Meleğimi çok özledimm... nasıl geçecek bu acı...

slha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
158
3
68
Erzurum
55 gün önce dekolman plesanta sonucu 37 haftalık bebeğimi kaybettım. sezaryen oldum... beden acılarım geçti ama kalbımın acıs geçmiyor.. yeni bebek istiyorum çok fazla... ama korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan tekrar kaybetmekten .. ne kadar beklesem yeter.. bunu yaşayanlar bı akıl verın bana yalvarırırım...

Merhaba canım öncelikle rabbim dayanma gücü versin
Soruna gelince bunu en iyi gideceğin dr cevaplar,
55 gün olmuş artık iyi bir dr bulup ona gitmen gerekir bence,
hatta riskli gebelik uzmanı yani bir perinatolog olsun gideceğin dr.
Ne kadar beklemen gerektiği konusu dr.a ve senin vücuduna göre değişiyor ama en az 6 ay süre veriyorlar canım.
Benim dr.um 6/8 ay süre verdi mesela, benim de 6.5 ay oldu.
Beklemek çok zor hislerinde sonuna kadar haklısın seni çok iyi anlayabiliyorum, ben de kafayı yedim nasıl geçecek bu zaman diye ama bak öyle yada böyle geçiyor...
Rabbim bizlere bu sefer sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

55 gün önce dekolman plesanta sonucu 37 haftalık bebeğimi kaybettım. sezaryen oldum... beden acılarım geçti ama kalbımın acıs geçmiyor.. yeni bebek istiyorum çok fazla... ama korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan tekrar kaybetmekten .. ne kadar beklesem yeter.. bunu yaşayanlar bı akıl verın bana yalvarırırım...

çok geçmiş olsun allah sabır versin bende ikizlerimi dekolman plasenta nedeniyle kaybettim doktorum bana 6 ay korunma süresi verdi ben 8 aydan sonra hamile kalabildim şu an 13 haftalık hamileyim aynı korkuları bende yaşıyorum aradan 11 ay geçmesine rağmen acı çekiyorum bebeklerim için. canım sen sezaryenlisin en az 1 yıl beklemen lazım ben normal doğum yapmama rağmen 6 ay dedi doktorum sen yinede iyi bir doktora görün allah yardımcın olsun

Ne kadar beklemen gerektiği konusu dr.a ve senin vücuduna göre değişiyor ama en az 6 ay süre veriyorlar canım.
Beklemek çok zor hislerinde sonuna kadar haklısın seni çok iyi anlayabiliyorum, ben de kafayı yedim nasıl geçecek bu zaman diye ama bak öyle yada böyle geçiyor...

amin cnm amin. rabbım cmlemizin sabrını arttırsın..kucağımız dolsun en kısa en hayırlı zamanda inş.
doktor 6 ay dedi ben 5 ay bıtınce korunmayı bıramak istiyorum.tek korkum dikişlerde sorun yaşarmıyım karnım buydukçe.. sizin durumunuz neydı ne kadar daha bekleyeceksınız

çok geçmiş olsun allah sabır versin bende ikizlerimi dekolman plasenta nedeniyle kaybettim doktorum bana 6 ay korunma süresi verdi ben 8 aydan sonra hamile kalabildim şu an 13 haftalık hamileyim aynı korkuları bende yaşıyorum aradan 11 ay geçmesine rağmen acı çekiyorum bebeklerim için. canım sen sezaryenlisin en az 1 yıl beklemen lazım ben normal doğum yapmama rağmen 6 ay dedi doktorum sen yinede iyi bir doktora görün allah yardımcın olsun

cnm 1 yıl çok fazla dayanamam gıbı o kadar çok bunaldım kızımı özlüyorum.. doktor 6 ay dedi .. acımı yenı bır bebek dınıdrır gıbı gelıo... ama aynı seyı yaşama korkusu çok fazla var

amin cnm amin. rabbım cmlemizin sabrını arttırsın..kucağımız dolsun en kısa en hayırlı zamanda inş.
doktor 6 ay dedi ben 5 ay bıtınce korunmayı bıramak istiyorum.tek korkum dikişlerde sorun yaşarmıyım karnım buydukçe.. sizin durumunuz neydı ne kadar daha bekleyeceksınız

Cnm doktorlar özellikle dikişleri düşünerek uzun süre veriyorlar hatta bazıları 1-2 sene bile diyor ama ben sezaryenden 4-5 ay sonra hamile kalıp bebeğini sağlıkla doğuran ve dikişlerinde problem olmayan kişiler okudum bu forumda,
5/6 ay makul bir süre bana kalırsa ama yine de doktorunun sözünden çıkma derim ben. Sonuçta bundan sonra hiçbir şeyi riske atmak istemeyiz...
Ben preeklampsi nedeniyle 29 haftalık doğum yaptım canım, bebeğim 31 gün yaşadı maalesef, ben de çok zor günler geçirdim hala geçiriyorum...
Korunma sürem bitti benim rabbim hayırlı zamanda hayırlısını verir inşallahh bizim gibi yüreği yananlara...

Cnm doktorlar özellikle dikişleri düşünerek uzun süre veriyorlar hatta bazıları 1-2 sene bile diyor ama ben sezaryenden 4-5 ay sonra hamile kalıp bebeğini sağlıkla doğuran ve dikişlerinde problem olmayan kişiler okudum bu forumda,
5/6 ay makul bir süre bana kalırsa ama yine de doktorunun sözünden çıkma derim ben. Sonuçta bundan sonra hiçbir şeyi riske atmak istemeyiz...
Ben preeklampsi nedeniyle 29 haftalık doğum yaptım canım, bebeğim 31 gün yaşadı maalesef, ben de çok zor günler geçirdim hala geçiriyorum...
Korunma sürem bitti benim rabbim hayırlı zamanda hayırlısını verir inşallahh bizim gibi yüreği yananlara...

amin cnm amin... normal mı doğum yapmıştın sen?

karnın yeniden dolsada acın dinmiyor.belki dogduktan sonra iyileşir umudundayım.
heeee kızımıda asla unutmak istemiyorum.

bende aynı konudan müzdaribim bende 19 haftalıkken bebegimi kaybettim kalp atışı durmus normal doğum da yapamadım sezaryanla aldılar gerçekten çok büyük bi acı bır bucuk sene oldu ama hiç aklımdan cıkmıyor...rabbim inşallah tüm isteyenlerın hayırlısıyla bebeklerını kucagına almalarını nasıp etsin.(amin)3. deneme ama suanda yumurtlama takibi yapıyorum sonucu beklıyorum..

ne kadar sonra bebek düşünuyosun tekrar. Ilkını hangı sebeple kaybettın cnm?

Canım yazmıştım ben
İlk bebeğimi preeklampsi nedeniyle erken doğum yaptım
31 gün yaşadı kızım küvezde ama çok küçük doğdu ve enfeksiyon nedeniyle kaybettik
6,5 ay oldu sezaryen olalı,
Bu ay korunmayı bırakacağız
rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur...

Seni çok iyi anlıyorum zaman hemen geçsin istiyorsun, yeni bir bebekten başka birşey düşünemiyorsun
Emin ol ilk zamanlar hepimiz öyleydik
Ben hayata adapte olmakta çok zorlandım, açıkcası hala tam olabilmiş değilim
Hiç birşey eskisi gibi olmuyor evet ama bu acıyla yaşamayı öğreniyor insan bi yerden sonra
Sana tavsiyem eğer çalışıyorsan işe başla ya da kendine bir uğraş bul
Spor yap, kurslara katıl, olmadı çık sakin sakin yürüyüşler yap
Bak o zaman zaman daha da çabuk geçecektir...
Benim tüm bu söylediklerimi gerçekleştirebilmem çok zaman aldı,
O yüzden bir türlü kendime gelemedim, daha yeni yeni alışmaya çalışıyorum
Sakın sen de benim gibi kendini hayata kapama arkadaşım.
Yeni bir bebek içim hem fiziksel hem de ruhsal iyi olmamız lazım çünkü.

canım yazmıştım ben
ilk bebeğimi preeklampsi nedeniyle erken doğum yaptım
31 gün yaşadı kızım küvezde ama çok küçük doğdu ve enfeksiyon nedeniyle kaybettik
6,5 ay oldu sezaryen olalı,
bu ay korunmayı bırakacağız
rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur...

Seni çok iyi anlıyorum zaman hemen geçsin istiyorsun, yeni bir bebekten başka birşey düşünemiyorsun
emin ol ilk zamanlar hepimiz öyleydik
ben hayata adapte olmakta çok zorlandım, açıkcası hala tam olabilmiş değilim
hiç birşey eskisi gibi olmuyor evet ama bu acıyla yaşamayı öğreniyor insan bi yerden sonra
sana tavsiyem eğer çalışıyorsan işe başla ya da kendine bir uğraş bul
spor yap, kurslara katıl, olmadı çık sakin sakin yürüyüşler yap
bak o zaman zaman daha da çabuk geçecektir...
Benim tüm bu söylediklerimi gerçekleştirebilmem çok zaman aldı,
o yüzden bir türlü kendime gelemedim, daha yeni yeni alışmaya çalışıyorum
sakın sen de benim gibi kendini hayata kapama arkadaşım.
Yeni bir bebek içim hem fiziksel hem de ruhsal iyi olmamız lazım çünkü.

çok haklısın cnm ben öğretmenım. Tatıldeyız ama okul açılsın istıyorum hemen.. Gececek gecmelı bılıyorum.. Dediğin gibi stres yapmamalıyız kı tekrar gebe kaldığımızda tehlıke yaratmasın. Rabbım daha buyuk ımtıhanlar vermesınn son acımız olsun inş.

DAHA 2 AY OLDU BUGUN KIZIM GIDELİ:( 4 AY VAR KORUNMA SÜREMIN BITMESINE ZAMAN GEÇMIYOR SANKİ... durdu... kızlar temmuz bıtınce 3 ay kalmış olacak ya korunmayı bırakmama folık içmeye başlasam mı korunmayı brakır bırakmaz olur mu ki?

Allah sabırlar versin..evlatl imtihan çok zor..yalnız çocuk özlemini dindireyim derken yeni bi tehlikeye kapı aralamış olma..sayfamdn okursun,ben de 36 gün önce doğum yaptım..yanmda yatan arkadaşta senn gibi 6 ayın üstüne hamile kalmış..çocuğun biraz fazla kilolu da olması sebebiyle çocuk rahim duvarına yapışmış galib ve az kalsın anne kaybediliyormu..4 saat ameliyathanede kalmış..ki ameliyattan önce resmen herşye hazırlıklı olun demiş dr lar..
sezeryanın en az 2 sene mühleti var..ii araştır kendini de doğacak bebeğiini de tehlikeye atma..selam ve dua ile..

merhaba canım bende 08.07.2013 de kaybettim ilk bebeğimdi...güzel kızımdı benim melek oldu...Allaha sıgın hep dua et bu forumdaki güzel haberlerle umut bul...umidini hiç kaybetme...bende yeni bebek çok istiyorum...korkularım var elbette...dekolman plasanta sonucuydu benim içten kanamam oldu 5 gün yoğun bakımda kaldım...bedenen bende iyiyim ağlamak care olmuyo, bazen beni kimse anlamıyor sanki....gececeğine inanmaktan başka yapacak bişi yok...her gün her an aklımda meleğim:14::14::14:

gittiğiniz doktor tavsiyelerine ihtiyacım var lütfen yardım edin....

dekolman plasenta sonucu kaybettim kızımı mesajlarda da yazdım...temmuz ayının 8 de...5 gün yoğun bakımda yattım kan ve trobposit takviyesi ile...ölümden döndün dedi dktorlar..halbuki herşey yolundaydı...gelişimi suyum vs. şimdi riskli gebelik uzmanı arıyorum anadolu yakasında oturuyorum aynı acıları yaşamak beni çok korkutuyo ama yeniden hamililkle gececek biliyorum...ne olur doktor tavsiyelerininizi yazın özelimden de olur...desteğinize ihtiyacı var...dayanmak çok zor...güzel haberleriniz bana umut oluyor...:14::14:

Back
X