• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3.bebişi düşünen henüz yok burda ama 3 kızı olupda 4.yü erkek isteyen bi arkadaşımız var☺️ 3 cicek annesi 3 cicek annesi Rabbim herkesin muradını gönlüne göre sağlıkla nasip etsin amin🤲
Amin canim ins. Rabbim hayirli saglikli kiz/ erkek bebekler nasip etsin isteyen herkese. Oncelikle hic olmayanlara sonrada bize gonlumuzdekini nasip eder insAllah aminn.

Amin canim ins. Rabbim hayirli saglikli kiz/ erkek bebekler nasip etsin isteyen herkese. Oncelikle hic olmayanlara sonrada bize gonlumuzdekini nasip eder insAllah aminn.

Amin cano aminn 🤲💟 bu hanımda kız istiyormuş var mı tavsiyelerin? ☺️
M mely15 arkadaşımızında 2 oğlu var
senin gibi... balbebekk balbebekk

Amin cano aminn 🤲💟 bu hanımda kız istiyormuş var mı tavsiyelerin? ☺️
M mely15 arkadaşımızında 2 oğlu var
senin gibi... balbebekk balbebekk
Canim benim kizlar plânlı degildi o yuzden yanlis bi yonlerdirme yapmiyayim. Ama ovulasyondan 2 gun once kiza hamile kalan arkadaslar varmis. Gonlunuze gore olsun ins.

Bende 33 oldum 4 ekim doğum günümdü☺
Oğlum 2 yaşında (25 aylık). 18 aylıkken 2.ye hamile kalmıştım ama nasip olmadı hayırlısı böyleymiş. Tabi insan üzülüyor... Ben yaşım daha fazla ilerlemesin ve oğlumun kardeşi olsun diye istiyorum tek başına buralarda kimse yok. Henüz konuşmuyor bile... Tek olmasının dezavantajları... Nasip bakalım Rabbim nasip ederse...
Yaaa bende 4 Ekim doğumluyum 💕💕💕🎇💐

esim pek istemiyor acikcasi cocuklarim biri 6 yasinda bu sene 1.sinifa başladı digeri 3 yaşında.

Yaşları çok güzel ideal.... Eşin maddi olarak yeterli olamamaktan mı yoksa büyütmek zor olur diye mi istemiyor? Burda en çok iş anneye düşüyor ama senin hazır hissetmen daha önemli geceler uykusuz kalacak olan ilgilenen sensin neticede. Ama maddi sıkıntı varsa o ayrı tabi. Nasip bacım belki düşünmeden hamile kalırsın Allah bilir
tabi bizim planlarımıza göre olmuyo bu
Hakkında hayırlısı olur inşÂllah

Aynen çok kişi olunca kafalar karışıyor😂
Yok ya küçük değilim bence baya büyüdüm ömür geçiyor 😂 27 yaş kabullenmiyorum bu kadar hızlı gelmez diye😂😂😂

Tabi canım 27 olgun bir yaş ama benim yaşımın altındaki herkes benden daha genç olduğu için öyle diyorum 😂 bende 30'dan itibaren kabullenmekte çok zorluk çektim😂 ah be gitti 20'ler ama zamanı geri alamıyoruz
nasıl geçti hiçbişey anlamadım yav 33'üm artık 😳 20'li yaşlardayken 35 yaş bile bana yaşlı gelirdi😂

Tabi canım 27 olgun bir yaş ama benim yaşımın altındaki herkes benden daha genç olduğu için öyle diyorum 😂 bende 30'dan itibaren kabullenmekte çok zorluk çektim😂 ah be gitti 20'ler ama zamanı geri alamıyoruz
nasıl geçti hiçbişey anlamadım yav 33'üm artık 😳 20'li yaşlardayken 35 yaş bile bana yaşlı gelirdi😂
Bende 22 23 yaşları çok seviyorum. Onlar bana küçük geliyor. Çocuk falan düşünüyoruz deyince siz daha kendiniz çocuksunuz diye takılıyorum 😂. Seninle de aramızda çok da yaş farkı yok. Gençsin daha🤗💐

Yaşları çok güzel ideal.... Eşin maddi olarak yeterli olamamaktan mı yoksa büyütmek zor olur diye mi istemiyor? Burda en çok iş anneye düşüyor ama senin hazır hissetmen daha önemli geceler uykusuz kalacak olan ilgilenen sensin neticede. Ama maddi sıkıntı varsa o ayrı tabi. Nasip bacım belki düşünmeden hamile kalırsın Allah bilir
tabi bizim planlarımıza göre olmuyo bu
Hakkında hayırlısı olur inşÂllah
evet canim butun yuk aslinda annelerin uzerinde ama nedense babalar bazen boyle olabiliyir.maddi sikinti yok cok şükür. esim gezme eglenme tadini cikarma vs istiyor yani 3. yu kisitlayici olarak goruyor galiba ..hakkimizda hayirlisi olsun insallah

Bende 22 23 yaşları çok seviyorum. Onlar bana küçük geliyor. Çocuk falan düşünüyoruz deyince siz daha kendiniz çocuksunuz diye takılıyorum 😂. Seninle de aramızda çok da yaş farkı yok. Gençsin daha🤗💐

Teşekkür ederim canım ya her yaşın ayrı güzelliği vardır tabi🤗🌹 al bendende o kadar yani o yaşlarda çocuk konusunu o kadar dert ediyolarki sanki ilerde olmayacakmış gibi çocuk olunca zaten hayat eskisi gibi olmuyor zamanı gelince Allah veriyor zaten.. ben o yaşlarda bekardım evlenmeyi bile düşünmüyodum☺️

evet canim butun yuk aslinda annelerin uzerinde ama nedense babalar bazen boyle olabiliyir.maddi sikinti yok cok şükür. esim gezme eglenme tadini cikarma vs istiyor yani 3. yu kisitlayici olarak goruyor galiba ..hakkimizda hayirlisi olsun insallah

Amin doğru dedin benim eşim 2.olması fikrini benim zorumla kabul etti yoksa hevesli değildi hatta 2.ye hamile kaldığım ay o kadar isteksizdiki...sonra ben 10+3 haftalıkken kürtaj olunca dedimki 'zaten sen istemiyodun kına yak şimdi'😒 tabiki psikolojim iyi değildi ondan öyle dedim. Ama ne kadar üzüldüğümü anladı heraldeki artık daha ses etmiyor o da istiyor. Sizin 3.olsa en fazla 2 sene kısıtlanırsınız 2 sene beklemek zor bişey değil biz tekrar anneliği yaşamak istiyoruz ama erkekler daha farklı düşünüyolar bizim gibi duygusal bakmıyolar. Benim eşimde tam bi gezme meraklısı ben hamile bile olsam tatile gidelim der çocuğum küçük bebekti 2 defa memleketine gitmiştik ama çok zorlandım tabi ona göre hava hoş uğraşan benim
İnşÂllah hayırlısıyla yavrumun kardeşi olsunda gezme mezme benim umrumda değil

K Karakurukus canım selam nasılsın? Hatırlıyorsan rahim filmi çekilmiştim eylülün 27 sinde.. dün hafif pembe leke ve kahve leke gelmişti bugün bildiğin adet oldum 😔neden oldu acaba bi fikrin var mı? Adetim biteli de 10 gün oldu aynı adet sancısı ağrısı da var

Sen o zaman hamilesin bu ay kuzum hadi hayırlı olsun 😂😂😂 şaka bir yana kafandan da bebek düşüncesini attıysan amaaan yaa olursa olur demeye başladıysan olur inşallah rabbimin izniyle canım.
pik mik takip etmiyorum ama reglden sonraki 15. günde kavga etmeye başladık 😂😂😂😂
ilk 15 gün aramız baya iyiydi tuttuysa tutmuştur 😂😂😂
keşke...

Aaa ne güzel aynı günde doğmuşuz😍
Rabbim sağlıklı huzurlu bebişli uzun ömürler nasip etsin🤗 💗🎂sen benden küçüktün sanırım
Geldi geldi bebeğim geldi çok şükür tam 17 ay sonra geldi💕💕💕💕🙏🙏🙏🙏

Eklentiler

• IMG_20191006_142628.webp
    IMG_20191006_142628.webp
    13 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20191006-182448.webp
    Screenshot_20191006-182448.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 50
Back
X