- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #21.921
Gunaydin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerelerdesin sen kuzucuk bakıyım gözlerim hep seni aradıgünaydın![]()
geldim geldimm temizliğe bile başladım.nerelerdesin sen kuzucuk bakıyım gözlerim hep seni aradı![]()
gitmek istemiyorsan gitme at kafandan biraz kendini kendini çok etkiliyosun yapma düşüncelerini pozitife çevirgeldim geldimm temizliğe bile başladım.
doktora gitmedim ☹ hiç gitmek istemiyorum
Kız nickine naptın kürklü rapçi mi olcen başımızaaBekleyelim bakalım bebeğim
Kız nickine naptın kürklü rapçi mi olcen başımızaa

Napıyonuz nasıl gidiyorEvet bundan sınra rapin kraliçesiyim![]()
Ne yapalım canım ben aynı sonuç bekliyorum. Bugün ehliyet sınavım var accuk heyecanlıyım. Sen nasılsın nasıl gidiyorNapıyonuz nasıl gidiyor
düt düttttt şero geliyorNe yapalım canım ben aynı sonuç bekliyorum. Bugün ehliyet sınavım var accuk heyecanlıyım. Sen nasılsın nasıl gidiyor![]()
Ayy hadi geçersin inşallah kolayca canım sınavdan. Benimde aynı çok şükür iyi gidiyor bir sıkıntı yok.Ne yapalım canım ben aynı sonuç bekliyorum. Bugün ehliyet sınavım var accuk heyecanlıyım. Sen nasılsın nasıl gidiyor![]()
İnşallah kuzum. Aman olmasınAyy hadi geçersin inşallah kolayca canım sınavdan. Benimde aynı çok şükür iyi gidiyor bir sıkıntı yok.
İsimsizler kulübü olduk bizİnşallah kuzum. Aman olmasınisim düşündünüz müüü
Bizim velet 10 aylıkken başladı konuşmaya. Başta türkçeydi anne baba hadi .. 11 aylık yuvaya başlayınca anında almancaya döndü. 1.5 yaşında falanken almanca şimdiki zamanla konuşuyodu fiilleri çekmeden. Ama 2 yaştan sora geçmiş zaman gelecek zaman dilek istek kipi ve pasif cümle kurmaya başladı. Artık bazen anlamıyorum almancası benimkinden iyiMaşallah size imrendim şimdiben napacam bakalım.... Bu kadar çabuk bırakmasında kreşinde etkisi var sanırım
Benim oğlum susayınca suuuuu demeye başladı buna bile sevindim düşün
Bide al diyo sadece o kadar başka kelime yok
Sürekli konuşuyorum onunla anne demesini dört gözle bekliyorum
13 aylıkken bile ağzından anne enne çıkıyodu diyodu yani hatta sevinmiştim erken konuşacak diye ama yok aylardır demiyo