meleğime mektuplar (bebeğimi beklerken)

PrinceSSss

I'm like a bird
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
1.093
1
106
Kocaeli
29 haziran 2013
Bugün regli oldum, yani henüz bizimle değilsin meleğim ama çok yakında bizimle olacağını biliyorum seni hasretle bekliyoruz.
Baban önceleri senin de aramızda olman için biraz erken olduğunu düşünse de artık aramızda olmanın zamanının geldiğini düşünüyoruz ve bu günlerde senli konuşmalar yapıyoruz.

30 haziran 2013
Bugün evlilik yıldönümümüz, evliliğimizde 1 senemiz doldu meleğim. Artık babanla birbirimizi daha iyi tanıyor daha iyi anlıyoruz. 2009 da üniversiteyi bitirmiştim 2010 bana babanı getirmişti 2011 nişanımız ve 2012 düğünümüzdü 2013ün mucizesinin de "sen" olduğunu biliyorum meleğim. Çok yakında bizimle olacağını biliyorum.

4 temmuz 2013
bugün reglim bitti artık senin için çalışmalara başlama zamanı :)

8-13 temmuz 2013
telefonumdaki programa göre bugünler yumurtlama günlerim elimizden geldiğince değerlendirdik ve eğer aramızda olmak istiyorsam meleğim bu günlerde mucizen başlamış olmalı. Seni hasretle bekliyoruz. Odanı hayal etmeye başladım bile :)

14-20 temmuz 2013
bugünlerde kasıklarım çok ağrıyor, bunun başlarda benimle olmanın bir belirtisi olduğunu düşündüm ama bir yandan da acaba erken regli belirtisi mi diye de düşünmeden edemiyorum son günlerde. Bu günlerde çok halsizim azcık bir iş yapsam neredeyse baygın yatıyorum.

21-25 temmuz 2013
Artık oruç tutamıyorum evde ne iş yapabiliyorum ne yemek hazırlayabiliyorum biraz enerji toplamam lazım, çok üzgünüm ama oruç tutmayı bıraktım Allah'ım affetsin. Bugünlerde babaannen, ananen, büyük halan hepsi seni de aramızda görmek istediklerinden bahsediyorlar. Bizde seni umutla bekliyoruz meleğim. Ama bir yandan da korkularım var rüyamda düşük yaptığımı, çok fazla kanamam olup kimyasal gebelik geçirdiğimi falan gördüm. Bir kaç gündür regli olacağımı düşünüyorum, hatta temizliğe bile başladım ama sivilcelerim dışında hiç bir belirti yok. Bu arada eczaneden test aldım henüz babanın haberi yok :)

26 temmuz 2013
gece rüyanda bir melek gördüm, mis kokulu bir melek.
Bugün benim bat günüm.
KK'dan arkadaşım Pilumunus'a da söz vermiştim ama sabah babanın evden çıkmasını zor bekledim ve testi yaptım meleğim. Babandan gizli bir iş çevirdiğim için çok heyecanlıydım zaten ama senin ilk işaretini görünce heyecanın kat be kat katlandı. Bu test benimle olduğunun ilk işareti meleğim.

Başta inanamadım bu konularda deneyimli teyzelerine sormak için resmi telefondan bilgisayara atmam gerekiyordu ama o kadar heyecanlanmıştım ki resmen aptallaşmıştım neyse sonunda teyzenin desteğiyle başardım ve buradaki deneyimli teyzelerin de bu işaretin senin benimle olduğuna dair ilk işaret olduğunu onayladılar ve hemen babana haber verdim.
Bu akşam yemeğe davetliydik ve babana bizim 3 kişi gidebileceğimizi söyledim inanamadı.
ve hemen doktora gittim. Doktor amca önce karnımdan ultrasonla baktı ve seni göremedi zaten görmesi de mümkün değildi. Sen benim mucizem daha o kadar miniksin ki. Kanımı aldılar ve orda baktılar saatin 2 buçuk olmasını öyle heycanla bekledim ki. Benimle olduğunu biliyordum meleğim ama bir yandan da korkuyordum.
Neyseki sonuç 25,92 çıktı bu benimle olduğunu ama daha çok yeni olduğunu gösteriyodu.
Açıkçası doktor amca da biraz moralimi bozdu olabilecek en kötü durumları anlattı bu habere tam anlamıyla sevinemedim bile.
Ama yinede benimle olduğunu bilmek muhteşem bi duyguydu.
Akşam babanın eve gelmesini ve ona sımsıkı sarılmayı öyle sabırsızlıkla bekledim ki.
neyseki akşam oldu ve baban geldi ve seninle ilgili konuşmaya başladık inşallah 2 gün sonra banasımsıkı tutunduğunun işareti olan kan değerim kat kat katlanacaktı.
Akşam apartmanca yemekteydik ve henüz kimsecikler senin benimle olduğunu bilmiyordu :)

27-28 temmuz 2013
pazartesi doktordan randevu aldım meleğim inşallah kan değerim artıcak ve bizimle olduğun kesinleşicek bu hafta sonu biraz zor gecicek ama ben sana inanıyorum meleğim benimle olduğuna bizimle olduğuna inanıyorum. Baban henüz çok alışamadı babalığa kendimi şan babası gibi hissediyorum diyo. Bu arada babannen büyükbaban ve amcan bizimle olduğunu öğrendiler baban söylemiş. Ama bana henüz bi hayırlı olsun demediler hıh :)

Son düzenleme:
29 temmuz pazartesi

4 haftan bitti bile meleğim
bugun yeniden kan verdim
damardan once kan gelmeyince kanımı alan abla itti de itti iğneyi çok canım acıdı ama herşey senin için meleğim
sonucu sabırsızlıkla bekledim
bu arada hastane bahçesinde çok tatlı ablalarla teyzelerle sohbet ettim
2 buçukta çıkması gereken sopnuç beni 3 buçuğa kadar bekletti ya zaten heycanlıyım bu bana yapılır mı
sonucu aldığımda havalara zıplamamak için kendimi zor tuttum değerim 172.16 olmuş bile
doktor çok güzel katlanmış değerin dedi
keseni de haftaya görebileceğimizi söyledi
bu doktor amcayı daha çok sevdim galiba artık hep ona gidicez meleğim

30-31 temmuz 1 ağustos 2013
bebeğim bu günlerde memlekete gitmek için hazırlıklar yapıyoruz aslında biraz çekiniyorum acaba yolda ters bişeyler olur mu diye ama ananene dedene ve dayına müjdeli haberi vermek için de sabırsızlanıyorum

2 ağustos 2013
akşam yolculuk var sağ salim varalım diye dua ediyorum

3 ağustos 2013
şükürler olsun ki hiç bi sorun yaşamadan memlekete vardık
biraz dinlendikten sonra hemen kuzenini sevmeye gittik
akşam küçük teyzen de yemekteyiz ve ben yemekte herkese senden bahsedicem mucizem tabi başarabilirsem bu çok heyecanlı ve biraz da çekiniyorum sanki

3 ağustos akşamı (yemek masası)

ah meleğim ah ne zorlandım ya seni herkeslere anlatmak için :)
kuzenini masada ben yedirdim
bekliyorum ki eline yakıştı sen ne zaman bebiş yapcan falan desinler ama kimse bişiy demedi
sıra tatlıya geldi enişten babalara 3er tane tatlı koyun dedi bende yarım ağız "peki ya baba adaylarına" dedim
kimsecikler anlamadııııı sanmıştım kii
ananen anlamış ve erkeklerin masadan kalkmasını bekliyormuş sormak için
erkekler masadan kalkınca hemen sordu baba adayı mı dedin sen bebiş mi geliyor yoksa dedi
evettt dedim meleğim geliyor inşallah dedim
herkes çok sevindiiii

4-5-6 ağustos 2013
meleğim bu günlerde yolculuktu gezmelerdi derken seni biraz yoruyorum galiba inşallah iyisindir yarın seni görmeye teyzenin doktoruna gidicez

7 ağustos 2013
meleğim bugün keseni gördük babanla birlikte nasıl mutlu olduk anlatamam doktor amca 4 hafta 5 günlük olduğunu söyledi ama aslında benim hesabıma göre 5 hafta 4 günlük olman gerekiyordu. Geç döllenme olabilir dedi bakalım esas doktorumuz ne diycek merakla bekliyorum. İnşallah 2 hafta sonra kalp atışlarını duyacakmışız. Zaman nasıl geçicek bilmiyorum.
işte mucizem bu da ilk fotoğrafın

Son düzenleme:
8-14 ağustos
bitanem cumartesi günü yola çıktık ve evimize geri döndük
dayında bizimle geldi ve bilgisayarımı ele geçirdi bu günlerde sana çok sık yazamıyorum
kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum meleğim daha bir hafta geçmiş ama bana 1 yıl gibi geliyor
bir hafta daha nasıl sabredicem bilemiyorum

20 ağustos
bebişimmm bugun seni gördükkk kalp atışlarını ben duyamasam da doktor amca gördü bu doktor amcayı sevdim aslında ama acaba başka doktora özele gitsem mi diye de düşünmüyorum değil ne yapsam bilmiyorum miniğim 9.8 mm olmuşsun kajum benim işte bu da yeni fotoğrafın
Eki Görüntüle 784344
2 hafta sonra tekrar görücez seni inşallah meleğim seni seviyorum

Çok iyi bir fikir olmuş :) Bende bebeğime günlük tutuyorum.İleride okuması için.İnşallah benim bebeğimde 8 Nisan da yanımızda olcak.

Çok iyi bir fikir olmuş :) Bende bebeğime günlük tutuyorum.İleride okuması için.İnşallah benim bebeğimde 8 Nisan da yanımızda olcak.

Evet canim hem buyuyunce o okur hem biz hatirlariz o anki dutgularimizi

28agustos
Bebegim ya kafam o kadar karisik ki benim kendime uygun bi doktor ve hastane bulmam lazim
Simdiye kadar etrafimdada forumdada gordugum kadariyla tek devlet hastanesine giden benim
Babana da cok kiziyorum cok ona kalsa halaa kadinlarin tarlada dogurduklarini saniyo o kadar moralim bozuk ki, ne yapacagim bilmiyorum
Allaha sukur seninle ilgili hersey yolunda 10eylule randevu aldim devlet hastanesindeki doktor amcaya bakalim ilerleyen gunlerde neler olacak
Sen hep iyi kal tamam mi kiymetlim benim seni seviyorum

meleğim bugun başka bi doktor amcaya gitcez ben seni özledim de
hem bu doktor amcayı beğenirsek bundan sonra hep bu amcaya gidebiliriz
bu arada sana battaniye başladım daha kız mı erkek mi olduğunu bilmediğim için hem pembe hem mavi renkler var içinde :)

10 eylül

bebeğim bugün yine devlet hastanesişndeki doktor amcana gittik
seni gördüm minik meleğim
herşey yolundaymış 3cm olmuşşsunnnn bal yavrum benim
anne biraz enfeksiyondan şüpheleniyor tahlil verdi sonuçta da bakteri çıktı
baban sana zarar vermesinden çok korkuyo
bu günlerde baban da biraz hasta olmuş yanıma yanaşmaya korkuyo beni hasta etmemek için :)

Son düzenleme:

duygulandım yazılarınızı okurken benim ki daha 3 haftalık çok miniikk,varlığından emin olduktan sonra bende aranıza katılıcam inşallah..Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin..

duygulandım yazılarınızı okurken benim ki daha 3 haftalık çok miniikk,varlığından emin olduktan sonra bende aranıza katılıcam inşallah..Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin..

çok erken öğrenmişsin canım ne güzel Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

19 eylül
meleğim bugun yine seni gördük kocaman olmuşsun ya maşallah
ağzın burnun göz çukurların belli artık doktor amcan erkeğe benzediğini söyledi
merakla 3 hafta sonraki randevuyu bekliyorum küçüğüm

oğluşum..sen bana verilen en güzel hediyesin.Allahıma ne kadar şükretsem azdır seni bana verdiği için..sen bana Allahımın emanetisin.senin annen olacağım için çok şanslıyım...Allahım seni bana bağışlasın minik yavrum...

Miniğim burdaki teyzelerde senin gb bi melek bekliyorlar,senin arkadaşlarına çok özel şeyler yazmışlar,beni ağlattılar :)
Seni düşündüğümüz andan beri Allah'a şükür herşey yolunda gitti ve bizimlesin.
Kalp atışını duyduğumda bu sesi odaya bağlamalı hep dinlemeliyiz diye düşündüm :)
Seni bekleyen çok kişi var,seni öğrenince neler yaptıklarını,bazılarının hikayelerini anlatacam bazılarının videolarını izletecem sana :)
Yakında seni görmeye geleceğiz yine.
Bizi hiç bırakma olur mu?
Babanda da gebelik belirtileri var :))) birlikte gülecez bunlara :)) İNŞALLAH.

Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.

Son düzenleme:
benim tatlı prensesim
artık sana prensesim diyorum çünkü kız olduğunu öğrendik
sen benim minik prensesim annenin en yakın arkadşı olcaksın
baban da kızlar babalara düşkün olur diye çok çok heyecanlı :)

4 ekimde annenin biraz tansiyonu çıktı
5 ekimde hemen seni görmeye gittik şükürler olsun ki her şey yolunda
doktor amcaya biraz kızdım ama ya o gün hiç hastası olmamasına rağmen seni çok fazla göstermedi biza
bi dahakine daha uzun uzun görmek istiyorum seni
çok özlüyorummm

22 ekim
benim güzel prensesim bugun seni uzun uzun gördüm
öyle tatlıydın ki
doktor amcan videonu çekti izleyip duruyorum
oynak kızm benim ellerini dansözler gibi kıvırtıyodun
doğduğunda da bunları yapıcanın hayalini kuruyorum
seni çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…