- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #22.281
bende hesap kitap işleri onlarla oynuyom maaş zamanıÖyle yatakta telle oynuyomsen napann
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende hesap kitap işleri onlarla oynuyom maaş zamanıÖyle yatakta telle oynuyomsen napann
İki de bize bişeyler yollasanbende hesap kitap işleri onlarla oynuyom maaş zamanı![]()
Kızın hayatı isimOy ağzını yerimbebiş napıyo isimler ne alemde. Ben en çok ismi merak ediyorum kız niyeyse
kendi çocuğum olunca heralde en çok buna takılırım
![]()
Miktara bağlıyollayım at hesap no![]()
![]()
Benim için mihim şeylerKızın hayatı isimyine konu isim
![]()
Miktara bağlıyollayım at hesap no![]()
![]()
Benim için mihim şeylerKızın hayatı isimyine konu isim
![]()
Yok benim 2. Olacak nasipse, büyük kızım 7 yaşını dolduracak Kasım da , şimdiki gebeliğim de kız dedi Dr. Ama büyük kızımda direk kız demişlerdi, bunda tam net değil kıza benziyor dediler hep, Cumartesi renkli doppler e giricem bakalım inşallah hayırlısıyla değişmez![]()
Ayy inşallah rabbim tüm hastalara başta bebişlerr şifa versinBenim tospiğim bu gecede hiç rahat uyuyamadı ağladı durdu bende haliyle uykusuz kaldıminşÂllah tez zamanda iyileşir...
Benim tospiğim bu gecede hiç rahat uyuyamadı ağladı durdu bende haliyle uykusuz kaldıminşÂllah tez zamanda iyileşir...
Bence bugün ara ver yarın değerlendir kuzu. Silindiği zamanda önemli değil miKizlar pik mi dizce dun sabahi degerlendirdim. Bugünudemi degerlendirsem sonsa 1gün ara verip yarinimi degerlendirsem. Allah im insallah catlar
Eki Görüntüle 2306713
Rabbim sifa versin canimm
Kizlar pik mi dizce dun sabahi degerlendirdim. Bugünudemi degerlendirsem sonsa 1gün ara verip yarinimi degerlendirsem. Allah im insallah catlar
Eki Görüntüle 2306713
Kizlar pik mi dizce dun sabahi degerlendirdim. Bugünudemi degerlendirsem sonsa 1gün ara verip yarinimi degerlendirsem. Allah im insallah catlar
Eki Görüntüle 2306713
Abooow insan nasıl dayanırKesinlikle pik canım bugünü yarını ve ondan sonraki günü değerlendir![]()
Ayy inşallah rabbim tüm hastalara başta bebişlerr şifa versin![]()
pik gibi duruyor canım bugun ve yarını değerlendirin benceKizlar pik mi dizce dun sabahi degerlendirdim. Bugünudemi degerlendirsem sonsa 1gün ara verip yarinimi degerlendirsem. Allah im insallah catlar
Eki Görüntüle 2306713