• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın bacım çok şükür napalım yuvarlanıp gidiyoruz:) sanada Allah kolaylık versin çalışıyosun heralde hamilelik nasıl gidiyor cinsiyet ne?
Allah razı olsun kuzum aynen çalışmaya devam. Göstermiyo sıpa ama erkek diye tahmin ediyorum ben hislerim o yönde bi 15 gün daha sabretcem artık. Gösterirse tabi😀

Allah razı olsun kuzum aynen çalışmaya devam. Göstermiyo sıpa ama erkek diye tahmin ediyorum ben hislerim o yönde bi 15 gün daha sabretcem artık. Gösterirse tabi😀

Sendende razı olsun canım benim🤗
anam bak hele küçük yaramaza☺️ hislerin öyleyse muhtemelen doğrudur
Neye aşeriyosun en çok şimdi tatlı-tuzlu-ekşi?
Tabi cinsiyetin bununla alakası yok ama istatistiklere göre bi analiz yapalım:)

Sendende razı olsun canım benim🤗
anam bak hele küçük yaramaza☺ hislerin öyleyse muhtemelen doğrudur
Neye aşeriyosun en çok şimdi tatlı-tuzlu-ekşi?
Tabi cinsiyetin bununla alakası yok ama istatistiklere göre bi analiz yapalım:)
Neye aşerdiğmi demeyim şimdi hamişlerin canı çeker 😀 ilk günden beri ekşi istiyorum ya hatta son 2 3 haftadır çikolata yemeye başladım ki ben çikolata delisiydim. Gece kalkıp limon yiyip yatıyorum bazen 😀

Neye aşerdiğmi demeyim şimdi hamişlerin canı çeker 😀 ilk günden beri ekşi istiyorum ya hatta son 2 3 haftadır çikolata yemeye başladım ki ben çikolata delisiydim. Gece kalkıp limon yiyip yatıyorum bazen 😀

Ekşi her iki cinsiyettede sıklıkla yenebiliyor
Bana biraz kızı andırdı sanki🤔 hakkında hayırlısı olsun . Karnında öne doğru hafif bi çıkıntı varmı? Kıza hamile kalınca karın hemen çıkmıyor yanlar doluyor geniş yayvan bi karın oluyor ama erkekte öne doğru sivrileşiyor karın:) yanlar boş oluyor

Ekşi her iki cinsiyettede sıklıkla yenebiliyor
Bana biraz kızı andırdı sanki🤔 hakkında hayırlısı olsun . Karnında öne doğru hafif bi çıkıntı varmı? Kıza hamile kalınca karın hemen çıkmıyor yanlar doluyor geniş yayvan bi karın oluyor ama erkekte öne doğru sivrileşiyor karın:) yanlar boş oluyor
Göbüş çıktı canım baya belli oluyor ve sivri erkek gibi duruyor bakalım hayırlısı ikisine de ihtiyaç var şuan Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin de cinsiyet son düşüncem

Göbüş çıktı canım baya belli oluyor ve sivri erkek gibi duruyor bakalım hayırlısı ikisine de ihtiyaç var şuan Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin de cinsiyet son düşüncem

Tabi tabi en önemlisi o Allah sağlıkla kavuştursun 🤲 ben alışverişimi 7.aydan sonra yapmıştım beşiğini bile doğuma 2 hafta kala kurmuştuk erken yapınca süprizle karşılaşılabilir:)

Tabi tabi en önemlisi o Allah sağlıkla kavuştursun 🤲 ben alışverişimi 7.aydan sonra yapmıştım beşiğini bile doğuma 2 hafta kala kurmuştuk erken yapınca süprizle karşılaşılabilir:)
İçimden sürekli bir şeyler alma isteği geliyor ama tutuyorum kendimi çünkü biliyorum bir başlarsam duramam 😀

Aminnnnn hepimize inşallahhhh👼🏻😍🤲🏻Aslında bat bugün amaç malum ben pcoluyum ya 😒Sen de ne var ne yok neler yapıyorsun .?😘

İnşÂllah nasip olur kuzum pco'lu olupda hamile kalan çok. Denemelere devam😘 bende oğlanla uğraşıyorum doğum günü yaklaştı bişeyler düşünüyorum kendi çapımda😊

İnşÂllah nasip olur kuzum pco'lu olupda hamile kalan çok. Denemelere devam😘 bende oğlanla uğraşıyorum doğum günü yaklaştı bişeyler düşünüyorum kendi çapımda😊
Amin inşallahh Kuzucum 😍😘👼🏻Ayyy yeni yaşı sağlık , huzur , mutluluk getirsin Rabbim sizinle birlikten nice nice seneleri olsun inşallahhhh😍😇🤩😘🤲🏻🤲🏻🤲🏻Benim için öp 😘❤️

Back
X