mektup

bırak o sana yazsın mektup sen niye yazıyorsun ki ayrıca o çabalasın.yarın evlenseniz nolacak hep sen çabalıcaksın alışır bir kere[/QUOTE alistrdim bir kere zamaninda oda cok cabaladi

Bence yollama, sonrada eski sevgilimin elinde ona tüm duygularımı açtığım mektup var, yeni sevgilime yada aileme göstermesinden korkuyorum , diye yazabilirsin.
Yüzüne karşı söyle
En iyisde belki gelmesini beklemem

Gerçekten suçlu sen misin yoksa sırf barisalim diye sen mi üstleniyorsun. Eger öyle yaparsan hata edersin bırak pişman olsun o seni ikna etmeye calissin
Yok gerçekten suçlu benim olmasaydim zaten simdiye barismistik

Dediginiz gibi pişmanliklarimdan bahsettim ona ölü yorum falan dmedim zaten beni sevdiğini hissediyorum biliyorum dönecek ama benim beklemem lazım ama ben bekleyemiyorum
Mektubu gönder ve bekle. Erkeklerin çok üzerine düşersen ters teper. Gerçekten seviyorsa döner.

Çok klişe bir sözdür ama yaşın genç belki henüz duymamışsındır. Birini çok seviyorsan azad et. Geri dönerse senindir. Dönmezse zaten hiç senin olmamıştır.

Evet gerçekten ters tepti onun kafasinin dank etmesi için zamana ihtiyacimiz var

Kendini hiçbir zaman ezdirme. Eğer öyle diyorsan bir mesaj at nasılsın diye , sevinirse aynı şeyleri hissediyorsunuz demektir
Cekiniyorum mesaj atmayada ama cesaretimi toplayip atmam lazım diyorum bazende bayramda gelecek o zman yüzyüze konuşuruz diyorum

aynı düşünüyorum.

mektup olayı çok romantik olabilir. bu devirde mektup yazan kalmadı.bir mesajla başlayıp bitiyor

Ben yerinde olsaydım tabi hata kendimde ise mesaj atardim , böyle kendimi yiyip bitirecegime ne olacaksa olsun derdim, nitekim hep öyle yapmisimdir, sonucu ne olursa olsun rahatlamisimdir
Bende senin gibi yapıp zamana birakicam canım

ben de @Bilgece ye katılıyorum, sakın sen adım atma.
ayrılmış da olsanız, aşıksa bitmesine izin vermez. seven bir erkek fizanda olsan gelir seni bulur.
sen adım atarsan olsa da kıymetli olmaz.
sabret, iletişim kurma.

`