaten dönmese de olur annemin okumasından iyi :)
ya bu mektupla arkadasimdan özür dilemek istiyorum.Su anki adresini bulabilirim arkadasina sordum.Hic de tanimam arkadasini ama neyse :) bulundugum sehre dönerse evini bilmiyorumsadece alıcının adresini yazabilirsiniz:)
gönderen adresi neden yok derlerse yazın derlerse saçma sapan adres uydurur yazarsınız:)
eski erkek arkadaşım bana mektup yazdığında kendi adresi olarak
"sevgilim cad. Canım sk. Aşkım Apt." falan yazardı:)
gençlik işte :)))))
ben de ondan gizlemek istemem ama böyle olmasi gerektecrübeyle sabittir ki ne zaman annemden gizli bir iş yapmışsam başıma musibet olarak geri dönmüştür....
canım annemi ççokk çok seviyorum Allah uzun ömür versin keşke yanımda oolsa....aklıma getirdiniz şimdi
hakkınızda hayırlısı
ya bu mektupla arkadasimdan özür dilemek istiyorum.Su anki adresini bulabilirim arkadasina sordum.Hic de tanimam arkadasini ama neyse :) bulundugum sehre dönerse evini bilmiyorumtelefonuma da cevap vermiyor
mesajlarimi okuyor ama yazmiyor
of of..
aslinda ortada bi hata yok.ama arkadasim biraz kaprisli mektup belki hos olur diye düşündümmesajlarımı okuyor demişsin mektup çok gerekli değil gibi.. ama gönlünü almak için hoş birşey olsun dersen mektup güzel olabilir..
çok mu büyük bir hatan var ya da illa affedilmen mi lazım bilmiyorum ama karşısına çıkabilsen en güzeli gibi..
mail adresini bilmiyorum :/ ayrica mesajlarimi okusa da cevap vermiyomail att :)))))
aslinda ortada bi hata yok.ama arkadasim biraz kaprisli mektup belki hos olur diye düşündümkarsisina çikma ihtimalim yok aramizda 600 km gibi uzun bi mesafe var
![]()
mail adresini bilmiyorum :/ ayrica mesajlarimi okusa da cevap vermiyobelki mektupla yumuşar
![]()
acikcasi bu şüphe bende de var ama kaybetmek istemiyorum.Ortada bariz olan bi sebep yok.senin bu kadar çabana karşılık vermemesi ilginç ama..
sonradan "keşke bu kadar uğraşmasaydım" demeyeceksen mektup yolla bakalım..
belli ki kaybetmek istemediğin bir arkadaşın..
valla ayni yerde yasayan arkadasina mesaj attim tanimiyorum da ama bi umut belki yardim edertamamen duygusal yani anladım :) geri dönmez adresini yazmazsan. ama adresin doğruluğundan emin ol mutlaka...
valla ayni yerde yasayan arkadasina mesaj attim tanimiyorum da ama bi umut belki yardim eder![]()