• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meleğime haksızlık degil mi bu?

Peki 10 dk sevmek kimin tercihi agladıgında ac degil dedigim halde ısrarla al emzir deyip tv kumandasına ya da tvye kosmak..Esim bu kadar az cabalıyoken beyimizin bagıyla ugrasmayı kendime yük edemem diye düsünüyorum..Gercekten sorun esimin rahatına düskünlüğü bence keske dediginiz gibi olsaydı nelki de cözümü daha mümkün olurdu
Siz onların arasındaki bağı kurmalarına uğraşamam, yük edemem diyerek eşinizi cezalandırmıyorsunuz. Bebeğinizi cezalandırıyorsunuz.. Şimdi belki farketmez ama eğer bu bağı kurmalarına destek olmazsanız ilerde bebeğiniz büyüdüğünde babasından dolayo hep kendisini eksik hissedecek.. İnanın bu tavrınız sizden de eşinizden de bir şey götürmez sadece evladınızdan giden gider..

kocanız çok acayip
bizde de kedi var
birbirimize küsünce ikimiz de kediye sarıyoruz.
onla konuşuyoruz seviyoruz falan
çocuğuna daha çok düşmesi gerekmez miydi?

Merhaba kızlar..
Çok çok yorgun bi fizik ve ruh ile yazıyorum sizlere..
65 günlük bi meleğim var şükürler olsun.
Kolik bi bebek aksam 6dan gece 1e kadar asla sakinleşmeyen ve ağlayan bi bebis..
Ama olsun bu bi sürec ve bitecek biliyorum ve ona her baktığımda şükrediyorum..
Fakat asıl sorun esim..Beni gercekten cok zorluyor.
O gündüz calısıyo ben izindeyim bebis tüm gün benimle..
Öyle kapıdan girse de kucagına atsam gibi bi huyum yok ama aksam gelir iki alır sever gezdirir az huysuzlanınca emzir altını ac uyut gibi sözlerle bana geri verir..
Hiç sorun degil alırım kuzucugumu sakinlestirmeye calısırım sarkı söylerim bi sekilde uyku zamanına kadar bas ederim..
Ta ki persembe aksamına kadar..
Geldi esim aksam az gezdirdi bana verdi o arada cok agladı melegim..
Ben de tvyi falan gösterdim sustu biraz falan o arada esim her zamanki gibi telefonundaki salak sacma oyuna dalıp gitmisti agız ucuyla alayım mı gibi bisey dedi..
Yok dedim sustu da sen iki kelime et daldın gittin falan..
Hemen gözlerini belerterek baktı ver diyorum vermiyosun sonra da laf ediyosun falan bi süre söylendi sesini yükselterek..
Ben de cocugu al demedim iki kelime et konusalım manasnda dedigimi belirttim ama oyununa laf ettim ya tabi surat astı ben de cok sinirlendim.
Bi iki saat sonra küs müyüz her seye küsüyosun sürekli uzatıyosun gibi sacmaladı ama cidden hic konusasım yüzünü bile göresim yoktu cvp vermedim bundan sonra ben de uzatacam dedi ve uyudu..
Simdi üc gündür konusmuyoruz ama işin beni en cok üzen yanı bu üç gün içinde meleğime bi kez bile dokunmadı babası..
Aklım almıyor nasıl durabilir ya böyle bi nsan degildi..
İnsan alıp sevmez mi koklamaz mı onun ne sucu var.
Yarın kuzum büyüdügünde kavga ettiğimizde onunla da mı konusmayacak
Nasıl yani ya ben gercekten bu noktaya cok cok takıldım..
Erkekler babalık hissine bebek altı aylık olunca ulaşıyor

Siz onların arasındaki bağı kurmalarına uğraşamam, yük edemem diyerek eşinizi cezalandırmıyorsunuz. Bebeğinizi cezalandırıyorsunuz.. Şimdi belki farketmez ama eğer bu bağı kurmalarına destek olmazsanız ilerde bebeğiniz büyüdüğünde babasından dolayo hep kendisini eksik hissedecek.. İnanın bu tavrınız sizden de eşinizden de bir şey götürmez sadece evladınızdan giden gider..
Daha 60 günlükmüş şuan babaya ihtiyacı yok ki. Konu sahibi zaten lohusa iyice üzmeyin

niye? vahiy mi iniyor tepeden 6. ayda :)
9 ay hamilelikte insan kendini hazırlar hatta bebek kararı verildiğinde hazırlar ya
ben bu görüşü erkeklerin savunma mekanizması olarak görüyorum
Pardon ama acaba kac cocuk sahibisin kaç makale okudunuz konuda.
Vahiy mi iniyormuş muş. Laf.
Tıbben bağlanma altı ayda Gercekleşir. bu esya ya bağlanma bir kadına baglanma bebeğin annesine bağlanması babanın bebeğe bağlanması her konuda yani. Size daha cevap yazmayacagım

Tabiki de yapmadım cünkü haklı olduğumu düsünüyorum insan aksamları iki konusmak istiyo cok mu sey istedim..
Ama kuzumu nasıl özlemez nasıl bi baba onu hazmedemiyorum..
Muhtemel ilerde size kusunce bütün eve küsen bir tip olacak

Annem de babama küsünce bizle konuşmaz,
Ablama kizmissa o cezadan bana da pay verir,
Biz onu çok üzmüşsek sofraya oturmayip bütün gün suratını asarak babami da cezalandirirdi
Bazı insanlar böyle maalesef.
Bizimki bir ömür değişmedi, bilmiyorum sizin eşiniz değişir mi?
Allahım umarım degisir ..

Pardon ama acaba kac cocuk sahibisin kaç makale okudunuz konuda.
Vahiy mi iniyormuş muş. Laf.
Tıbben bağlanma altı ayda Gercekleşir. bu esya ya bağlanma bir kadına baglanma bebeğin annesine bağlanması babanın bebeğe bağlanması her konuda yani. Size daha cevap yazmayacagım

bu kadar sert çıkmanıza gerek yoktu, size bir saldırıda bulunmuyorum.
sorun nedir anlamadım??
zaten görüşünüze katılmadığımı nedeniyle belirttim.
makale de okumadım çocuğum da yok. ama bazı konularda fikir sahibi olmak için deneyim gerekmiyordur değil mi? mesela bir engelli insan ile empati kurabilmem için engelli olmam şart değil. bu durumda da böyle olamaz mı?

bahsi geçen konuda erkek karısına küsünce çocuğu ile alakasını kesmiş. sizce bu normal bir insan davranışı mı? bana kalırsa kadın ya da erkek olmaktan bağımsız bir konu.
bunun hormonla alakası olduğu kadar sevgi ve empati gibi durumlarla da ilgili olduğunu düşünüyorum.
cevabınızı merak etmiyorum zaten sevgili peynirdelisi

Bi tek ben mi buna takıldım diye yorumları okuyordum ki yazınızı gördüm. Çok tehlikeli biliyorsunuz dimi? Sonradan otizm diye bişey var.
Elbette biliyorum inanın cok dikkat ediyorum ama umarım kolik bebek annesi olmazsınız bazen dogrularınızı zorluyor

Ugrasamam yük edemem derken bunu erkegin yapması gerektigini vurguladım .. Ya anlamıyorum kadın olarak biz zaten bi sürü sey yasıyoruz cocuk sahibi olma sürecinde tek yapması gereken baba olmak ya baba oldugunu hissetirmek..Kanaması olmaz emzirmesi olmaz sancısı olmaz dikişi olmaz olmaz da olmaz .. Tek yapması gerekeni de smdi biz saglayacakmısız neden ya neden üc gündür konusmuyo bebegini sevmiyo ben babalık bagını kurmasına yardmcı olmadım diye mi..yapmayın canım siz de

kocanız çok acayip
bizde de kedi var
birbirimize küsünce ikimiz de kediye sarıyoruz.
onla konuşuyoruz seviyoruz falan
çocuğuna daha çok düşmesi gerekmez miydi?
Yok adam ikimizde evde yokmusuz gibi yapıyor bebek ya bebekkk saka gibi

bu kadar sert çıkmanıza gerek yoktu, size bir saldırıda bulunmuyorum.
sorun nedir anlamadım??
zaten görüşünüze katılmadığımı nedeniyle belirttim.
makale de okumadım çocuğum da yok. ama bazı konularda fikir sahibi olmak için deneyim gerekmiyordur değil mi? mesela bir engelli insan ile empati kurabilmem için engelli olmam şart değil. bu durumda da böyle olamaz mı?

bahsi geçen konuda erkek karısına küsünce çocuğu ile alakasını kesmiş. sizce bu normal bir insan davranışı mı? bana kalırsa kadın ya da erkek olmaktan bağımsız bir konu.
bunun hormonla alakası olduğu kadar sevgi ve empati gibi durumlarla da ilgili olduğunu düşünüyorum.
cevabınızı merak etmiyorum zaten sevgili peynirdelisi
Tam olarak anlamıssınız beni tesekkürler

Ugrasamam yük edemem derken bunu erkegin yapması gerektigini vurguladım .. Ya anlamıyorum kadın olarak biz zaten bi sürü sey yasıyoruz cocuk sahibi olma sürecinde tek yapması gereken baba olmak ya baba oldugunu hissetirmek..Kanaması olmaz emzirmesi olmaz sancısı olmaz dikişi olmaz olmaz da olmaz .. Tek yapması gerekeni de smdi biz saglayacakmısız neden ya neden üc gündür konusmuyo bebegini sevmiyo ben babalık bagını kurmasına yardmcı olmadım diye mi..yapmayın canım siz de
Hani siz ben eve gelir gelmez kucğaına atmıyorum bebeği diyorsunuz ya işte vermelisiniz.. Bir arkadaşımız size çook güzel bir mesaj yazmış.. Bence deneyin. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Daha 60 günlükmüş şuan babaya ihtiyacı yok ki. Konu sahibi zaten lohusa iyice üzmeyin
Üzülsün diye söylemedim.. Sadece inatlaşmak kimseye yarar getirmez böyle bir durumda.. Almıyorsa almasın kucağına demekle olmaz.. Neyse zaten konu sahibinin fikri sabit.. Hakkında hayırlısı..

Canim kuslugu uzatmak iyi degil.
Aranızda sorun olabilir ama geldiğinde esin melegim babasini cok ozledi diyip verebilirsin.
Boylelikle buzlarda erir..

Back
X