Meleğim benimle kızlar... Inanamıyorum !!!

yalel

Begüm'ün Annesi...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
5.494
47
363
İstanbul
Allahım hamdolsun, çok şükür... sen çok büyüksün rabbim...
inanamıyorum hala daha...
idrarda test.. pozitif.. sonunda çift çizgi!!!!!

ağlamaktan ekranı bile göremiyorum ben ya şu anda.

hayata yeniden başladım gibi hissediyorum. içimde biyerde, yeni bi canlı oluşacak... fabrika çalışıyor, büyüyecek meleğim... bu nasıl bir mucize... :) bedenimde bir insan bedeni daha oluşacak. inanamıyorum..

şimdi, şu anda... ondan daha çok hiçbir şeyin sevilemeyeceğini farkettim. elim karnımda durmaya başladı bile :)

titriyorum heyecandan.

ALLAHIM tamaminida gormek nasip etsin,yavrunu kucagina alip kokladigin gunleride yazarsin iyisallah canim:Saruboceq:

Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,darısı da başımıza olsun:nazar:

çok teşekkürler kızlar...

bu ifadesi anlatması imkansız... çok tuhaf karman çorman bi duyguymuş :)

iyi anne olabilecek miyim... ben iyi ve sağlıklı bi bebek doğurabilecek miyim.... ay bi sürü soru var kafamda..

hemen yedim bişeyler, tansiyonum düştü azıcık.
okuyorum... bu haftada ne yapmam lazım... neler oluyor içimde :)))

bişey sorucam, ne zaman doktora gidersem, karnımdan bakarak görülebilir bu minnoş?

gözünüz aydın rabbim kucağınızıda almayı nasip etsin darısı benim gibi tüm isteyenlerin başına

canım allah tamamına erdirsin sağlıkla al inşallah kucağına şeker.....
7. haftada kalp atışlarını duyabilirsin benim dr. 12. haftaya kadar vajinal bakıyordu..... ama sanırım 7-8 haftalıkken karnından görülebilir.

Tebrikler canım, çok sevindim inan. Darısı bende içinde tüm isteyen anne adaylarımız için olsun inş. Hayırlısıyla kucağınada alırsın inş.

Tebrikler canım Allah tamamına erdirsin sağlıklı bi gebelik geçriip bebişini kucağına alırsın inş.:Saruboceq::nazar:

Ay nasıl sevindim anlatamam yaaa Yalelcim sen beni tanımazsın ama ben bu siteye senin sayende üye oldum diyebilirim. Henüz üye değilken misafir konumunda erken hamilelik belirtilerini okuyordum, sen kan testi yaptırmıştın sonucu bekliyordun. İnternetten bakıyordun sonuca. Herkes nefesini tutmuş senin sonucu bekliyordu, ben de.. Ne yazık ki sonuç negatifti. Hemen üye oldum siteye ve ben de sana üzülme demek istedim ama sen çoktan gitmiştin. Sonraları hiç görmedim seni ama bir kaç gündür akıntıyla ilgili açtığınız topiğe bakıyordum ve içimden hep bitsin şu kızcağızın çilesi artık dedim. Seni hiç tanımıyorum selamımız bile yok ama kendim hamileymişim gibi sevindim canım yaa. Bu sitenin en güzel yanı da dışarda bulamadığın paylaşımı, dostluğu yakalıyor olmak sanırım. Bir başkasının mutluluğu senin mutluluğun oluyor, ne güzel. Allah tamamına erdirsin canım, Rabbim kucağına da alıp, mıncır mıncır mıncırmayı nasip etsin inşallah. Tekrar tebrikler!!

Ne güzel, için içine sığmıyordur şimdi yerimseniben alkisalkisalkis
Allah tamamına erdirsin inşallah,sağlıkla sıhhatle..

Allahım hamdolsun, çok şükür... sen çok büyüksün rabbim...
inanamıyorum hala daha...
idrarda test.. pozitif.. sonunda çift çizgi!!!!!

ağlamaktan ekranı bile göremiyorum ben ya şu anda.

hayata yeniden başladım gibi hissediyorum. içimde biyerde, yeni bi canlı oluşacak... fabrika çalışıyor, büyüyecek meleğim... bu nasıl bir mucize... :) bedenimde bir insan bedeni daha oluşacak. inanamıyorum..

şimdi, şu anda... ondan daha çok hiçbir şeyin sevilemeyeceğini farkettim. elim karnımda durmaya başladı bile :)

titriyorum heyecandan.

ayy canım tebrik ederim rabbim saglıcakla kucagına lamayıda nasip eder inş.
yazdıklarını okurken gözlerim doldu valla ne büyük bir mutluluk rabbim tüm isteyenlere tattırsın inş.:Saruboceq::Saruboceq:

Tebriklerr.allah saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsınnn .Darısı başımıza inşallahhhhhh

canım ben 5 haftalıktım kese görünüyodu sadece.7 haftalıkken bıdığımı ve kalp atışını gördük çok şükür.benim hiç vajinadan bakmadı bu arada.

Back
X