tebrikler canım.
teşekkürler canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrikler canım.
Bugün kuzumla, 36+0 olduk biz teyzeleri.
Şimdi, çok başka duygular başladı... Şu minnacık ayakları, minicik elleri, karnımda ordan oraya dönmelerini, hıçkırıklarını, içimde oluşunu özleyecekmişim gibi hissediyorum sanki.
Göbüş boşalınca, ben göbüşü sevemekeyecek miyim? içimde kocaman bi boşluk olacak..
Ama aynı zamanda artık sabırsızlanmaya başladım.. O'nu koklamak için, O'na dokunmak için, O'nunla bakışmak için... sabırsızlanıyorum.
Ne yaman çelişki bu :)
Canım allah bu heyecanını hiçbir zaman bozmasın..hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah...yazdıklarını okurken çok duygulandım, gözlerim doldu..çok yakın zamanda kalp atışı durdugundan aldırmak zorunda kaldım ben bebeğimi..şimdi inatla yeniden deniyorum ..korkunun ecele faydası yok dedi doktorum..inşallah bende , tüm isteyenlerde senin yaşadığın duyguları yaşarız..Sağlıklı günler diliyorum..
cnm hayırlı olsun saglıkla al kucagına inş
Allah analı babalı büyütsun cnm sağlıklı bi şkılde kucagına al inş
Allahım hamdolsun, çok şükür... sen çok büyüksün rabbim...
inanamıyorum hala daha...
idrarda test.. pozitif.. sonunda çift çizgi!!!!!
ağlamaktan ekranı bile göremiyorum ben ya şu anda.
hayata yeniden başladım gibi hissediyorum. içimde biyerde, yeni bi canlı oluşacak... fabrika çalışıyor, büyüyecek meleğim... bu nasıl bir mucize... :) bedenimde bir insan bedeni daha oluşacak. inanamıyorum..
şimdi, şu anda... ondan daha çok hiçbir şeyin sevilemeyeceğini farkettim. elim karnımda durmaya başladı bile :)
titriyorum heyecandan.
İnan bana ne hissettiğini okadar iyi anlıyorumki ve şuanda sana okadar özeniyorumki..bende 18 aydır hep ikinci çizginin hayalini kuruyorum,ama olmuyor..![]()
canım, ben de 2 düşükten sonra, bu bebeğimi zor zoraki doğurdum :)
ve bu bebeğime hamiş olabilmek için epeyce bi sabırla bekledim.
senin şu anki duygunu da ben gayet iyi anlıyorum.
haddim olmayarak bir küçük tavsiye vericem...
eğer doğal yollarla hamiş kalmaya çalışıyorsan, sakın konuyu kafana takma. aktiviteyi bi görev ve görev sonucu elde edilecek ödül olarak görme sakın.
doğal akışına bırak meseleyi.
sonrasında bacaklarını havalara dikip yatma mesela, 40 dakika kalkmadan yatmaya çalışma... soğa kürleri, vb.. uygulamalarla sinirlerini bozma lütfen.
ben bunları yaparak, çok zaman harcadım.
tam dedikki, artık yeter, doktor araştıralım. tüp bebek midir nedir.. bi tedavi yolu arayalım...
ben bütün bu çabalarımı bıraktım, ve artık umudu da kesmiştik zaten bebekten. mhakkak bi yardım alıcaz diye düşünürken..... ay sonunda, burda okuduğum belirtileri yaşamaya başladım, bi de baktım gecikmişim.. günümü bile takip etmemiştim o ay. bi de test yaptık, pozitif.. tam şok! eşimle birbirimizi kutlamayı bile unutmuşuz şoktan..
diyeceğim şuki, bırak tantanayı, keyfine bak. :)
inşallah allahım sana da yaşatır arkadaşım bu mucizeyi.. :Saruboceq:
Haklısın canım ama her yeni ayda ister istemez yumurtlama zamanını takip ediyorum..Bunu aklımdan çıkarmam çok zor gibi:)) Ama bu çok duyduğum bir örnek çevremden,yani uğraşmaktan vazgeçip hamile kalanlar..Bundanda şu sonuç çıkıyor,herşey psikolojik..
anlattıkca benıde aglatıyodun nerdeyse hayırlısıyla kucagına al ıns benımde adetım 14 gun gectı bugun kan da ıdrar testıde yaptım cıkmadı varmıdır acabaAllahım hamdolsun, çok şükür... sen çok büyüksün rabbim...
inanamıyorum hala daha...
idrarda test.. pozitif.. sonunda çift çizgi!!!!!
ağlamaktan ekranı bile göremiyorum ben ya şu anda.
hayata yeniden başladım gibi hissediyorum. içimde biyerde, yeni bi canlı oluşacak... fabrika çalışıyor, büyüyecek meleğim... bu nasıl bir mucize... :) bedenimde bir insan bedeni daha oluşacak. inanamıyorum..
şimdi, şu anda... ondan daha çok hiçbir şeyin sevilemeyeceğini farkettim. elim karnımda durmaya başladı bile :)
titriyorum heyecandan.