Meleğimin Derdi Ne?

Bebeklerin bir kısmı bu aylarda emmeyi reddedebiliyor. Kızımda 4,5 aylıkken oldu. Yaklaşık 1 hafta sürdü. Anne için zor bir dönem ama ısrarla emzirin siz. İnşallah kısa sürede normale döner.

Lutfen bizimki de sadece bir haftalik bir donem olsun.
Ben mucadele ederim ama bebegimin aglamasina, ac kalmasina uzuluyorum.
Ustelik mis kokusunu icime ceke ceke oynaya gule emzirmeyi de ozledim bir, bir bucuk haftadir.

biberon almiyor diyorsun normalde emmesi lazim :)
uç dk doyyor olabilirmi?

aç kalinca sert kaka yapar bilye gibi bide kiloyu az alir tabi

degisik pozisyonda emzirmeyi denedinmi ?
yatarak , kucaginda odalari gezere vs , bi kere aldimi memeyi emer zaten gerisi gelir
bazen meme seçiyolar yani sagi veriyorsun agzinin kitliyor solu veriyorsun emiyor giki çikmuyor
gazi varsada emmez, gazini iyi çikardigindan emin ol

Çok bildiğim bir konu değil ama acaba sütünüzün tadında bir değişme olmuş olabilir mi

Dusunuyorum ama farkli ya da agir hicbir sey yemedim, en azindan bu iki gundur, net hatirladigim olarak.
Ama 3. ayda tat degisiyormus, diye duymustum.
Yeni tadi sevdirmek icin ugrasacagim.

Dusunuyorum ama farkli ya da agir hicbir sey yemedim, en azindan bu iki gundur, net hatirladigim olarak.
Ama 3. ayda tat degisiyormus, diye duymustum.
Yeni tadi sevdirmek icin ugrasacagim.
bizim topicde bi arkadas vardi kizi ayni seninki gibiydi benzetmek gibi olmasin ama onunki buyudukçe biliçnlendi meme biberon herseyi redddeti, 16 aylik simdi ama nasil bilmiyorum son durum, dur bi çagirayim onu sana :)
herseyi yapti dr dr gezdi çocuk emmiyordu çok zor gunler geçirmisti yazii

Ayakta, sallayarak, yaylanarak vs gibi yontemlerden hoslanmadi.
Eger kacirmazsam uyku uyaniklik arasi bir parca emiyor ama kendine geldigi an agliyor.
Neyse ki sizdeki bitmis, cok gecmis olsun.

Maalesef ki kaşıkla verilen sütü bebeğin aspire edememe durumu var ve riskli.. Siz beslenmenizle değişiklik yaparak başlayın farkı göreceksiniz... En kısa zamanda bu günleri gülerek hatırlayın

Ama cok farkli ya da cok agir bir sey yemedim diye hatirliyorum.
Bir tek semizotu yedim, sutun kalitesini artiyormus diye.
Ama onu gecen haftalarda da yemistim.
Yine de kontrol edecegim kendimi.

Kasikla vermek riskli miymis?
Zaten pek keyifsiz ve zahmetli bir is.
Emzirmedeki tadi tutmuyor tabi.
Cunku ikimiz de hem ruhen de doyuyoruz.
Beni izleyerek boncuk boncuk, elimi oksayarak, tutarak emdigi gunleri geri istiyorum

Evet, tam uyku sersemi olmasi lazim.
Onu kesfettim.
Ama oyle kisa bir an ki bazen tutturamiyorum ve var olan uykusunu da kaciriyor aglayarak.
Size de kolayliklar dilerim.

Farkindayim, elleri, ellerim, tavan vs cok ilgisini cekiyor.
Kesfetmeye calisiyor.
Ama bir emse ben onunla dunyayi turlarim :)
Evet kasik keyifsiz ve zahmetli.
Emzirmenin muhtesemligini asla tutamaz.

Ah! Sut demisken emmedikce o da cekiliyor.
Sonucta arz talep meselesi canina yandigimin sutu.

Cok dışkısı normal, rengi ve yapisi yani.
Ama kilo verdigi dogru gr olarak olsa da.
Dogdugundan beri kisa ama sik emiyor, bunu biliyorum ama bizimki kisa ve sık hic emmeyecegim'e cevirdi

Meme secme olayi da var evet.
Sag gibi gosterip solu verdigim falan da oldu ama bizimki bir kere aldim mi emerimcilerden degil

resmen gözüm korktu emzirmek eyleminden :/

Aksine hayatta yasayabileceginiz en guzel his.
Hamilelikten, dogumdan hatta en severek yaptiginiz herhangi bir eylemden daha guzel.
Minicik gozleriyle bakarken, incelerken yuzunuzu, resmen minnet ve ask okuyacaksiniz.
Yine minicik elleriyle parmaginizi tutunca ya da belinizde sirtinizda gezdirince..
Tarif edemem.
Duygulandim ve ozledim

Evet, sikintilar da olabiliyor boyle ama bana gore yaptigim en guzel is budur.

Yeğenlerimden biliyorum ısrarla emzirmeye devam baktın olmadı mama kullanabilirsin tabi ki son çare olarak

Acaba kokusu keskin bişey mi yedin sarımsak sucuk gibi.bazen olabiliyor.bizim de 2 aylıkken olmuştu ayakta emzirerek bu sorunu asmistim sonra eski haline dönmüştü

Bilmiyorum öneren oldu mu
Boynunuza renkli boncuklu kolye takın onunla oynarken emzirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…