- 31 Mayıs 2015
- 106
- 112
- 13
- 29
- Konu Sahibi Duygusuz Hatun
-
Peki ya hatalarım? Seviyorsa bir süre sonra bile olsa koşarmi pesimdenCunku birak o senin pesinden kossun. Eger pesinden kosmazsa bil ki seni istemiyor. E sen de seni istemeyen birine mektup yazarak ancak kendini kucuk dusurursun. Bosver. Umursama inan daha degerli olursun..
Seviyorsa bir süre sonra da olsa gelir mi yaniben de @Bilgece ye katılıyorum, sakın sen adım atma.
ayrılmış da olsanız, aşıksa bitmesine izin vermez. seven bir erkek fizanda olsan gelir seni bulur.
sen adım atarsan olsa da kıymetli olmaz.
sabret, iletişim kurma.
Cok guldum ya.yakmadan olmaz yak mutlaka
Peki ya hatalarım? Seviyorsa bir süre sonra bile olsa koşarmi pesimden
Seviyorsa ne olursa olsun gelir demi bir ay dayanir iki ay dayanir veyatta üç ama Seviyosa gelir diye düşünüyorumSana tavsiyem asla o mektubu verme. Asla. Kendini kucultursun. O da kendini bulunmaz hint kumasi gibi gorur. Seviyorsa pesinden kosar gelir. Asla sen onun pesinden kosma. Ve hep hayirlisiysa olsun diye dua et. Hayirlisi degilse de olmasin bence. Cunku cok uzulursun.
Çok büyük hatalar yaptım çileden çıkarttım en sonunda yoksa o benim peşimdeydi hepHatalarina bagli, ne gibi bir hata yaptin?
Hata bnde yoksa simdiye barismistik telefon da iletişim kuramiyoruz sinirli çünkü bayramda gelecek aslında o zamanimi beklesemHatanin sen de oldugunu dusunuyorsan mektubu gonder o zaman. Ama umarim meltubunu ilerde sana karsi kullanmaz. Aslinda telefonla konusamiyormusun?
Çok büyük hatalar yaptım çileden çıkarttım en sonunda yoksa o benim peşimdeydi hep
Bayramda gelecek o zamanı beklesem hem yüz yüze olurYine de mektup gonderme. Ara bakalim acacak mi??
Bayramda gelecek o zamanı beklesem hem yüz yüze olur
Bekle o zaman. Sabret. Sanirim yuz yuze gorusmek en mantiklisi. Olmuyorsa da zorlama. Daha cok gencsin. Karsina sevecegin daha kimler cikar.Hata bnde yoksa simdiye barismistik telefon da iletişim kuramiyoruz sinirli çünkü bayramda gelecek aslında o zamanimi beklesem
Olmayacağını bilsem hicc zorlamam görüşmek dahi istemem beni sevdiğini istiyorum bakalim yüz yuze görüşünce nolucakBekle o zaman. Sabret. Sanirim yuz yuze gorusmek en mantiklisi. Olmuyorsa da zorlama. Daha cok gencsin. Karsina sevecegin daha kimler cikar.
Hata bnde yoksa simdiye barismistik telefon da iletişim kuramiyoruz sinirli çünkü bayramda gelecek aslında o zamanimi beklesem
Herkes öyle söylüyor bekle sana geri dönüş yapacak sadce kafası karisik dank etmesi lazım diyeBeklemek kesinlikle en iyi fikir.. o gelene kadar da iletişime geçmeye çalışmayın bence.. biraz yalnız kalsın o da sizi kaybetme korkusu yaşasın. Inanın sizin adım atmanızla başlayacak bi ilişki sizi daha çok mutsuz edebilir..
Seviyorsa bir süre sonra da olsa gelir mi yani
seviyorsa mutlaka döner, ama senden hiç haber alamasın merak etsin. o zaman sana ulaşmak için çabalar.
bayramda gelecekmiş zaten o zaman da sabret iletişime ilk o geçsin. yüzyüze sorunlarınızı su
facebook whatsap falan da kapatmam gerekmi pekiseviyorsa mutlaka döner, ama senden hiç haber alamasın merak etsin. o zaman sana ulaşmak için çabalar.
bayramda gelecekmiş zaten o zaman da sabret iletişime ilk o geçsin. yüzyüze sorunlarınızı daha kolay çözümlersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?