- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #21.121
Aman şaka olmasın yok yokYa şaka gibi
Taktik var mı taktik anlat heleYa şaka gibi
Çocuk için birlikte olma,keyfinde zevkinde olacaksın ve regl dönemi yaklaşınca hiç oralı olmayın. Başka şeyler düşünün. Ovu testi felan hiç yapmadım ve son diyerek yumurtlama günü de takip etmedim. Fantezi çamaşır takı toka taktim kokular vsT
Taktik var mı taktik anlat heleben buralardayım
Çocuk için birlikte olma,keyfinde zevkinde olacaksın ve regl dönemi yaklaşınca hiç oralı olmayın. Başka şeyler düşünün. Ovu testi felan hiç yapmadım ve son diyerek yumurtlama günü de takip etmedim. Fantezi çamaşır takı toka taktim kokular vs
Gerçekten vazgeçince oluyor
Anlat anlat manyak.kadın ayaklari mi yoksamÇok manyak şeyler yaptım
kuzum üzülme lütfen. Zamanı var demekkiçörekotu işe yaramadı
yumurtalarım çatlamamış bile
çok kötüyüm gerçekten
isyan etmek istemiyorum ama neden olmuyor nerede yanlış yapıyorum ben
Yaaaa çok sevindim 3. Melek geliyor maşallahhh barekAllahhhKızlar halen inanamıyorum
Ayy kürklüm yeminle kahkahalı güldüm manyak senikuzum üzülme lütfen. Zamanı var demekki ☹
Yaaaa çok sevindim 3. Melek geliyor maşallahhh barekAllahhhkızzz abba fantazi takı toka nasıl oluyor kırbaç mı yoksam
Kürklüm.sen cok yaşa emi güldurdun beni gözümden yeminle yâşlar geldikuzum üzülme lütfen. Zamanı var demekki ☹
Yaaaa çok sevindim 3. Melek geliyor maşallahhh barekAllahhhkızzz abba fantazi takı toka nasıl oluyor kırbaç mı yoksam
Gül gül NurummmmKürklüm.sen cok yaşa emi güldurdun beni gözümden yeminle yâşlar geldi
Banlanmada yine merak et sadece öylece kalGül gül Nurummmmama cidden merak ettim
Yok bu aralar sskinimBanlanmada yine merak et sadece öylece kal
Ay sen kırbacı nerden duydunkuzum üzülme lütfen. Zamanı var demekki ☹
Kız bende ilk aldım . Belki hoşuna gider benimkinin diyeValla biz kullanmıyoz
Aboooowww tutturdum o zamannnKız bende ilk aldım . Belki hoşuna gider benimkinin diye
Bu kürklü çok fena evlerden ırakAy sen kırbacı nerden duydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?