• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
7 aylıksın tabi şimdiden sonra artar ağrıların ama şaka maka doğuma az kaldı bak nasılda geçti zaman:) zaman benim gibi bekleyenlere zor geçiyo 😣 hamdolsun diyeyim bu cumartesi oğlumun doğum günü bende şimdiden hazırlıklara başladım öyle işte fıstığım
Kuyruk sokumu kalça üstü mü

Selamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillâhirrahmânirrahim diyerek başlıyorum inşâAllah en kısa zamanda hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz 😀
Sadece bat bekleyenleri listeye alıyorum,
direkt hamile olanları malesef 😐
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi😉
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin🤲🌹🌹🌹🌹😚

Çok mu üzüntülüsün? Çok mu sıkıntıdasın?
Bak ne diyor Yaradan...
"Rabbin şüphesiz sana verecek ve sende hoşnut olacaksın."(Duha suresi 5.ayet)

---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili kardeşlerim listeyi hergün güncelliyorum. Adını listeye yazdırmak isteyenler benim adımı etiketleyerek adet tarihlerini belirtsinler, adıma etiket yapılmayan her mesajı göremeyebilirim...eğer buraya adını yazdırıpda başka topiklere gidecekseniz lütfen listemde boşa yer kaplamayın😊😜
Adı listede yazılı olanlar adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.🌹🌹🌼🌷🌷

👩‍❤️‍👩👩‍❤️‍👩🌺HAMİŞLERİMİZ🌺👩‍❤️‍👩👩‍❤️‍👩
Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm 👉 10 Mayıs'ta 10+3'de gebeliği sonlandırıldı 😔

Eneaciz Eneaciz 👉 SAT:2 mart 👉:anneadayı::emir_bebek:-KIZ
Hayhatun Hayhatun 👉26.02 👉:anneadayı::emir_bebek:- KIZ
@suzi88 👉 26 mart 👉:anneadayı::emir_bebek:

@Hayal Kocak 👉 5 nisan 👉:anneadayı::emir_bebek:KIZ
@hilalyunus3mre 👉3 Mart 👉:anneadayı::emir_bebek:-ERKEK
@balarisi_ 👉14 nisan 👉 :anneadayı: :emir_bebek:👉ERKEK
@Secretary34 🤰👉 Sat:10 nisan 👉 :anneadayı::emir_bebek:
@sumeyyekrc 👉Sat: 7 mayıs 👉 :anneadayı: :emir_bebek:

Tatlim12345 Tatlim12345 👉Sat:5 Mart 👉 :anneadayı: :emir_bebek:KIZ
@eecemyldz 👉Sat:15.05 👉 :anneadayı: :emir_bebek:ERKEK

@eelifce 👉 Sat:30 Mart 👉 :anneadayı: :emir_bebek:KIZ
@sukufenazz 👉 Sat:21 mayıs 👉 :anneadayı::emir_bebek:KIZ
@hayaksii 👉Sat:25 mayıs 👉 :anneadayı::emir_bebek:
@Lostinparadise👉29.05 👉 :anneadayı::emir_bebek:ERKEK

@hayalinizle 👉 Sat:18 temmuz 👉 :anneadayı::emir_bebek:
@mervana8794👉 :anneadayı::emir_bebek: 👉 ERKEK
@Emine Hatayli 👉Sat:24 temmuz👉:anneadayı::emir_bebek:

BEKLENEN ADET TARİHLERİ
@Smile Forever👉 ?
@Kutsalll Enerjiii 👉 ?
@Sessiz melekkk 👉 ?
@Nurov 👉 13 eylül
@szfb 👉 13 eylül

@Umutumut82 👉 7 mayıs
@HeyeCANm 👉 1 temmuz
@Papyoon 👉 22 ağustos
@Sari NisaN 👉 Ekim'de inşâllah devam
@Minik_kebelek 👉 Birgün döner inşâllah 🤔
@fer_nur 👉
K KurkmantoluS 👉 12 eylül
@Yazgele 👉 31 ağustos
@Damla1989 👉 4 temmuz
@Nisanesintisi01 👉 14 eylül
Kahvevekaktus Kahvevekaktus 👉 13 ağustos
benibekleyin benibekleyin 👉 son adet 1 eylül
@Semaknc 👉 24 Eylül
@Dropie 👉 20 ağustos
@Loriklorik 👉 20 ağustos
@Melegim15 👉 25 eylül
@Ahsen555 👉 1 ekim
@Canm oglmmm 👉 8 eylül
Merhaba benim bat 28 Eylül beni de ekleyebilir misiniz listeye heyecanla bekliyorum :)

Oyyy canımmm 🤗 Nasıl olayım hamdolsun diyelim buna şükür. Kuyruk sokumu ağrısından zorlanıyorum çokça. Onun dışında iyiyim.

Tekmelemeler arttı evet 🙈🙈

Sen nasılsın güzel yüreklimmmm
Senin de kızdı dimi 😚😇 içerde dısko havası var sendede sanırım bizimki maşallah balık gibi 😁

7 aylıksın tabi şimdiden sonra artar ağrıların ama şaka maka doğuma az kaldı bak nasılda geçti zaman:) zaman benim gibi bekleyenlere zor geçiyo 😣 hamdolsun diyeyim bu cumartesi oğlumun doğum günü bende şimdiden hazırlıklara başladım öyle işte fıstığım

Canım benim yaa çok haklısın 😔😔😔

İnşaAllah vakti geldiğinde birlikte NE ÇABUK GEÇTİ YA DİYECEĞİZ senin için. İnanıyorum buna canım arkadaşımm🌼🌼🌼

Oy maşaAllah oğluna. Rabbim hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin ❤️☺️

Canım benim yaa çok haklısın 😔😔😔

İnşaAllah vakti geldiğinde birlikte NE ÇABUK GEÇTİ YA DİYECEĞİZ senin için. İnanıyorum buna canım arkadaşımm🌼🌼🌼

Oy maşaAllah oğluna. Rabbim hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin ❤☺

Amin canım benim💗 inşÂllah😚🌹💕

ben baya baya esime uyuz olmaya basladim, bu benim yumurtlama haftam ve 4 gundur yine hic iliski olmadi yani. önceki hafta 4 kez iliski oldu.
bunaldim bu tavirlarindan. adet sonrasi bi hafta sevismesem diyorum, sonra acilisi yapsam bidahaki ay. ama 2 hafta is seyahatinde olcak zaten

ben baya baya esime uyuz olmaya basladim, bu benim yumurtlama haftam ve 4 gundur yine hic iliski olmadi yani. önceki hafta 4 kez iliski oldu.
bunaldim bu tavirlarindan. adet sonrasi bi hafta sevismesem diyorum, sonra acilisi yapsam bidahaki ay. ama 2 hafta is seyahatinde olcak zaten

Senin işinde zor be bacım Allah yardımcın olsun kocan alman ama laz inadı var galiba 😕

Senin işinde zor be bacım Allah yardımcın olsun kocan alman ama laz inadı var galiba 😕
ay zaten turkiyede yasarken karadenizli saniyorlardi yaa. Olabilir.
Gazi varmis yorgunmus.
Herif resmen ovu dönemim oldugunu anladi sinirimden ,
hayir yani istemiyosa söylesin de ben birakiyim ovu testi vitamin kasitiriyorum burda, hicbisi yapmasan bile ki suan minimuma indirdim. insan olan o hafta en azindan 2 kere esiyle iliskiye girer dimi?
Demek ki istemiyor yani..
aylardir bunu yapiyor bana resmen psikolojik siddet uyguluyor yanlis miyim?
ben simdi 2-3 gun bu yaptigina uzulucem,
adet olunca yine üzülücem...
adetten önceki ve adetten sonraki hafta 3-4 kere iliskimiz oluyor haftada, adet haftasi hic haliyle, yumurtlama haftasi da 1 kere kismetse yani. ayda böylece 10 -12 civari iliski. ayda 10 kere birlikte oluyoruz disardan bakicna rakam süper de tavirlar cok sacma..
galiba esime mektup yazicam.

ay zaten turkiyede yasarken karadenizli saniyorlardi yaa. Olabilir.
Gazi varmis yorgunmus.
Herif resmen ovu dönemim oldugunu anladi sinirimden ,
hayir yani istemiyosa söylesin de ben birakiyim ovu testi vitamin kasitiriyorum burda, hicbisi yapmasan bile ki suan minimuma indirdim. insan olan o hafta en azindan 2 kere esiyle iliskiye girer dimi?
Demek ki istemiyor yani..
aylardir bunu yapiyor bana resmen psikolojik siddet uyguluyor yanlis miyim?
ben simdi 2-3 gun bu yaptigina uzulucem,
adet olunca yine üzülücem...
adetten önceki ve adetten sonraki hafta 3-4 kere iliskimiz oluyor haftada, adet haftasi hic haliyle, yumurtlama haftasi da 1 kere kismetse yani. ayda böylece 10 -12 civari iliski. ayda 10 kere birlikte oluyoruz disardan bakicna rakam süper de tavirlar cok sacma..
galiba esime mektup yazicam.
Cidden işin sormuş ama açık açık konuşmakta fayda var tabii ki sende kendini yıpratmamış olursun en azından canım

Back
X