meleğim uçtu uçtu kondu göbişime

kiz mandisim ben buraya girmeyeli neler olmus :52::52:

tebrik ederim canim hamisligini okuyunca cok sevindim :nazar:

mandisim benim bilgisayarda sorun vardi ondan giremedim

hamislini okudumda cooook sevindim bebis istiyordunuz simdi sira bizim kelebekte :1:

o pcler zaten hep sorun kaynağı benimkide beni delirtiyor

evet istiyorduk ama olmuyordu biliyorsun sonunda geldi yaramaz :))

minnak temel atma törenine başlıyor rabiş :)))

Allah tüm isteyenler bekletmeden tez zamanda versin inşallah

doktordan geldi kıpır kıpır yaramaz kolları ayakları sürekli hareket halinde kalbi çok hızlı atıyor doktor herşey iyi yolunda dedi mide bulantım bitince kan ilacına başlayacakmış şimdi başlarsak yemek yiyemezsin daha çok bulanır dedi kilom fazla dikkat et dedi ekmeği böğreği yasakladı :))

oğlum olacak oğlum olacak derken kızım oluyor oyy sağlıklı olsunda hayırlı olsunda cinsiyeti önemli değil tabiki
artık tokalar tüllü elbiseler cicili bicili şeyler alır süsler püslerim onu
hala inanamıyorum aslında hamiş olduğuma kızım olacağına hala bir tuhafım doğana kadar yaşayacam sanırım bunu :)
Allahım her isteyene yaşatsın her isteyene versin hayırlı sağlıklı bebekler :nazar:

oğlum olacak oğlum olacak derken kızım oluyor oyy sağlıklı olsunda hayırlı olsunda cinsiyeti önemli değil tabiki
artık tokalar tüllü elbiseler cicili bicili şeyler alır süsler püslerim onu
hala inanamıyorum aslında hamiş olduğuma kızım olacağına hala bir tuhafım doğana kadar yaşayacam sanırım bunu :)
Allahım her isteyene yaşatsın her isteyene versin hayırlı sağlıklı bebekler :nazar:

Hayırlı olsun, bende hemen aylar hızlıca geçsin istiyorum yaaa, biz erkek olur diye düşünüyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı bizim de, bebegini sağlıklı sekilde alırsın insallah kucağına

Hayırlı olsun, bende hemen aylar hızlıca geçsin istiyorum yaaa, biz erkek olur diye düşünüyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı bizim de, bebegini sağlıklı sekilde alırsın insallah kucağına

teşekkürler gül seninde bebişşin hayırlı olsun Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
bende erkek diye çok söyledim ama hanımefendi geliyormuş süprizlere hazırlıklı olmak lazım :)

tetenoz aşımızı olduk ağrısı olur dediler ama ağrı filan olmadı yanmada olmadı şükür
kızımın kalp atışlarının sesini duydum ve dönüyordu onunda sesini duyduk çok güzeldi acayip bişiymiş :)))

bu ayda bebiş olmadı büyük bir umutla olmasını beklediğim bebeğim yine gelmedi annesine yine kırmızıları gördüm o testteki tek çizgi yi görmekden nefret etmeye başladım... çift çizgili günü görmek ne zamana nasip olacak????

bu ayda bebiş olmadı büyük bir umutla olmasını beklediğim bebeğim yine gelmedi annesine yine kırmızıları gördüm o testteki tek çizgi yi görmekden nefret etmeye başladım... çift çizgili günü görmek ne zamana nasip olacak????

inşallah en kısa zamanda nasip etsin mevlam sanda isteyen herkesede

Back
X