• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meleğine sevgisini anlatmak için daha fazla beklemek istemeyen anne adayları..

AH OLSA NELER NELER ANLATICAM BEN ONA...

canım bebeğim sen olmasan da biz babanla seni tahmin etmye çalışıyoz şöle olcak böle olcak diye biliyorum ki sen uzaklarda biyerlerde bize bakıp gülüyosundur az daha benim yokluğumla heder olun bakım diye olsun annecim ben senin UMUDUNA GEBEYİM...ah be güzelim niye böle yapıyosun bize bi sürpriz yapda gel nolur artık dayanamıyorum bebeğim rabbimin izniyle kucaklarıma gel annecim seni sımsıkı sarmak istiyorum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

merhaba canım ya okadar guzel yazmışsın kı valla okurken duygulandım.seninle aynı duyguları yasıyoruz.inşallah bizi daha fazla heder etmezlerde bize bir sürprz yaparlar.baktık süpriz yapacakları yok,bizde temmuzda tup bebek yapacaz.inşallah hepimiz bebeklerimize kavusuruz

Bekledik ümit ettik yıkıldık yıldık ama hiiç isyan etmedik...hep bekledik hep dua ettik...şimdi doktor amcanın yanında sana bakınca bu sebeptendir ki inanamıyorum benimle olduğuna...Meleğim mis kokulum cennetten gelenim HERŞEYİM....Anneyle baba artık sana kavuştu şimdi ciciler alma zamanı,senin doğuşunu hayal etme zamanı ama annecik o kadar korkuyor ki yapamıyor.....

Sakın bana küsme minik kızım annecik 2-3 ay sonra sana bir sürü ciciler alacak çünkü;seni hissetmeye başlayacak artık seninle aramızda farklı bir bağ olucak işte o zaman funda teyzenin dediği gibi annecik sana önce minik külotlar alacak kırmızı külotlu çoraplar dantelli ciciler....

SEN ANNE'YE BABA'YA SAKIN KÜSME MİNİK PRENSES SENİ O KADAR BEKLEDİLER Kİ ALIŞMAK KOLAY OLMUYOR......opuyorumnanaktan

bu topıkte herkes duygularını cok guzel dile getırmış.inşallah bizde senin yasadığın mutluluğu yasarız.hamile olunca duygularımızı bu sayfada diler getırme imkanını buluruz.4 yıldır bekliyoruz,umarım bu beklediğimöiz son yıldır.saglıcakla kucağına alman dilegiyle.opuyorumnanaktan

bu topıkte herkes duygularını cok guzel dile getırmış.inşallah bizde senin yasadığın mutluluğu yasarız.hamile olunca duygularımızı bu sayfada diler getırme imkanını buluruz.4 yıldır bekliyoruz,umarım bu beklediğimöiz son yıldır.saglıcakla kucağına alman dilegiyle.opuyorumnanaktan

cnm rabbim hepimize bizim için en hayırlı olucak zamanda meleklerimizi göndersin inşallah

dün gece rüyama girdin meleğim.. yeni doğmuşsun ananen kucağıma veriyor seni.. çok güzelsin.. anne diyorum bu çok büyük değil mi? ananende evet diyor maşallah, çok sağlıklı.. sanırım erkeksin.. babanla ikimizin içine nedense bu aralar öyle doğuyor.. sonra seni emzirmeye başlıyorum.. ama ağlıyorum mutluluktan.. öylesine güzel bir an.. sabah gözümde yaş, dudağımda gülümsemeyle uyandım... Büyük allahım onu benden ayırma diye dua ettim.. yarın sabah görücem seni meleğim.. minik ellerini, ayaklarını, bir dakikalığına olsa kalbinin atışını göreceğim... hep benimle kal meleğim..

aslında şu an konuşamıyorum bebeğim.. çünkü ağzımı açtığım an ağlamaya başlacağım.. sabah seni gördüm meleğim.. kıpır kıpırdın içimde.. ellerin ayakların.. anlatamıyorum bile.. seni gördüğüm an ağlamaya başladım zaten.. Şükrettim Allahıma bana böyle bir mutluluğu yaşattığı için, seni bana verdiği için.. seni kucağıma aldığım günü sabırsızlıkla bekliyorum miniğim... öpüyorum seni annecim..

" Hasbunallah ne ni'mel vekil ni'mel Mevla ve ni'me'n nasir."
" Allah Teala bize yeter, O ne güzel vekildir.Ne güzel Mevla ve ne güzel yardımcıdır."

günaydın canm.acaba bizde bu mutluluğu tadarmıyız.senin yerinde olmak için neleri vermezdim.bebeginle ömür boyu mutlıu olman dileğiyle

günaydın canm.acaba bizde bu mutluluğu tadarmıyız.senin yerinde olmak için neleri vermezdim.bebeginle ömür boyu mutlıu olman dileğiyle

günaydın tatlışım.. iyi dileklerin için sağol güzelim.. Allah hepimize bir evlat nasip edecek inşallah canım.. ama sabretmek, umut etmek, vazgeçmemek gerekiyor.. ben çok sabırsız biriyim normalde.. her ay sonu regl olduğumda ağlardım evlendiğim aydan itibaren.. hep bir umutsuzluk hakimdi.. benim çocuğum olmucak.. bak gördün mü olmadı işte.. hep böyleydim.. evliliğimin 2.senesinde doktora gittik ve normal yolla bebeğimizin olmayacağını öğrettik... ben yine başladım.. işte ben şansızım, ben çocukları çok seviyorum o yüzden benim çocuğum olmayacak.. ve bir süre doktora gitmedim.. sonuç negatif olcak ya.. 3.senesinde aşılama yaptırdık.. sonuç negatif.. ama ben tutmayacağından o kadar eminim ki zaten sigarayı bile bırakmadım.. neyse olmadı ben yine küstüm.. derken 5.senemizde tekrar denemeye karar verdik.. yine çok umutsuzdum.. hatta bu işlemler, iğneler, beklemeler hiç bana göre birşey değildi zaten.. ama sonuç ortada işte... içimde bir melek taşıyorum.. Allahım izin verdiği sürece bu gerçek.. burda ne zorluklarla başetmiş şu an mucizesiyle olan bir sürü arkadaşımız var.. çok şükür..
o yüzden yılmadan mücadeleye devam.. ne diyor Merve arkadaşımız.. biz savaşçı anneleriz yılmak yok..

günaydın tatlışım.. iyi dileklerin için sağol güzelim.. Allah hepimize bir evlat nasip edecek inşallah canım.. ama sabretmek, umut etmek, vazgeçmemek gerekiyor.. ben çok sabırsız biriyim normalde.. her ay sonu regl olduğumda ağlardım evlendiğim aydan itibaren.. hep bir umutsuzluk hakimdi.. benim çocuğum olmucak.. bak gördün mü olmadı işte.. hep böyleydim.. evliliğimin 2.senesinde doktora gittik ve normal yolla bebeğimizin olmayacağını öğrettik... ben yine başladım.. işte ben şansızım, ben çocukları çok seviyorum o yüzden benim çocuğum olmayacak.. ve bir süre doktora gitmedim.. sonuç negatif olcak ya.. 3.senesinde aşılama yaptırdık.. sonuç negatif.. ama ben tutmayacağından o kadar eminim ki zaten sigarayı bile bırakmadım.. neyse olmadı ben yine küstüm.. derken 5.senemizde tekrar denemeye karar verdik.. yine çok umutsuzdum.. hatta bu işlemler, iğneler, beklemeler hiç bana göre birşey değildi zaten.. ama sonuç ortada işte... içimde bir melek taşıyorum.. Allahım izin verdiği sürece bu gerçek.. burda ne zorluklarla başetmiş şu an mucizesiyle olan bir sürü arkadaşımız var.. çok şükür..
o yüzden yılmadan mücadeleye devam.. ne diyor Merve arkadaşımız.. biz savaşçı anneleriz yılmak yok..
sevgiiiiiiiiiiiiiiiiii ne hakkın var kızım beni ağlatmaya

ay hepimiz bi kitapta toplasak ne güzel olur herkes hikayesini yazsa tüp bebekli anneler ve hikayeleri diye kitap çıkarsak ne güzel olur

roman olur yaşadıklarımız

gunaydın canm.aslında ben de hiç umudumu yıtırmedim.ama bazen ümitlerinin tıkandığı noktaya geliyorsun.işita o zaman kendini tamamen caresiz hissediyorsun.benim sorunum erken menepoz ,tup bebek şansım bile cok az.bu yuzden de bazen ümıtlerim tukeniyor.bizimde 4.yılımız.ilk 2 yıl biz istemedik.yeni evliyiz diye.2 yıldırda uğrasıyoruz.her dra gittiğimizdde farklı bir problemle karsılaşıyoruz.herseferinde hayırlısı olsun diyoruz,belkıde bu sekilde kendimizı teselli ediyoruz.bır sure sonra oda tatmin etmiyor.arkadasınmızın dedigi gibi biz savaşcı anneleriz ,yılmayıda dusunmuyorum.delikafadulden

miniğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
annesinin gülüüüüüüüüüüüüüü
canımmmmmmm canlar canımmmmmmmmmmm

yarın kavuşuyoruz meleğim minik prensesim benim

anne baba seni çok özledi daha doğmana çoook var ama seni öle özlüyoruz ki buzdolabının üstüne resmini koyduk hani şu kollar bacakarl yeni oluşurken verdiğim pozunu

annen yesin seniiinn minik totişini

yarın anneyle babaya taklalar at sağlıklı ol miniğim umarım iisindir

endişem merakım sabrım bekleyişim herşeyim

Back
X