Doğuma Hazırlık ... MELEĞİME İSİM ARIYORUM :) yardımcı olun lütfenn ...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar biz ikra sena düşünüyodk . sonra ikradan vazgeçtik . sena yı eşim çok istiyo .
geçen gün hastanede bi kız isminin esila olduğunu söledi çok hoşumuza gitti .
esila sena olsun diyoruz ama sizinde fikrinizi almak istiyorum ne dersiniz ??? :12: :15:

Benimde yigenim olacak :) adini "eva aden" koyacagiz.
Ikisinin anlamida cok guzelll

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Ben betül ismini cok sewiyorum hanım hanımcık bi kız ismi gbi:) kızımada Betül Rana koymayi duşünüyorm bizde 25.haftamizdayiz:)

o isimde güzel ama karar veremiyorum ya .
bence en çok beğendiğiniz 5 ismi yazarmısınız senayada uysun tabi

Bende 37+5 teyim benimde kızım olacak bizde iki isim düşündük eşimle ilkini o koydu babanesinin ismi ikincisinde ben koydum. Ortaya Ayşe Hira çıktı:) ama tabi daha güzel isimlerde var "Echer, Berfin, Zühre, Zülal" bu isimler beğendiğim isimler... Umarım sizde güzel bi isim bulursunuz küçük meleğinize..:)

ay çok sevmiştim esila ismini ama anlamı farklıymış ..şuan çok üzüldümmm bende farklı bi isim olsun istiyodm anlamsız bi isim olsun istemem tabiki .bana isim bulun lütfen :( :43:

canım esila paygamber efendimizi cennette karsılayan ilk melegin ismi diye biliyorum ben benimde yegenlerim oldu birinin adını esila koyduk bu usebeble

Çocukluğumdan beri Hilal adını çok sevmişimdir.Şimdi kızım olacak ama siyasi olduğunu düşündüğüm için veresim gelmiyor. Ela' yı çok sevdim. Ona da eşimin yorumu : ''Elalarını elalarını Allah versin ............ diye şarkı söylerler.'' Ayrıca eşim Melisa diyor. O da bana hiç cazip gelmiyor. N'olur yardım edin. Ne yapacağımı şaşırdım. Oğlumun adı Asil. Onda hiç zorlanmamıştık. Bu sefer niye karar veremiyorum anlamıyorum :(((

canım esila paygamber efendimizi cennette karsılayan ilk melegin ismi diye biliyorum ben benimde yegenlerim oldu birinin adını esila koyduk bu usebeble
bi yerde de sadece akşam anlamına geliyo ya anlamsız bi isim koymak istemiyorum bebeğime napcam bilmiym esila yı duyunca çok mutlu olmuştm dönüp dolaşıp yine esila diyorm

benim kızım ZEYNEP ADA
Bir arkadaşımın kızları

Betül İpek ve Nisa MELEK

faorim ise ASEL İPEK

Canım çok özel ya da manevi bi önemi yoksa ben tek isim koymanı öneririm iki isimli biri olarak. Bir isim boşa koyulmuş oluyor çünkü tek isim kullanılıyor. Beren güçlü kuvvetlinin yanında akıllı zeki demek ayrıca güzel isim :KK68: Yade ismi de son zamanlarda çok hoşuma gidiyo

Back
X