Meleğine sevgisini anlatmak için daha fazla beklemek istemeyen anne adayları..

bee009

Kızıma kardeş geliyor
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
2.152
88
358
44
Kocaeli
O kadar çok bekledik ki onları içimizde hissetmek için.. daha şimdiden elimizi karnımıza koyup onlarla konuşmaya başladık bile.. neden onlara söylemek istediklerimizi burdan iletmiyoruz...

ortada olsa ıletıcemde hatta onu benı beklettıgı ıcın bır gusel ısırıcammm.....benım sınırlerımı bozuor artık :)ne kadar ınatcı bır bebek yahu:)
saka bır tarafada o gelsede gelmesede ben onun varlıgını hep yuregımın kosesınde hıssedecegımmm...

sevgiccciiiim hayırlı olsun yeni topiğin
anne olan arkadaşlar tüm güzel duygularını yazar inşallah
anne olamamışlara gelince bizde bekledik dostlar bizde umut ettik ağladık hayal kırıklıkları yaşadık ama yılmadık

BİZ SAVAŞÇI ANNELERİZ hep deriz bunu onu kucağımıza alana kadar hep mücadele edicez hep hep hep..

sevgi tatlım yazmış olmak için yazmak istemedim o sebepten ara ara bana geliyoya içimdekileri döktürüyorum burayada yazıcam onları bir duygu seli yaşadığım anda görüşmek üzere tatlım..tekrar hayırlı olsun topiğin

canımın içi dün ilk cicişleri aldım.. akşam babana gösterirken ikimizinde gözleri doldu..
seni o kadar çok seviyoruz ki şimdiden kokunu duyuyoruz sanki.. sesin geliyor kulağımıza.. anne diyorsun.. baba diyorsun.. evin içinde pıtır pıtır dolanıyorsun..
bazen bir şarkı dinliyorum.. diyorum ki meleğimde benimle bu şarkıyı dinliyo.. doğacak, büyüyecek beraber Şebnem Ferah dinlemeye gidecez.. Belki Issız Adamı izleyip beraber ağlayacağız.. GS-FB maçında omuz omuza bağıracağız.. ben sarı diyeceğim sen kırmızı..... yada istersen lacivert de.. sen gelde başka hiçbir şey umrumda değil..
Seni çok seviyorum annecim..

ortada olsa ıletıcemde hatta onu benı beklettıgı ıcın bır gusel ısırıcammm.....benım sınırlerımı bozuor artık :)ne kadar ınatcı bır bebek yahu:)
saka bır tarafada o gelsede gelmesede ben onun varlıgını hep yuregımın kosesınde hıssedecegımmm...

Esracım güzel Allahım birgün sanada bu duyguyu yaşatacak eminim ben.. Dua etmeye devam.. Allahım sen hiç bir kucağı boş bırakma yarabiim.. amin..

sevgi'ciim
hayırlı olsun topiğin canım benim...
yaşanılan onca zor zamanda sonra kavuşuldu ya onlara ya da az kaldı kavuşulmaya
içi içine sığmıor insanın
sanki doğmuşlarda yanımızdalar...
onlara söylenmek istenilen herşeyi söylemek...çok güzel fikir..
tebrik ederim canım..

canımcım topiğin hayırlı olsun inşallah 9 ay boyunca burdan yzamak nasip olurben de bi günlük tutmayı düşünüyordum inşallah mutluluklarımızı ,sevinçlerimizi paylaşırız sade ve sadeceopuyorumnanaktan
ayrıca yazını okurken de ağladım inan anne olmak mucize yaaa:gitme:

Sevgicim topiğin hayırlı olsun tatlım...

Ben bu bebek için hepimiz gibi çoook bekledim, Ben de savaşçı anneyim:)))

bebeğimle ilgili çook derin hayaller kuramıyorum, çünkü Allahın takdiri, ne zaman ne yaşayacağımız belli olmuyor, sonrasında çok büyük hayal kırıklıkları yaşamak istemiyorum... Şimdilik tek hayalim var, Sağlıklı sıhaatli eli ağağı aklı fikri yerinde bir bebek sahibi olabilmek... Onu kucağıma aldıktan sonra Gerçek bir anne olarak hayallerime devam edeceğim..

AH OLSA NELER NELER ANLATICAM BEN ONA...

canım bebeğim sen olmasan da biz babanla seni tahmin etmye çalışıyoz şöle olcak böle olcak diye biliyorum ki sen uzaklarda biyerlerde bize bakıp gülüyosundur az daha benim yokluğumla heder olun bakım diye olsun annecim ben senin UMUDUNA GEBEYıM...ah be güzelim niye böle yapıyosun bize bi sürpriz yapda gel nolur artık dayanamıyorum bebeğim rabbimin izniyle kucaklarıma gel annecim seni sımsıkı sarmak istiyorum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canım bebeğim sen olmasan da biz babanla seni tahmin etmye çalışıyoz şöle olcak böle olcak diye biliyorum ki sen uzaklarda biyerlerde bize bakıp gülüyosundur az daha benim yokluğumla heder olun bakım diye olsun annecim ben senin UMUDUNA GEBEYİM...ah be güzelim niye böle yapıyosun bize bi sürpriz yapda gel nolur artık dayanamıyorum bebeğim rabbimin izniyle kucaklarıma gel annecim seni sımsıkı sarmak istiyorum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

güzel arkadaşım... içindeki umut yitirmediğin sürece bebeğin mutlaka sana gelecektir.. Allah herşeyin hayırlısını bilir, hayırlısını verir... sen yeter ki inan...

Bekledik ümit ettik yıkıldık yıldık ama hiiç isyan etmedik...hep bekledik hep dua ettik...şimdi doktor amcanın yanında sana bakınca bu sebeptendir ki inanamıyorum benimle olduğuna...Meleğim mis kokulum cennetten gelenim HERŞEYİM....Anneyle baba artık sana kavuştu şimdi ciciler alma zamanı,senin doğuşunu hayal etme zamanı ama annecik o kadar korkuyor ki yapamıyor.....

Sakın bana küsme minik kızım annecik 2-3 ay sonra sana bir sürü ciciler alacak çünkü;seni hissetmeye başlayacak artık seninle aramızda farklı bir bağ olucak işte o zaman funda teyzenin dediği gibi annecik sana önce minik külotlar alacak kırmızı külotlu çoraplar dantelli ciciler....

SEN ANNE'YE BABA'YA SAKIN KÜSME MİNİK PRENSES SENİ O KADAR BEKLEDİLER Kİ ALIŞMAK KOLAY OLMUYOR......opuyorumnanaktan

çok güzel yazmışınız arkadaşlar şuan ıkı gozum ıkı çeşme rabbım tez zamanda bızede bu duyguları tattırsın

çok güzel yazmışınız arkadaşlar şuan ıkı gozum ıkı çeşme rabbım tez zamanda bızede bu duyguları tattırsın

cnmmmmmmmmmmmmm olucak inşallah merak etme maaşallah biz hamile kaldık allah nasip etsinde inşallah tüm isteyenlerde hamile kalsın inşallah

o gün gelicek merak etme olumunekankayizsmile

canım bebeğim sen olmasan da biz babanla seni tahmin etmye çalışıyoz şöle olcak böle olcak diye biliyorum ki sen uzaklarda biyerlerde bize bakıp gülüyosundur az daha benim yokluğumla heder olun bakım diye olsun annecim ben senin UMUDUNA GEBEYİM...ah be güzelim niye böle yapıyosun bize bi sürpriz yapda gel nolur artık dayanamıyorum bebeğim rabbimin izniyle kucaklarıma gel annecim seni sımsıkı sarmak istiyorum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

"ben senin umuduna gebeyim" ne güzel bir tanımlama arkadaşım.. hepiniz çok güzel anlatmıssınız duygularını.. herkes biyerlerde benzer şeyler yaşıyor; benzer acılar, benzer hayalkırıklıkları ancak hedef aynı... umut artı emek eşittir bebek, bizler için.. zor anneleriz biz, anne adayları daha doğrusu.. Rabbim o mucizeyi bize de yaşatacak insallah..
ben de güldüreyim sizi biraz: dondurulmuslarımı düsündükçe öyle çok üzülüyorum ki soğukta yavrucaklar bekliyorlar, battaniye örtesim var üstlerine.. bi de sanki yetistirme yurduna vermisim gibi saçma bi vicdan azabı ve gidip görme isteği, gösterin bana yavrularımı diye bağırasım geliyo hastaneye gidince :-))))

"ben senin umuduna gebeyim" ne güzel bir tanımlama arkadaşım.. hepiniz çok güzel anlatmıssınız duygularını.. herkes biyerlerde benzer şeyler yaşıyor; benzer acılar, benzer hayalkırıklıkları ancak hedef aynı... umut artı emek eşittir bebek, bizler için.. zor anneleriz biz, anne adayları daha doğrusu.. Rabbim o mucizeyi bize de yaşatacak insallah..
ben de güldüreyim sizi biraz: dondurulmuslarımı düsündükçe öyle çok üzülüyorum ki soğukta yavrucaklar bekliyorlar, battaniye örtesim var üstlerine.. bi de sanki yetistirme yurduna vermisim gibi saçma bi vicdan azabı ve gidip görme isteği, gösterin bana yavrularımı diye bağırasım geliyo hastaneye gidince :-))))

cnm inan o hepimize oldu hatta yavrularımız soğukta biz burda sıcaktan uyuyoruz diyoduk ahhh ahhhhh zor bu işler zooor

cnm inan o hepimize oldu hatta yavrularımız soğukta biz burda sıcaktan uyuyoruz diyoduk ahhh ahhhhh zor bu işler zooor

hepimiz benzer hissiyatlar yaşıyoruz iste canım farklı farklı yerlerde.. bugün bi arkadaş yazmış baska bi topikte okumussunuzdur baslık acmış, lucrin kullanırken test yapmıs, hamile çıkmış, hemen baktırmıslar hem de ikizmis :) ne mutlu ona ne mutlu ne mutlu, darısı başımıza insallahhhh...
yavrucuklaaaaaaaaar duyun sesimizi gelin annelerinizin sevgi dolu, özlem dolu sıcacık kucaklarına..............

bende transfer sırasında çok üzülmüştüm.. 3 tane sağlıklı embriyom oluştu benim.. ama sadece 1 tanesini seçtiler.. diğer ikisini çöpe attılar diye çok hayıflanmıştım.. netice de onlarda bizim yavrumuzdu.. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..

annecim bugün biraz daha sakinim sanki.. dün akşam baban seninle konuşurken bi fena olmuştum.. öyle çok korkuyorum bizi bırakıp gideceksin diye.. elimde olsa 24 saat seni gözlücem.. anne bebeğini gözetliyor misali.. şu tekmelerini hissetmeye bir başlasam en azından orda olduğunu bileceğim.. haftaya perşembe görücektim seni.. ama dayanamadım bu çarşamba başka bir doktordan randevu aldım.. şu 2 gün hemen geçsinde bir an önce göreyim senii.. seni çok seviyorum meleğim..

önce dış gebelikten şüphelendiler sonra boş gebelikten ama sen inat ettin "hayır ben burdayım" diye önce kesen göründü sonra sen göründün miniğim evet biraz küçüktün 7 haftalık olman gerekirken 5 haftalıktın ama ordaydın çünkü annen gibi inatçıydın baban gibi başladığın işi bitirirdin.biliyorum bizi bırakmıyacaksın 2 gün sonra seni görmeye gelicez bak ona göre hazırlan kalbin güm güm atmalı emi annecim yoksa seni benden alacak doktor amcalar. hayata ve bana sıkı sıkı tutun sakın bizi sensiz bırakma çünkü sensiz hayat çok zor..........

Meleğim inanıyorum sen şuan cennetten babanla bana bakıp gülümsüyorsun... "annecim babacım bir kaç ay daha bekleyin kavuşacaksınız bana" diyosun... "ben yaşama sırasının bana gelmesini bekliyorum çünkü benden önce abilerim ablalarım var burda hepsinin annesi babası onları özlemle bekliyorlar sıra bana geldiğinde ben de sizin kollarınıza geleceğim diyorsun... o zaman gözlerine bakıp gülücem konuşamasam da gülücüklerimle agularımla söylicem sizi ne kadar çok sevdiğimi... İnşallah benimle yaşadığınız bütün kötü zor günleri unutacaksınız" diyosun... ama annen çok yorgun artık seni düşünmeden geçirdiği bir günü bile yok... senden önce 3 kardeşini gönderdi cennete... o yüzden senin gelmene okadar ihtiyacımız varki....gel artık bebeğim.... annenle baban seni henüz görmese de seni çok seviyor...senağlama

Back
X