Meleğime haksızlık degil mi bu?

melyaaa

Kalbinden öpüyorum miniğim..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
727
577
53
Merhaba kızlar..
Çok çok yorgun bi fizik ve ruh ile yazıyorum sizlere..
65 günlük bi meleğim var şükürler olsun.
Kolik bi bebek aksam 6dan gece 1e kadar asla sakinleşmeyen ve ağlayan bi bebis..
Ama olsun bu bi sürec ve bitecek biliyorum ve ona her baktığımda şükrediyorum..
Fakat asıl sorun esim..Beni gercekten cok zorluyor.
O gündüz calısıyo ben izindeyim bebis tüm gün benimle..
Öyle kapıdan girse de kucagına atsam gibi bi huyum yok ama aksam gelir iki alır sever gezdirir az huysuzlanınca emzir altını ac uyut gibi sözlerle bana geri verir..
Hiç sorun degil alırım kuzucugumu sakinlestirmeye calısırım sarkı söylerim bi sekilde uyku zamanına kadar bas ederim..
Ta ki persembe aksamına kadar..
Geldi esim aksam az gezdirdi bana verdi o arada cok agladı melegim..
Ben de tvyi falan gösterdim sustu biraz falan o arada esim her zamanki gibi telefonundaki salak sacma oyuna dalıp gitmisti agız ucuyla alayım mı gibi bisey dedi..
Yok dedim sustu da sen iki kelime et daldın gittin falan..
Hemen gözlerini belerterek baktı ver diyorum vermiyosun sonra da laf ediyosun falan bi süre söylendi sesini yükselterek..
Ben de cocugu al demedim iki kelime et konusalım manasnda dedigimi belirttim ama oyununa laf ettim ya tabi surat astı ben de cok sinirlendim.
Bi iki saat sonra küs müyüz her seye küsüyosun sürekli uzatıyosun gibi sacmaladı ama cidden hic konusasım yüzünü bile göresim yoktu cvp vermedim bundan sonra ben de uzatacam dedi ve uyudu..
Simdi üc gündür konusmuyoruz ama işin beni en cok üzen yanı bu üç gün içinde meleğime bi kez bile dokunmadı babası..
Aklım almıyor nasıl durabilir ya böyle bi nsan degildi..
İnsan alıp sevmez mi koklamaz mı onun ne sucu var.
Yarın kuzum büyüdügünde kavga ettiğimizde onunla da mı konusmayacak
Nasıl yani ya ben gercekten bu noktaya cok cok takıldım..

Kendi aklinca guya ceza veriyor. Uzaticam bende demis ya, burnunu surtmeye calisiyor. Ayagina gidip affet demeni bekliyor.

Sakin yapma!!! Şu odunlarin totosunu kaldirmayin lutfen.
Tabiki de yapmadım cünkü haklı olduğumu düsünüyorum insan aksamları iki konusmak istiyo cok mu sey istedim..
Ama kuzumu nasıl özlemez nasıl bi baba onu hazmedemiyorum..

Tabiki de yapmadım cünkü haklı olduğumu düsünüyorum insan aksamları iki konusmak istiyo cok mu sey istedim..
Ama kuzumu nasıl özlemez nasıl bi baba onu hazmedemiyorum..
Erkekler kadin gibi hissiyatli olmuyor pek. Babam da annemle kusunce cocuklarla da konusmazmis. Dedim ya cezalandiriyor guya seni!

aslında bizimle beraber onların da hormonları degişiyor sizi paylaşmak zorunda kalması onu da etkiliyor olabilir.
nede olsa küçük hanım gelmeden önce sadece kendisi vardı sizin tüm sevgi ilginiz onundu.
şimdi den sonra neler yapılır en fazla saat koyun akşamları 1 saatin tlf gerisi bizimle olacak yada bebegimızle sen ilgilen duş alıcam çamaşır asıcam vs ile ona sorumluluk vermeyi deneyin baba oldugunun farkına varsın.
kolik için videoları açtırın hangi hareketler hangi masajlar var mış izleyelim birlikte yapalım kızımın uyudugunda seyredecek film bakar mısın vs yapın
kısacası adamı koşe çiçegi gibi durmasına izin vermeyin yönetin
Allah kolaylık versib

Erkeklerin geneli böyle öküz heralde
Aynı dert bendede var boşver kuzucuğu büyütmeye bak sen

İnatlaşmayın, uzlaşmacı olun. Aranızdaki mevzunun 3 gün sürmesi oldukça fazla olmuş, yani o kadar uzun sürmesi gerekecek bir mevzu değil.
Siz her ne kadar anlayışlı cümleler kursanız da canınıza tak etmiş belli oluyor. Bu Arada eşinizden daha fazla yardım talep edin. Yok hayır gibi şeyler söyleyip tüm sorumluluğu üzerinize almayın. Bebeğin altını değiştirebilsin banyosuna yardımcı olsun. Bebek ile ne kadar az ilgilenirse o kadar az bir bağ kurar sonra yok 3 gün oldu yok 5 gün oldu dokunmadı diye söylenirsiniz

aslında bizimle beraber onların da hormonları degişiyor sizi paylaşmak zorunda kalması onu da etkiliyor olabilir.
nede olsa küçük hanım gelmeden önce sadece kendisi vardı sizin tüm sevgi ilginiz onundu.
şimdi den sonra neler yapılır en fazla saat koyun akşamları 1 saatin tlf gerisi bizimle olacak yada bebegimızle sen ilgilen duş alıcam çamaşır asıcam vs ile ona sorumluluk vermeyi deneyin baba oldugunun farkına varsın.
kolik için videoları açtırın hangi hareketler hangi masajlar var mış izleyelim birlikte yapalım kızımın uyudugunda seyredecek film bakar mısın vs yapın
kısacası adamı koşe çiçegi gibi durmasına izin vermeyin yönetin
Allah kolaylık versib
Pek cogunu denedim işim oldugunda alır tutar bakar da emanet gibi .. Bunlar sorun degil de bizim sorunumuzu ona yansıtması gelecek için endise verdi bana..

Bunun adı hissizlik mi vicdansızlık mı bilemedim ama hic beklemezdim içim acıyo..
Bebek ile bağ kuramadı canım o yüzden. Bebek ile ilgili daha fazla sorumluluk ver, kendini dış kapının mandalı değil baba gibi hissetsin. Zamanla oturur bu süreç

İnatlaşmayın, uzlaşmacı olun. Aranızdaki mevzunun 3 gün sürmesi oldukça fazla olmuş, yani o kadar uzun sürmesi gerekecek bir mevzu değil.
Siz her ne kadar anlayışlı cümleler kursanız da canınıza tak etmiş belli oluyor. Bu Arada eşinizden daha fazla yardım talep edin. Yok hayır gibi şeyler söyleyip tüm sorumluluğu üzerinize almayın. Bebeğin altını değiştirebilsin banyosuna yardımcı olsun. Bebek ile ne kadar az ilgilenirse o kadar az bir bağ kurar sonra yok 3 gün oldu yok 5 gün oldu dokunmadı diye söylenirsiniz
İste tam da korktuğum bu böyle yaparsa ilerde nasıl olacak..Ama kücük degil ya 30 yasında adam ve onun da cocugu nasıl uzak kalabilir

Karısıyla kavga edip çocuğuna küsen adam.. Bunlardan çok var maalesef. Bu işin önünü alın şimdiden. Bebeğiniz daha ufak ama birkaç ay sonra yine bir küslük olursa, babasının ona da küstüğünü anlayacak bilince ulaşacak.

Karısıyla kavga edip çocuğuna küsen adam.. Bunlardan çok var maalesef. Bu işin önünü alın şimdiden. Bebeğiniz daha ufak ama birkaç ay sonra yine bir küslük olursa, babasının ona da küstüğünü anlayacak bilince ulaşacak.
Evet ve bu beni cok korkutuyo esime hic yakıstıramadım konduramadım ben onu böyle bi baba olarak hayal etmemistim..Napmam lazım bilmiyorum

Evet ve bu beni cok korkutuyo esime hic yakıstıramadım konduramadım ben onu böyle bi baba olarak hayal etmemistim..Napmam lazım bilmiyorum
Şimdi sana bazı önerilerim olacak.

Bebeğin daha çok küçük. Sen de ona çok bağlısın, o da sana öyle biliyorum ama, babasıyla da bağ kurmaya başlaması gerekiyor. Yenidoğan dönemden itibaren babasıyla yakın bağ kuran bebeklerde, kız çocuklarında ayrı, erkek çocuklarında ayrı faydalar sağlandığını kanıtlayan onlarca araştırma var. Bizim toplum çok anneci. Çocuğun gelişimi için anne ne kadar önemliyse, baba da en az o kadar önemli bunu herkes bilsin. İlk tavsiyem aradan biraz çekilmen. Hani demişsin ya eve gelir gelmez çocuğu kucağına atan biri değilim diye. Neden değilsin? Bu kötü bir şey değil ki. Bebekle nasıl baş edeceğini öğrenmesi için ona fırsat yaratman lazım. Anne olarak daima ön planda olman gerektiğini hissediyorsun biliyorum ama aylar geçtikçe buna o kadar da gerek olmadığını göreceksin. Onları biraz yalnız bırak. Gerekirse kıyafet değiştirme, bez değiştirme, banyo gibi işleri on pasla (emzirmek harici her şeyi o da yapabilir) Bu seni kötü veya ilgisiz bir anne yapmaz. Sen her konuda her daim hazır ve nazır durursan adam tabi ki hiçbir şey yapmaz. Bebekle bağ kuramaz. Sana küser, ona da küser. Neden çünkü o esas senin çocuğun!! Kendisi sadece bir figüran. Ağlayan bebeğini bir kere o sakinleştirse, bir kere o uyutabilse, babalığın tadını alabilse, ona küsmeyi içi kaldırır mı? Hiç sanmıyorum.

Sevgili anneler kısacası bebeklerinizin a’dan z’ye tüm sorumluluklarını üstlenerek onlara iyilik yapmıyorsunuz. Aslında kötülük bile yapıyorsunuz çünkü o çocukların babaya da ihtiyaçları var. Babalarının kokusu da onlara iyi geliyor. Biraz aradan çekilin ki adamlar da babalık duygusunu tatsın. Önerilerim bu kadar :) Sağlıkla ve huzurla büyütün bebeklerinizi :)

Back
X