meleğim beni emmek istemiyor:(

kemece, artık sütümde cok azalıyor ıkı gogusumden bır bardak sut cıkarken sımdı yarım bardak bıle cıkmıyor emmedıgı ıcın damarlardan sut cekılıyormus... bu gece ıkı elını bırden agzına sokmaya calısırken cıkardıgı sesle uyandım hemen gogsumu dayadım bır de utanmaz benı uyandırıyorsun der gıbı bagırdı :)) almadı memeyi... cok uzuluyorum emmek neden ıstemez bı bebek anlamıyorum...nasıl ac ac uyumak ıstıyor onuda anlamıyorum :( gercı yarım saat en uzun uykumuz :(

kemece, artık sütümde cok azalıyor ıkı gogusumden bır bardak sut cıkarken sımdı yarım bardak bıle cıkmıyor emmedıgı ıcın damarlardan sut cekılıyormus... bu gece ıkı elını bırden agzına sokmaya calısırken cıkardıgı sesle uyandım hemen gogsumu dayadım bır de utanmaz benı uyandırıyorsun der gıbı bagırdı :)) almadı memeyi... cok uzuluyorum emmek neden ıstemez bı bebek anlamıyorum...nasıl ac ac uyuyor onuda anlamıyorum :(

superisi ve meyrem06 sakın pes etmeyin, 4-5 saat aç bırakın tekrar teklif edin, yarı uyur vaziyette alma ihtimalleri fazla oluyor. benimki zaman zaman hala almasa da yarı uyur vaziyette alıyor çok şükür. emmedikçe bir de göğsü boşaltmadıkça süt azalıyor. Benimki de iki elini ağzına sokup şapur şupur iştahlı iştahlı emiyor, öyle vakitlerde beni emmeyince çok üzülüyorum. Bir de kızlar ten temasını artırın, başka hiçbir iş yapmayın, anne ilgisi, ten teması artınca daha iyi oluyor, beraber banyo yapın ne bileyim çıplak göğsünüzde tutun emmese bile. ben ne zaman işe güce dalsam, evde sesli ortam olsa, kokulu bir şey yesem kesin emmiyor, o yüzden çok dikkat etmem lazım şimdilik ittire kaktıra az bişey emiyor, son ay yine 350 gr almış ama olsun çok çok şükür anne sütü azda olsa alıyor, ek gıdaya da yavaş yavaş geçtik, inşallah daha iyi olur. belki benimki biberon alsaydı ben de sağılmış sütlerimi yada hazır mama verebilirdim çünki çok üzülüyordum psikolojim bozuluyordu, her işte bir hayır var çaresizlik ve uzun süren açlık tekrar mecburen memeye yönlendirdi. size tavsiyem rahat olun kızlar ben kastıkça oğlan da kasıyor, artık olduğu kadar. Bebeklerinize bol bol anne sütü içme isteği size de bol süt diliyorum zira sadece bol süt dilemek yetmiyor onu içecek iştahta bebekte lazım

benim bebeğim beni hiç emmedi. doğumundan başlaki taaki bu zmana kadar. göğüslerimi ağzına bile almadı hiç. 40 gün zor bela sütümü sağarak biberonda verdim ozaman içti sütümü ama tabi sağarak 2 ayda sütün kesileceğini duydum nitekim öylede oldu damarlarımı açamadığı için 40 günden sonra gelmedi sütüm bende aptamil ardından bebelac devam sütü içirdim şuan 20 aylık 1.5 yaşını geçti şimdi maşallahı var hala kullanıyorum bir sabah bir akşam gün içinde annem baktığı için (kendim çalışıorum) o çorbasıdır yemeğidir besliyor kızımı. Ve bu zamana kadar hiç kilo problemi yaşamadık. takma kafana. emmiyorsa zorla olmuyorsa diğer yollara başvur canım.

merhaba kızlar..ben hala pes etmedim..bi kaçgün sağıp biberonla verdim..kaşıkla verdim..fincanla ağzına döktüm..herşeyi denedim:) ama çok şükür bu aralar uykuda emiyor..ağzına zorla sokuyorum mememi..tam bugün 5 ay 1 haftalık..ek gıdaya geçmedik.dr izin vermedi kilo alımı ii sabret 1 ay daha dedi..çok araştırdılar nie emmio die ama hiç bişey çıkmadı..şimdi uykularını mahfediyorum ama yapcak bişey yok..kendi istiyo bölee olmasını cadı kızım..kızlar pes etmiyoruzbişekilde anne sütünü almasını sağlıyoruz...onlar red ediyorlar ama biz sabırlı olmalıyız..bazen çıldırıyorum minicik bebeğe bağırıyorum..aç bırakıyorum 9 saat ama inatlaşınca emmiyor..aç aç uyuyor ama emmiyor...aç bırakmayın ve inatlaşmayın bence..uykuda emzirin...bazen onuda çakıyolar tabii..valla saatlerce uğraşmaktan belim sırtım kopuyo ağrıdan anlatamam size..kambur oldum resmen..burdan anlatalım gelişmeleri..şölee bakışa bakışa 1 kez emişmedik kızımla...en çok istediğim şey buydu ama nasib değilmiş...buna şükür kii uykuda emiyooo..kızlarr bakışa bakışa emişmeyi Rabbim bizlerede nasib etsin....

benim kucuklugum annem diyo asla emmezdın içmezdın sutu uykuda bıle versem hemen baslardın ciyak ciyak ama mamları cuk cuk götrmuşüm hep:D

memenizin ucuna tatlı birşey sürün kesinlikle tutar ben dut bekmezi sürüyorum alıyor memeyi benimde bebişim 2 ay 20 günlük aynen senin dediğin gibi yapıyor parmağı emiyor emziği emiyor ama memeyi emmiyor. bende bu yola baş vurdum sende yep bence

memenizin ucuna tatlı birşey sürün kesinlikle tutar ben dut bekmezi sürüyorum alıyor memeyi benimde bebişim 2 ay 20 günlük aynen senin dediğin gibi yapıyor parmağı emiyor emziği emiyor ama memeyi emmiyor. bende bu yola baş vurdum sende yep bence

yaptım cnm yapmaz olurmuyum..ama nafile oda işe yaramadı :(

kendi sütünün tadına baktın mı?

soğan sarımsak yada baharatlı şeyler tüketiyorsanız bu sütün tadını bozuyor.
bebek emmek istemez.

emzik verdim de böyle oldu diye düşünme... sabırlı olup anne sütüne devam etmeye bak.

anne gögsünü emmek için bebek damağını kullanır. buda çok yorucudur. uğraş gerektirir.

biberonu emmek için dudaklarını kullanır. bu kolaydır. yormaz uğraştırmaz.

arkadaşımın çocuğu anne sütünü gögüsten emmedi. arkadaşım sütünü sağıp biberona dolduruyordu öyle içiyordu. hala azıcık tembel bir çocuk. ama çok tatlı...

Merhaba Arkadaşlar , Aynı durumu ben maalesef 3 şubatta yaşadım. Kızım o zaman 3,5-4 aylık falandı. Sütüm old. halde emmiyordu , emzirmeye çalıştığımda ise kendini arkaya ittirip ağlıyordu. Bi çok kez doktor değiştirdm tahliller falan. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. Tedavi ile geçti fazla yüksek değildi değeri. Ama yine emmedi 5,5-6 aylık olana kadar ekgıda vermedm. O süreç içinde bebeğim hiç kilo almadı. Şimdi ekgıda+emziriyorum. Ve şuan bebeğim 7 ay 1 haftalık. Sonuç mu ben sinir hastası oldum emmemesnden dolayı. Evden dışarı burnumu bile çıkartamıyorum neredyse çünkü dışarı çıktığımızda ne emiyo nede yiyo. Aklım heo bebeğimde kalıyo. Gezdiğimden gördüğümden hiçbişekilde tat alamıyorum. Ben kızım emsn diye hala günde 3 lt su içiyorum. bazen isteyerek emiyo bazen uykuluyken. Ama hala çak çuk emmiyor beni. Denemediğim yöntem kalmadı :( İnşallah sen başarırsın arkadaşım.

kendi sütünün tadına baktın mı?

soğan sarımsak yada baharatlı şeyler tüketiyorsanız bu sütün tadını bozuyor.
bebek emmek istemez.

emzik verdim de böyle oldu diye düşünme... sabırlı olup anne sütüne devam etmeye bak.

anne gögsünü emmek için bebek damağını kullanır. buda çok yorucudur. uğraş gerektirir.

biberonu emmek için dudaklarını kullanır. bu kolaydır. yormaz uğraştırmaz.

arkadaşımın çocuğu anne sütünü gögüsten emmedi. arkadaşım sütünü sağıp biberona dolduruyordu öyle içiyordu. hala azıcık tembel bir çocuk. ama çok tatlı...

canım baktım tadına tatlı..baharatlı yemiorum..ben işe başladım özlediğindenmidir nedir ara ara emmeye başladı..çok seviniyorum..sonra bi bakmışsın yine ağlıyo ..hevesim kursağımda kalıo..ama olsun 4 aydır dayandıım yine dayancam...elimden geldiği kaadar anne sütü almasını sağlıcam inşallahhh..

Merhaba Arkadaşlar , Aynı durumu ben maalesef 3 şubatta yaşadım. Kızım o zaman 3,5-4 aylık falandı. Sütüm old. halde emmiyordu , emzirmeye çalıştığımda ise kendini arkaya ittirip ağlıyordu. Bi çok kez doktor değiştirdm tahliller falan. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. Tedavi ile geçti fazla yüksek değildi değeri. Ama yine emmedi 5,5-6 aylık olana kadar ekgıda vermedm. O süreç içinde bebeğim hiç kilo almadı. Şimdi ekgıda+emziriyorum. Ve şuan bebeğim 7 ay 1 haftalık. Sonuç mu ben sinir hastası oldum emmemesnden dolayı. Evden dışarı burnumu bile çıkartamıyorum neredyse çünkü dışarı çıktığımızda ne emiyo nede yiyo. Aklım heo bebeğimde kalıyo. Gezdiğimden gördüğümden hiçbişekilde tat alamıyorum. Ben kızım emsn diye hala günde 3 lt su içiyorum. bazen isteyerek emiyo bazen uykuluyken. Ama hala çak çuk emmiyor beni. Denemediğim yöntem kalmadı :( İnşallah sen başarırsın arkadaşım.

aynı kaderimi paylaşıyoruz canım:( ewt bende dışarı çıkınca çok zorlanıyorum..her yere süt sağma makinasıyla gidiyorum:(çok sinir bişey..ama napalım sağlıklı olsunlarda biz sinir hastası olalım:)bende ürtiker oldum sıkıntıdan heryerim kaşınıp kabarıyo:(

aynı kaderimi paylaşıyoruz canım:( ewt bende dışarı çıkınca çok zorlanıyorum..her yere süt sağma makinasıyla gidiyorum:(çok sinir bişey..ama napalım sağlıklı olsunlarda biz sinir hastası olalım:)bende ürtiker oldum sıkıntıdan heryerim kaşınıp kabarıyo:(

Canım , benmkisi 5 gün emdi çok güzel bugun yine aynı. Benmde heryerm kabarıyo artık. Onuda geçtim 7,5 aylık bebeğim 7,5 kilo yaa. Neyseki çok şükür en son 430 gr aldık 6.aydan sonra. Allah yardımcın olsun. Ama bu bebekten sonra daha da bebek neym hiçbirşekilde düşünmem

benim kızımda 3,5 aylık olduktan sonra beni emmeyi reddetti emzikte almıyor biberonda alakası yok doktor kaşıkla besle dedi sütümü kaşıkla verdim uyurken emiyordu küçük olunca salladım emzirdim 4. ay kontrolümüzde yarım kilo 5.ay kontrolümüzde 600gr almıştı 5 aylık olunca ek gıda başladık geceleri 3 saatte bi hamakta sallıyorum tabi gögüsümde uyumaya alışıktı memeyi bırakınca ağlama krizlerine girdi uykusu gelince şimdi sallıyorum dalıyo emziriyorum 2 ayı geçti artık normalede dönmez bazen alıyo 2 çekiyo kendini geri atıyo ama uyurkende parmak emiyor kucağıma alınca mırıldanıyor meme ver diye büyüyolarda bide aklıı olsalar yada çok zekiler gecede emiyor 6 aylık olcaz gündüzde uyuyunca emiyor bunada şükür biberon alışmasın bide gece beni bırakırsa yanarım

:nazar::nazar:kızlarrr çok şükür başardım galibaaaa.bebeşim normale döndü çok şükür..inşallah Rabbim bidaha o günleri yaşatmaz..:nazar:işe başladımm beni emmeye başladı:):nazar:hiç pes etmeyin uykuda da olsa emzirin..inşllah sizlerinde normale dönecek inanıyorum..aklı eriyo artık şuan 6.5 aylık mememden süt geldiğini annesinin ben olduğumu bilio artık..arada emerken mızırdanıyo bi bakıyoki ben geri devam edio:)şükürler olsunnnn Rabbimmm..her bebeğe annesini emmeyi nasib et nolurrrr....emmeyen bebek çok zor çokkkk......:nazar:

hahahah resmen beni anlatıyorsun.

canım işin garip yani açlıkdan ağlamıyo:KK43: uyuyoda,gülüyoda, mesela uyuanıyo auu uuu diye sesine veya elini emme sesine uyanıyorum..ağlamıyor..süt yetio desem 8 -9 saat önce zar zor emdiği süt ne kadar yeter?ben kendim hemşireyim bu çocuğa akıl sır erdiremedim valla..güya ücretsiz izin aldım burnumdan geldi..keşke başlasaydım da işe başladım emme di deseydim..başaramıcam galiba sağıp beslicem gibi görünüo..salı kontrolümüz var salıya kadar dayanıyım diyorum ama benim sabrım kalmadı...burdan gelişmeleri yazarım canım..inşallah düzelir dicem ama ölee olmuycak gibi duruyo bizim 2 aydır gecemiz gündüzümüz emzirme çabalaıyla geçti..kucağımda sersemletip vermeye çookk çalıştım cin gibi olup ağlıyo...çok uyanık çıktı benim cadıı..şu göğüs koruyucuları var silikon ondan aldım yalancı sanıp göğsümü emer die 1 kez aldı 2. de anladı ...uffffffff inşallahhhh geçer inşallahh..Allahım sabır yarabbim nolurr.....
Şu an da aynı bu sorunu yaşıyorum internette sizden başka aynı derdi paylaştığım birini bi yazıyı bulamadım. Çözüm bulabildiniz mi ne yaptınız ? İnşallah yazımı görürsünüz uzun zaman olmuş çünkü 😣

Back
X