meleğime yazdığım günlük yayınlanmaya başlamış

yeni bir topic açıp olmadı demek istemedim kısmet hayırlı zaman değilmiş demekki ben meleğime kavuşana kadar yola devam edeceğim şimdiden bir sonraki tarnsfer için hazırlanmaya başladım bir tane blastokistim var inanıyorum o yüzümü güldürecek

yeni bir topic açıp olmadı demek istemedim kısmet hayırlı zaman değilmiş demekki ben meleğime kavuşana kadar yola devam edeceğim şimdiden bir sonraki tarnsfer için hazırlanmaya başladım bir tane blastokistim var inanıyorum o yüzümü güldürecek

ruyamelegim uzulme canim seninde dedigin gibi hayirli zaman degildir belki Rabbim hayirli zamanda hayirlisini versin insallah...

canım dediğin gibi hayırlısı olsun zamanı değilmiş sen bunu ne kadar güzel anlamışsın umudunun devam etmesi benim çok hoşuma gitti eminim bebğin seni daha fazla bekletmeyecek ve sana gelecek canımma.s.

inşallah cnm bi gün biz de o hasretle özlemle beklediğimiz yavrularımıza kavuşacağız ...
ben de inancımı hiç kaybetmedim .. senin bu güçlü halini de çok seviyoruma.s.

ruyamelegim uzulme canim seninde dedigin gibi hayirli zaman degildir belki Rabbim hayirli zamanda hayirlisini versin insallah...
canım üzülmedim dersem tabiki yalan ama inan çok kısa sürdü eşimin ve doktorun yanında ağlamadım eve gelince iyice bi ağladım içimi boşaltım şimdi rahatım 2 ay içinde tekrarlıyacağız inşallah.

canım dediğin gibi hayırlısı olsun zamanı değilmiş sen bunu ne kadar güzel anlamışsın umudunun devam etmesi benim çok hoşuma gitti eminim bebğin seni daha fazla bekletmeyecek ve sana gelecek canımma.s.
canım benim tabiki umud etmeye devam yoksa meleğim küser mazallah gelecek tabi naz yapıyor.

inşallah cnm bi gün biz de o hasretle özlemle beklediğimiz yavrularımıza kavuşacağız ...
ben de inancımı hiç kaybetmedim .. senin bu güçlü halini de çok seviyoruma.s.
inancı kaybedersek baştan kaybederiz güçlü olmalı yola devam etmeliyiz tabi sende güçlüsün biliyorum canım

cnmmmmmmmmmmmmmmmm benımmmmmmmmm sen okadar guclu bı kaıdnsınkı meleğine er yada geç kavuşucaksın ınan soylemıcektım ama bıl ıstıyorum her namazda sana dua edıyorum olucak cnm kavuşturck mevlam senı meleğine "BIGUN MUTLAKA"

Rüyacım herşeyin hayırlısı canım benim, bir embriyon daha var ve bu büyük bir şans, benimde biliyosun ilk denemede üç tane transfer edildi tutmadı, sona kalan iki embriyomunda bir tanesi iyi kalitedeydi bir tanesi zaten umutsuzdu ve o tuttu, inşallah seninde böyle olur canım arkadaşım.

cnmmmmmmmmmmmmmmmm benımmmmmmmmm sen okadar guclu bı kaıdnsınkı meleğine er yada geç kavuşucaksın ınan soylemıcektım ama bıl ıstıyorum her namazda sana dua edıyorum olucak cnm kavuşturck mevlam senı meleğine "BIGUN MUTLAKA"

CANIMM ARKADAŞIM BENİM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.:1hug:a.s.
BENİMDE DUALARIM EN BAŞINDAN BERİ SENİNLE ŞİMDİDE SAĞLIKLA MELEĞİNE KAVUŞ DİYE:nazar:

Rüyacım herşeyin hayırlısı canım benim, bir embriyon daha var ve bu büyük bir şans, benimde biliyosun ilk denemede üç tane transfer edildi tutmadı, sona kalan iki embriyomunda bir tanesi iyi kalitedeydi bir tanesi zaten umutsuzdu ve o tuttu, inşallah seninde böyle olur canım arkadaşım.

KUZİM CANIM BENİM BİLMEMMİ BİLİYORUM VE BENDE O BİR TANECİK EMBRYONUN HAYATIMI DEĞİŞTİRECEĞİNE İNANIYORUM HAYIRLISIYLA İNŞALLAH:1hug:a.s.
SEN VE MELEĞİN NASILSINIZ CANIM:nazar:

KUZİM CANIM BENİM BİLMEMMİ BİLİYORUM VE BENDE O BİR TANECİK EMBRYONUN HAYATIMI DEĞİŞTİRECEĞİNE İNANIYORUM HAYIRLISIYLA İNŞALLAH:1hug:a.s.
SEN VE MELEĞİN NASILSINIZ CANIM:nazar:

İnşallah Allah gönlüne göre verir canım, sen böyle umutlu ol yeterki:1hug:,

biz çok şükür iyiyiz artık zamanımız azaldı, tedavi, tuttu, tutmadı korkuları derken şimdi de doğum korkuları başladı, hayırlısıyla atlatırız inşallah bunuda

Offf şimdi gördüm arkadaşım seni,,
ben o yazdıklarını daha önce okumuştum,,,vee gerçekten işyerinde kendi kendime ,,yanaklarımdan süzülmüştü yaşlar,,kendiliğinden,,demek sensin ve buradasın,,arkadaşım ,,
inş.rabbim hepimize cennetinden meleğini tez vakitte nasip eder,,
sabır,,,sabırr,,

Rüyameleğim yazını okudum ve günlerdir tuttuğum gözyaşlarım gözlerimden aktı.Ne kadar benzer duyguları yaşamışız...Ne kadar acı çekmişiz...Ve kimbilir ne kadar daha acılar çekeceğiz.Bizim sınavımızda bu sanırım...

Offf şimdi gördüm arkadaşım seni,,
ben o yazdıklarını daha önce okumuştum,,,vee gerçekten işyerinde kendi kendime ,,yanaklarımdan süzülmüştü yaşlar,,kendiliğinden,,demek sensin ve buradasın,,arkadaşım ,,
inş.rabbim hepimize cennetinden meleğini tez vakitte nasip eder,,
sabır,,,sabırr,,

EVET CANIM İLK MEKTUBU BURADA PAYLAŞMIŞTIM DEVAMI ORADA
HAYIRLISIYLA CANIM İNŞALLAH GELECEK MELEKLERİMİZ BEKLEMEYİ BİLMEK LAZIM NAPALIM BUDA BİZİM SINAVIMIZa.s.

Rüyameleğim yazını okudum ve günlerdir tuttuğum gözyaşlarım gözlerimden aktı.Ne kadar benzer duyguları yaşamışız...Ne kadar acı çekmişiz...Ve kimbilir ne kadar daha acılar çekeceğiz.Bizim sınavımızda bu sanırım...
CANIM HİKAYELER BİRAZ FARKLI FAKAT YAŞANAN ACILAR HÜZÜNLER HEYECANLAR BENZER DUYGULAR
AMACIMIZ AYNI MELEKLERİMİZE KAVUŞMAKa.s.

Son düzenleme:

rüyamelegim herşeyin hayırlısı..vardır bundada bir hayır! ama inanıyorum rabbim mutlaka bir gün bizide güldürecek..pes etmek yok rüyameleğim sonuna kadar devamm..sen duanı yap gerisini rabbime bırakalım elbet bir gün olacak ummadığımız bir anda gelecek inşşş ..moralini yüksek tut rüyameleğim üzülme:1hug:

nasıl oldun canım nasılsın neler yapıyosun

sağol canım iyiyim rahim filmi çekilecek onun araştırmalarını yaptım cumartesi randevu aldım hayırlısı bakalım sonuç iyi çıkarsa yeni transfere hazırlanacağım

rüyamelegim herşeyin hayırlısı..vardır bundada bir hayır! Ama inanıyorum rabbim mutlaka bir gün bizide güldürecek..pes etmek yok rüyameleğim sonuna kadar devamm..sen duanı yap gerisini rabbime bırakalım elbet bir gün olacak ummadığımız bir anda gelecek inşşş ..moralini yüksek tut rüyameleğim üzülme:1hug:

canım benim sağolasın tabiki pes etmek yok ben ilk günki heyecanla yeni transfere haızrlanıyorum tabi dualarla

rüyameleğim pek konuşmak nasip olamasada biz aynı gün transfrelei olmuş aynı gün öğrenmiştik sonuçlarımızı yeni tedaviye başladınmı beklemedemisin

bende düşük yaptım malesef ama şuan doğal yolla olma şansımız çok yüksekmiş tabiki ilaç tedavileriyle 2 ay filan öyle deniyeceğiz doktorlar ne diyorsa yapıyoruz elimizden geldiğince öyleyiz iştee hakkımızda hayırlı

Back
X