meleği m hasta oldu

pnryrdmc

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
18
1
6
35
İstanbul
İyi geceler uyumayan anneler kizim 6 aylik dun geceden beri oksuruk başladı doktora görürdüm ilaç verdi.balgam sökücü ama kizimi rahatlatmadi.oksurunce ağlayarak uyaniyor pratik fikri olan var mi ???:( :(

merhaba cok gecmis olsun,

Bebeginizin ayaklarinin altina viks surun ve corap giydirin iyi gelecegini umuyorum, bebegim yok ama ben de burada ogrenmistim:)

6 aylık bebek için vicks kullanılmaz diye biliyorum ben... Benimde 13 aylık bir oğlum var geçen haftalarda rahatsızlandı... antibiyotik başladım mecburen 1 hafta kullandık. Şimdi gayet iyi... Bence bir doktora götür o seni yönlendirecektir. Balgam söktürücü öksürüğü tetikler zaten .... içe akıntı olmamasın diye verirler.

İyi geceler uyumayan anneler kizim 6 aylik dun geceden beri oksuruk başladı doktora görürdüm ilaç verdi.balgam sökücü ama kizimi rahatlatmadi.oksurunce ağlayarak uyaniyor pratik fikri olan var mi ???:( :(

yastıgını yüksek tut.akıntısı vardır o yüzden öksürüyordur.bronsit olabilir mi ateş var mı?

bebişin çok küçük şuan uygulayamayabilrsin ama ileriki dönemlerde gerçekten muhteşem BEN ÖKSÜRÜĞÜN ÇARESİNİ BULDUM :) şaka yapmıyorum. kendi kızımdan denemiş patentli :) ayrıca gereksiz ilaçlara da gerek kalmıyor. BOZAAA!!!!!!!!!!!!! arkadaşlar inanın yok böyle birşey öksürük şurubuymuş antibiyotikmiş inanın bu kadar keskin bir sonuç vermiyordu.eşim bir arkadaşından duymuş yaklaşık iki sene önce acaba işe yararmı diye denedik ve 2 senedir çok şükür öksürük başladığı gün kesiliyor mucize gibi birşey.

bebişin çok küçük şuan uygulayamayabilrsin ama ileriki dönemlerde gerçekten muhteşem BEN ÖKSÜRÜĞÜN ÇARESİNİ BULDUM :) şaka yapmıyorum. kendi kızımdan denemiş patentli :) ayrıca gereksiz ilaçlara da gerek kalmıyor. BOZAAA!!!!!!!!!!!!! arkadaşlar inanın yok böyle birşey öksürük şurubuymuş antibiyotikmiş inanın bu kadar keskin bir sonuç vermiyordu.eşim bir arkadaşından duymuş yaklaşık iki sene önce acaba işe yararmı diye denedik ve 2 senedir çok şükür öksürük başladığı gün kesiliyor mucize gibi birşey.

ben de hiç duymadım bunu.. ben de bal limon az zencefil karıştırıyordum. denenebilir.

bunu hemen aklımın bir kenarına not ettim... bir daha oğluşum öksürürse (inşallah hiç olmaz ama)bozayı denicem...

ben de hiç duymadım bunu.. ben de bal limon az zencefil karıştırıyordum. denenebilir.

evet ipekcim bende ilaca başvurmamak için bal zencefil ve limon karışımını kullanmıştım.ama gerek tadı gerek de etkisi bu kadar çabuk sonuç vermiyor.ilaç kullanımına karşıyım özellikle ufacık bedenler için böbrek yorgunluğu yapıyor tabi daha bilmediğimiz ne kadar yanetkileri var ileride ortaya çıkabilecek :( en son çare olarak ilaca başvurmak gerekir

ilk defa duydum eşimde eve çok alır işe yarması süper o zamn

yetiskinlerde de ise yarar mi ki ? 1 ay olucak hala tam gecmedi oksurugum

yetiskinlerde de ise yarar mi ki ? 1 ay olucak hala tam gecmedi oksurugum

işin açıkcası bende eşimde öksürmedik uzun zamandır sırf bunun için denemedik
ama sonuçta boza güzel bir içicek
ayrıca çocukta işe yarayan büyükte neden yaramısın ;)
hemen al bu akşam (vefa ) her markette satılıyor
geçmiş olsun

çok teşekkür ederim valla çok faydalı bilgi :16: şimdi gördüm mesajını. bozayı severim zaten yarın alıcam ilk fırsatta:34:

x clear burun damlası al.hiçbir zararı yok.yumuşatıyor ve burnun genizin boşalmasını sağlıyor.bir de otri bebe burun aspiratörüyle sürekli temizle.onlar burnunu temizleyip tükürmedikleri için balgam söktürücü ne kadar boşaltsa da işe yaramıyor.bizim bir şekilde boşaltmamız lazım.zamanla geçiyor.bizim de bugünlerde böyle ben sürekli böyle yapıyorum

bebeğin henüz çok küçük, balgam sökücü 6 aylık bebeğe verilir mi, bilmiyorum. hem öksürüğü dahada artırır. sanırım viks de olmaz, biraz ıhlamur içirmeye çalışsanız az miktarda biberona koyup, belki rahatlamasına yardımcı olur. odayı sürekli havalandırın, yastığını biraz yükseltin, burnu tıkalıysa burun damlası kullanma, alerji yapabiliyor, en güzeli kaynamış suyla tuzlu su yapıp bir iki damla damlatın ( ben kaya tuzu kullanıyorum )

yani arkadaşım bebeğin çok küçük olduğu için ilaçlarla değilde doğal yöntemlerle atlatmaya çalışsan daha iyi olur ama bebeğin öksürük şiddeti nedir, ateşi varmı, halsizmi bunlara dikkat etmen lazım.. hafif bir öksürükse ilaç verilmesi taraftarı değilim

geçmiş olsun

Son düzenleme:
Kadir Tuğcu var doktor kadir tuğcu öksürük yaz Google a çok yardımcı oluyor...çok iyi bir doktor...
Anne olunca anladım sitenin adı

Back
X