- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #24.681
günaydın hayırlı cumalar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım aynen dediğin gibi hissediyorum şuan. Çok daha iyim. Bakalım inşallah kalırız tez zamanda sağlıcakla öpüyorum seniNe demek canım aynı şeyleri yaşadığımız için birbirimizi en çok biz anlarız♥
Çok geçmiş olsun. Evet en zor kısmı o bekleme süreci... Banada 08:00'de gel demişlerdi 07:30'da gittim dil altı ilacı 9 gibi verdiler 5 dk sonra kan gelmişti o bekleyiş zordu biraz saat30'da kürtaja aldılar
Allah tekrar yaşatmasınevet ordaki kaderdaşların olması iyi geliyo insana tek başımıza beklemedik en azından
Şuan biraz daha iyi hissediyosun dimi?
En azından o hüzünlü bekleyişten kurtuldun
Yepyeni bir sayfa açtın.... İnşallah 1-2 aya toparlanırsın bakarsın hemen hamile kalırsın
İlla benim kadar bekleyeceğini düşünme
Ben bu kadar bekleyeceğimi ummazdım ama nasip elden bişey gelmiyo☹
Evet canım aynen dediğin gibi hissediyorum şuan. Çok daha iyim. Bakalım inşallah kalırız tez zamanda sağlıcakla öpüyorum seni
Cumamız Mübarek Olsun.. Günaydın![]()
![]()
hayirli cumalar canlarr dualarimiz kabul olsun su mubarek gun hurmetine insallahh..
Test yaptınmı canımArkadaşlar ben gebelik düşünüyorum 1 yıldır. Hiç çocuğum yok bu ay çok umutluydum belirtiler vardı bende sabah bulantısı bel. Ağrısı göğüs hassasiyeti ama maalesef hasta oldum ama aşırı. Ağrılı ve pembemsi geldi. Kanamam 1 gün sürdü şuan leke halinde yani. Kafam çok karıştı. Lütfen bana yardımci olun![]()
Yok yapmadım cesaretim yokkTest yaptınmı canım
Arkadaşlar ben gebelik düşünüyorum 1 yıldır. Hiç çocuğum yok bu ay çok umutluydum belirtiler vardı bende sabah bulantısı bel. Ağrısı göğüs hassasiyeti ama maalesef hasta oldum ama aşırı. Ağrılı ve pembemsi geldi. Kanamam 1 gün sürdü şuan leke halinde yani. Kafam çok karıştı. Lütfen bana yardımci olun![]()
Doğru söylüyorsun da yani şimdi test yapsam çıkar mı ki eğer var sa da neys eben bir eczaneye gideyim en iyisiKanamanın 1 gün sürmesi normal değil belki yerleşme kanamasıdır ama test yapmadan bilemezsin hamile olma ihtimalin var böyle strese gireceğine yapsana test
Ya kanamam da pembe kırmızı karışık ama açık renk zaten aşırı ağrım oldu ayağa bile kalkamadım bide su gibi affedersin ama değişik bir kanamaydiKanamanın 1 gün sürmesi normal değil belki yerleşme kanamasıdır ama test yapmadan bilemezsin hamile olma ihtimalin var böyle strese gireceğine yapsana test
Maalesef bisey yokmusKanamanın 1 gün sürmesi normal değil belki yerleşme kanamasıdır ama test yapmadan bilemezsin hamile olma ihtimalin var böyle strese gireceğine yapsana test
Maalesef bisey yokmus![]()
Ya kanamam da pembe kırmızı karışık ama açık renk zaten aşırı ağrım oldu ayağa bile kalkamadım bide su gibi affedersin ama değişik bir kanamaydi
Yalnız ben silik 2.çizgiyi görüyorum sanki