- 31 Mayıs 2015
- 106
- 112
- 13
- 29
- Konu Sahibi Duygusuz Hatun
-
Benim yüzümden benim salak davranışlarım yüzündenNeden ayrilmistiniz
bırak o sana yazsın mektup sen niye yazıyorsun ki ayrıca o çabalasın.yarın evlenseniz nolacak hep sen çabalıcaksın alışır bir kere[/QUOTE alistrdim bir kere zamaninda oda cok cabaladi
Düşünerek yapmadım zatenİyi de hoşuna gideceğini mi düşündün hangi erkek bunu ister ki
Bayramda gelecekmektup birlikteyken yada özlem çekerken olabilir lakin ayrıldığın birine yollamak çok mantıklı gelmiyor.
yüzyüze görüşmelisin.
En iyisde belki gelmesini beklememBence yollama, sonrada eski sevgilimin elinde ona tüm duygularımı açtığım mektup var, yeni sevgilime yada aileme göstermesinden korkuyorum , diye yazabilirsin.
Yüzüne karşı söyle
Gerçekten suçlu sen misin yoksa sırf barisalim diye sen mi üstleniyorsun. Eger öyle yaparsan hata edersin bırak pişman olsun o seni ikna etmeye calissinMektubun içindeki benim pismanliklarim ve duygularım ayriligimzin nedeni benim
Yok gerçekten suçlu benim olmasaydim zaten simdiye barismistikGerçekten suçlu sen misin yoksa sırf barisalim diye sen mi üstleniyorsun. Eger öyle yaparsan hata edersin bırak pişman olsun o seni ikna etmeye calissin
Kendini hiçbir zaman ezdirme. Eğer öyle diyorsan bir mesaj at nasılsın diye , sevinirse aynı şeyleri hissediyorsunuz demektirYok gerçekten suçlu benim olmasaydim zaten simdiye barismistik
Mektubu gönder ve bekle. Erkeklerin çok üzerine düşersen ters teper. Gerçekten seviyorsa döner.Dediginiz gibi pişmanliklarimdan bahsettim ona ölü yorum falan dmedim zaten beni sevdiğini hissediyorum biliyorum dönecek ama benim beklemem lazım ama ben bekleyemiyorum
Evet gerçekten ters tepti onun kafasinin dank etmesi için zamana ihtiyacimiz varMektubu gönder ve bekle. Erkeklerin çok üzerine düşersen ters teper. Gerçekten seviyorsa döner.
Çok klişe bir sözdür ama yaşın genç belki henüz duymamışsındır. Birini çok seviyorsan azad et. Geri dönerse senindir. Dönmezse zaten hiç senin olmamıştır.
Cekiniyorum mesaj atmayada ama cesaretimi toplayip atmam lazım diyorum bazende bayramda gelecek o zman yüzyüze konuşuruz diyorumKendini hiçbir zaman ezdirme. Eğer öyle diyorsan bir mesaj at nasılsın diye , sevinirse aynı şeyleri hissediyorsunuz demektir
Mektubu gönder ve bekle. Erkeklerin çok üzerine düşersen ters teper. Gerçekten seviyorsa döner.
Çok klişe bir sözdür ama yaşın genç belki henüz duymamışsındır. Birini çok seviyorsan azad et. Geri dönerse senindir. Dönmezse zaten hiç senin olmamıştır.
Dayanabilecek misinCekiniyorum mesaj atmayada ama cesaretimi toplayip atmam lazım diyorum bazende bayramda gelecek o zman yüzyüze konuşuruz diyorum
Dayanamiyorum maalasef kendimi yiyip bitiriyorumDayanabilecek misin
Ben yerinde olsaydım tabi hata kendimde ise mesaj atardim , böyle kendimi yiyip bitirecegime ne olacaksa olsun derdim, nitekim hep öyle yapmisimdir, sonucu ne olursa olsun rahatlamisimdirDayanamiyorum maalasef kendimi yiyip bitiriyorum
Bende senin gibi yapıp zamana birakicam canımBen yerinde olsaydım tabi hata kendimde ise mesaj atardim , böyle kendimi yiyip bitirecegime ne olacaksa olsun derdim, nitekim hep öyle yapmisimdir, sonucu ne olursa olsun rahatlamisimdir
Neden ama bilgeceBirak o sana dönsün.. sakin mektup ve mesaj falan filan yazma. Bak, sakin diyorum..
N
Neden ama bilgece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?