Lekeler, Çiller meladerm mi duyan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
günaydın ,
dün akşam eve gittim kutuyu açayım dedim bir de baktım kremin kutusu alttan patlamış o yüzden ellerim vıcık vıcık olmuş
:( çok üzüldüm ,her taraftan krem fışkırıyodu , yani verdiğm paraya mı ,kargoyu teslim alırken çektiğim eziyete mi hangisine üzüleyim bilemedim ,sinirlerim bozuldu ,hepsini başka bir kutuya aktardım ama gerçekten çok üzüldüm ,bir sürü krem ziyan olmuştu yapacak bişey yok artık ,bir daha sipariş nasıl veririm bilemiyorum tabii :(

Hay Allah yaa nasıl o hale gelmiş anlayamadım kutuda değilmiydi...Ben inanki paketi zorla açtım hatta gümrük notunu görünce de şaşırdım nasıl açılmış diye geriye de güzelce paketleyip yollamışlar sağolsunlar...İnşallah bozulma falan olmamıştır ama zaten öyle kıvamı yumuşak hemen eriyen bişey .Sorma benim de beklentim fazla bu işe yaramazsa daha da bişey kullanmam bütün kremlerdeki maddeler bunda toplanmış zaten.Ama kahverengi lekelerde etkili kesinlikle onu anladım.İnşallah bir gün gelir de güzel gelişmeler yazarız şuraya okadar eziyet çektik nerelerden getirttik.Ama işe yararsa da bidaha nasıl getirtcez:))Yüzünü yıka kurula ve yedirene dek hafif masajla uygula bakalım 2 haftada anlamaya başlarsın etkisini,inşallah yarayacak.

Hay Allah yaa nasıl o hale gelmiş anlayamadım kutuda değilmiydi...Ben inanki paketi zorla açtım hatta gümrük notunu görünce de şaşırdım nasıl açılmış diye geriye de güzelce paketleyip yollamışlar sağolsunlar...İnşallah bozulma falan olmamıştır ama zaten öyle kıvamı yumuşak hemen eriyen bişey .Sorma benim de beklentim fazla bu işe yaramazsa daha da bişey kullanmam bütün kremlerdeki maddeler bunda toplanmış zaten.Ama kahverengi lekelerde etkili kesinlikle onu anladım.İnşallah bir gün gelir de güzel gelişmeler yazarız şuraya okadar eziyet çektik nerelerden getirttik.Ama işe yararsa da bidaha nasıl getirtcez:))Yüzünü yıka kurula ve yedirene dek hafif masajla uygula bakalım 2 haftada anlamaya başlarsın etkisini,inşallah yarayacak.

evet ya hiç sorma ama yapacak bişey yok bu şekilde kullanacağım artık ,kutu içindeydi ama ne bileyim işte patlamış kutusu :(
aynen öle işe yaramazsa ben de artık bişey kullanmam artık sıkıldım walla hep arayış içerisinde olmaktan .bakalım inşallah faydasını göreceğiz.ben de buraya güzel şeyler yazmayı çok istiyorum ,umarım etkili olur.evet işin birde diğer trafı da var eğer işe yararsa nasıl bi daha getirteceğiz ? dün akşam yüzümü yıkadım ,kuruladım ,temizledim ve kremi kullandım ,Allahım inş.etkili olur da lekelerimize artık elveda deriz:) 2 hafta nasıl geçecek çok merak ediyorum walla ...

Slm canım merak ediyorum sendeki gelişmeleri nasıl gidiyor erken gerçi henüz...Bende durum aynı:( Yüzümü garnierin temizleme jeliye yıkamaya daha doğrusu maske yapmaya da başladım sadece lekeli yeri ama çünkü çok hassas benim cildim.Peeling etkili güzel bir jel beğendim.Hafifce soyuyor üst tabakayı rengi açılıyor.Bir süre böyle kullanmaa devam edicem.Zaten bir ay olacak kreme başlayalı ben henüz bir değişiklik hissetmedim inşallah sende daha etkili olur.

Slm canım merak ediyorum sendeki gelişmeleri nasıl gidiyor erken gerçi henüz...Bende durum aynı:( Yüzümü garnierin temizleme jeliye yıkamaya daha doğrusu maske yapmaya da başladım sadece lekeli yeri ama çünkü çok hassas benim cildim.Peeling etkili güzel bir jel beğendim.Hafifce soyuyor üst tabakayı rengi açılıyor.Bir süre böyle kullanmaa devam edicem.Zaten bir ay olacak kreme başlayalı ben henüz bir değişiklik hissetmedim inşallah sende daha etkili olur.

günaydın canım ,
evet daha çok yeni ama ben de değişklik olmasını heyecanla bekliyorum walla ,şu an için bir değişklk farkedemiyorum .ama kullanmaya devam tabii.ben sadece bıodermanın sensibio h2o ürününü kullanıyorum ,makyaj temizleyici olarak kullanıyorum ama makyaj yapmasam da sabah akşam kullanıyorum,fena birşey. su gibi ama cildime kullandığm zaman resmen nefes aldığını hissediyorum.tavsiye ederim
ama tabi senin kullandığın jeli de merak ettim ,yine bıodermanın temizleyici jelini kullanıyodum ama bıraktım sadece makyaj temzilemesini kullanıyorum ,eğer bu jel güzel ise alabilirim :)
peki meladermin hiç mi faydasını görmedin ? bir de inatçı lekelerde uzun zaman alıyomuş etki etmesi , belki ilerki zamanda etki edecek.ben de merakla bekliyorum ....beklentilerim çok :)

Günaydın canım...Ben bimden almıştım garnierin jelini 3 etkili.10 tl gibi bişeye almıştım hatta.Sürekli satılıyo orda almayı düşünürsen.Tanecikler var içinde kullanıyorum bir kaç gün sonra da minik minik soyumalar oluyo.Meladerme devam tabi ben de umudumu kesmedim hala.Dediğim gibi yanağımdaki kahverengi lekeleri küçülttü ve rengini açtı ama dudak üstündeki lekelerim çok koyu olduğu için etki etmedi ama onların da rengi açıldı aslında kahveye döndü en azından yani dediğin gibi uzun süerde etkili olabilir zaten kullanıcam artık bitene kadar bundan önce tritone forte almıştım onu da etki etmedi diye hemen bırakmıştım duruyo hala.Ama bu zamana kadar kullandıklarımdan en etkilisi celeritt diye bir kremdi 3 ay kullanmıştım onu ve oldukça açılmıştı ama bırakınca tekrarladı işte...
Bir de kullananların yorumlarına baktım şimdi yeni yorumlar yazmışlar benim gibi doğum sonrası lekelri için 2-3 ay sürüyormuş hafiflemesi...Ben hala hormon ilçları kullnıyorum zaten maalesef zorunlu olarak o da zorlaştırıyor tedaviyi...Yani 1-2 ay daha vaktim var sonuç alabilmek için:))Hala ümit var...

Son düzenleme:
Günaydın canım...Ben bimden almıştım garnierin jelini 3 etkili.10 tl gibi bişeye almıştım hatta.Sürekli satılıyo orda almayı düşünürsen.Tanecikler var içinde kullanıyorum bir kaç gün sonra da minik minik soyumalar oluyo.Meladerme devam tabi ben de umudumu kesmedim hala.Dediğim gibi yanağımdaki kahverengi lekeleri küçülttü ve rengini açtı ama dudak üstündeki lekelerim çok koyu olduğu için etki etmedi ama onların da rengi açıldı aslında kahveye döndü en azından yani dediğin gibi uzun süerde etkili olabilir zaten kullanıcam artık bitene kadar bundan önce tritone forte almıştım onu da etki etmedi diye hemen bırakmıştım duruyo hala.Ama bu zamana kadar kullandıklarımdan en etkilisi celeritt diye bir kremdi 3 ay kullanmıştım onu ve oldukça açılmıştı ama bırakınca tekrarladı işte...
Bir de kullananların yorumlarına baktım şimdi yeni yorumlar yazmışlar benim gibi doğum sonrası lekelri için 2-3 ay sürüyormuş hafiflemesi...Ben hala hormon ilçları kullnıyorum zaten maalesef zorunlu olarak o da zorlaştırıyor tedaviyi...Yani 1-2 ay daha vaktim var sonuç alabilmek için:))Hala ümit var...

eğer bime gidersem alacağım bahsetmiş olduğun jeli.merak ettim walla :) aahhh meladerm inş.etkili olur ....kullanmaya devam ...evet biraz aman alacak sanırım etkili olması için.o yüzden bitirene kadar kullanalım..ben de tritone almıştım hiçbir etkisi olmadı yanibir sürü ürün kullandım hiçbiri fayda etmedi.sis leke kremini de kullandım ama tedavisi bitince yine hepsi geri geldi :( celeritt kremi meladerm kremi almadan önce kullndım halen evde duruyo meladerm gelince onu kullanmayı bıraktım .ama bir etkisini görmedim zaten 15-20 gün falan kullandım belki biraz daha devam etseydim etkisi olacaktı ...
meladerm yorumlarını bende takip ediyorum ama 1 haftadır falan bakamadım bugün müsait olursam bakarım bi ara.leke tedavisi uzun ve zorlu bir süreç.sabredmekten başka bi şansımız yok ..inşaallah faydasını bir süre sonra göreceğiz.

Aynı ürünleri kullanmışız desene...Sis leke kremini ben de kullandım.Hadi bakalım bu sefer en az 2-3 ay kullanalım bırakmadan...

Aynı ürünleri kullanmışız desene...Sis leke kremini ben de kullandım.Hadi bakalım bu sefer en az 2-3 ay kullanalım bırakmadan...

günaydın ,
evet inan o kadar çok ürün kullandım ki, bir sürü para ve hayal kırıklığı ...sis leke kremi güzel ama kullanmayınca yine başa dönüyoruz .tamam zaten bitene kadar mutlka kullanacağıma söz verdim ,birlikte kullanmaya devam :)

Slm:) Valla bazen iyi bazen kötü.Ben de anlamadım bazen bakıyorum baya hafiflemiş gibi bazen de bakıyorum yine kararmış sanki...Ama ben bunu kullandığım hormonilaçlarına bağlıyorum kullandığım dönemde artıyo çünkü.Fakat yanaklarımdaki çil ya da güneş lekesi olan şeylerde etkili oldu dediğim gibi artık kaybolmaya durdular hem küçüldüler hem de silikleştiler ama bunda yazdan çıkmış olmamız da etkili olabilir.Ben asıl sendeki gelişmeleri merak ediyorum inşallah faydalı olur sana.

Slm:) Valla bazen iyi bazen kötü.Ben de anlamadım bazen bakıyorum baya hafiflemiş gibi bazen de bakıyorum yine kararmış sanki...Ama ben bunu kullandığım hormonilaçlarına bağlıyorum kullandığım dönemde artıyo çünkü.Fakat yanaklarımdaki çil ya da güneş lekesi olan şeylerde etkili oldu dediğim gibi artık kaybolmaya durdular hem küçüldüler hem de silikleştiler ama bunda yazdan çıkmış olmamız da etkili olabilir.Ben asıl sendeki gelişmeleri merak ediyorum inşallah faydalı olur sana.

günaydın ,
inan ben de anlamış değilim ama şimdiye kadar pek bir değişklik göremedim ,zaten kış dönemine girmemiz ile çillerim silikleşir ,ama şu ana kadar bir değişklik göremedim ,yani kış dönemi değişkliği ,fazladan bir değişim olmadı ama belki daha erkendir bilemiyorum bende ,ama sanki biraz üzüldüm hiç bir fark göremiyorum kreme ayın 1.nde başlamıştım belki daha çok yeni ama ne bililym işte insanın beklentisi fazla olunca üzülüyo işte ama kullanmaya devam edeceğim.çünkü leke tedavisi uzun bir tedavi ,hemen 10 gün kullanınca geçmiyo maalesef ..bakalım 1 ay belki daha uzun bir zaman da etkisini gösterecek ,zaten inatçı lekelerde 2 ay 3 ay gibi bir zaman söz konusu ...yani şu an aynı ,kullanmaya devam :))

Günaydın:)Evet yaa benim de beklentim çok fazlaydı meladermle ilgli hep bir numara gösteriliyodu taa nerelerden getirttik bi de bekleye bekleye:)Neyse bitene kadar devam edicez artık napalım:(Ama senin daha yeni biraz daha sabret bakalım.

Günaydın:)Evet yaa benim de beklentim çok fazlaydı meladermle ilgli hep bir numara gösteriliyodu taa nerelerden getirttik bi de bekleye bekleye:)Neyse bitene kadar devam edicez artık napalım:(Ama senin daha yeni biraz daha sabret bakalım.

aynen öle ama hemen karar vermeyelim belki etkisini gösterir ...bitene kadar devam tabii.evet sabret sabret ,sonuç umarım yine bizi yanıltmaz ...

selam ,
nbr nasılsın görüşmeyeli ...krem nasıl gidiyo ? bir gelişme var mı ? ben halen bir değişklik göremiyorum maalesef :( yani renk solması tamamen mevsimsel ,her sene olduğu gibi ,şu ana kadar bir düzelme göremedim :( umarım sen de iyi gidiyordur ...

Kızlar merhaba,

Bu konuda benimde bir yakınım muzdarip. Çok araştırdık ve meladerm de karar kıldık. Eşim haftaya yurtdışına çıkıyor ve 10 Ocak da geri gelecek.

Normalde Resmi ilaç, kozmetik ürün ve cep telefonu girişi yasak. Bu nedenle site üzerinden alış veriş yapamıyoruz. Eşime burada yazılanlardan bahsettim. İşin içine vergi ve gümrük girdiğinden 185 TL karşılığında getirebileceğini belirtti. Herhangi bir kapora veya önden ödeme istemiyor.

Geldiğinde İstanbul’da elden verebiliriz. İsteyen olursa mesaj atsın yeterli.

Arkadaşlar sonuç ne oldu
Bende bu meladermle kıyaslanan bir krem gördüm de ondan almayı düşünüyorum ncare rebelle dıye ama bunun etkisi yoksa onunda yoktur sanırsam

Back
X