• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzumm benimm yaaa ever var bir degisiklik tup bebege basliycaz zaman kaybetmeden insallahh 10 gun sonra falan 🤗💖

Rabbim hayırla sonuçlandırsın çabalarının karşılığını en güzel şekilde almanı nasip etsin kuzum🤲♥️😘 hadi hayırlısı inşâAllah beni de haberdar et🤗

Moral olarak çöküş içindeyim adete 8 gün var ama herşey normal yani hamilelik belirtisi yok övü testi yaptım negatif bariz bu ayda tutmadı ☹😔

O üzülmeyi bende her ay yaşıyorum anlıyorum o yüzden seni ama pes etmicez
hem belki vardır daha çok erken zaten varsa bile hissedemezsinki adet gününde bile belirti olmayabilir

İnşallah seni kimse yavrundan koparamaz
Allah o duruma düşürmesin. Lütfen bunları düşünerek kendini de bebeğini de strese sokma. İnşallah eşin daima senin yanında olur. Bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına al da hele bi Allah'ın izniyle
Dualarını esirgeme mavisim dert ortağım oldun inan ki...

Cnm benim yazdiklarina cok uzuldum allah yardimcin olur ins. Yasadigin en kotu olayi evlatlarini kaybetmissin bundan daha kotusu ne olabilir ki. Esun egerki bu durumda bile esin ailesinin tarafina donuyorsa ve sana baski yapiyorsa sana olan sayginin bittiginin gostergesidir. Bu saatten sonra esinin degisecegini dusunuyorsan evlliginin zorluklarinin ustesinden ya gelmeye calisacaksin yada ipi inceldigi yerden koparacaksin. Ama unutmaki adalet hep annelerin yanindadir. Bebegin velayeti 100 / 100 sana verilir. Bunda endiaen olmasin. Sakin kotu seyler dusunup kendini ve bebisini uzme. Hersy oluruna varir.
Allah ragzi olsun bana dua ederseniz en güzel.iyiligi yapmış olacaksini şu sıralar bebeğimi düşünmekten başka bişey yapmak istemiyorum cnm

Merhaba bebeklerim ben geldimmmm 👋👋👋👋
Hepinizi o kadar çok özledim ki, hiç düşünmemiştim bu kadar özleyeceğimi, gerçekten sanalda değil hakiki arkadaşlarım, ablalarım, kardeşlerim olmuşunuz 💓💓
Daha açmayı düşünmüyordum çünkü güzel bi haberle dönemiyorum sizlere 😊 ama yinede dayanamadım geldim 😁 olsun nasip 😇😇
Sık girdim ve okudum topiği, üzüldüğüm sevindiğim şeyler oldu. Atladıklarım görmediklerimde olmuş olabilir.
Monaezop Monaezop kuzum senin için çok üzüldüm. Rabbim feraha kavuştursun inşallah. 🤲
benibekleyin benibekleyin çiçeğimmmm sorunların ne acaba seni çok özledim çok seviyorum 💖😇
@fer_nur bebeğimmmm ben geldim seni çok özledimmmmm 💓💓😇
@SiriusBlackK yavru kuşum 💖😇
@Yazgele bebişimiz hayırlı olsun 💓💓
@Hayhatun minnoşşşş bebişimiz hoşgelmiş 💓💓
Eneaciz Eneaciz kuzum gözün aydın 💓
Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm boncuğum sana bi miktar kırgınım, keşke hesabımı neden dondurduğumu soranlara cevap verirken beni eleştirmeseydin. Sonuçta herkesin derdi, sıkıntısı, yaşantısı farklı. Herkes iyi niyetle, güzel haberle gelir inşallah kürklü dediğinde amin deseydin en azından. Netice de biz buraya üye olurken sözleşme yapmıyoruz, kimseye söz senet vermiyoruz hiç gitmeyeceğiz diye. Topikte de böyle bi kural yoktu diye biliyorum. Öğreneceklerini öğrenenler gidiyorlar vs hoş kelimeler değildi. Benim için dememiş olsan bile ben söz konusuydum orada.
Her neyse canlarım güzel haberim yok ama hepinizi çok fazla seviyorum. 💓💓💓😇
(Unuttuklarım varsa affola ☺😘)
Yaaaa çok sevindim canım.benim.iyi ki geldinnn İnsllah güzel.haberlerde vereceksin bizlere inanıyorum dualarimdasin hepll

Dualarını esirgeme mavisim dert ortağım oldun inan ki...

Duamdasın canım benim Allah'ın izniyle geçecek bugünlerde atlatacaksın😘
Ne geçmiyorki şu hayatta? Sefası da fani
cefası da.... İnşÂllah o cennet yüzlü yavrunu kucağına aldığın zaman hele o mis kokusunu içine çektiğin zaman hiçbişey umrunda bile olmayacak mutluluktan kanatlanacaksın🤗 Allah bütün isteyenlere yaşatsın♥️

Denemelere devam ediyor musun, afacan oğlun nasıl? 😊

Ediyorum canım ama tutmuyo nasip 🙄
İyi şükür ama öyle yaramazki bütün gün burnumdan getiriyo çıldırtıyo bazen
sıkılgan tek başına olunca mutfakta tencere tava ne varsa alıp alıp içeri götürüyo sonra bi güzel içlerine tükürüyo😳 koltuklara yerlere döktüğü şeyleri ve dağıttığı yerleri söylemiyim 🤦

Merhaba bebeklerim ben geldimmmm 👋👋👋👋
Hepinizi o kadar çok özledim ki, hiç düşünmemiştim bu kadar özleyeceğimi, gerçekten sanalda değil hakiki arkadaşlarım, ablalarım, kardeşlerim olmuşunuz 💓💓
Daha açmayı düşünmüyordum çünkü güzel bi haberle dönemiyorum sizlere 😊 ama yinede dayanamadım geldim 😁 olsun nasip 😇😇
Sık girdim ve okudum topiği, üzüldüğüm sevindiğim şeyler oldu. Atladıklarım görmediklerimde olmuş olabilir.
Monaezop Monaezop kuzum senin için çok üzüldüm. Rabbim feraha kavuştursun inşallah. 🤲
benibekleyin benibekleyin çiçeğimmmm sorunların ne acaba seni çok özledim çok seviyorum 💖😇
@fer_nur bebeğimmmm ben geldim seni çok özledimmmmm 💓💓😇
@SiriusBlackK yavru kuşum 💖😇
@Yazgele bebişimiz hayırlı olsun 💓💓
@Hayhatun minnoşşşş bebişimiz hoşgelmiş 💓💓
Eneaciz Eneaciz kuzum gözün aydın 💓
Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm boncuğum sana bi miktar kırgınım, keşke hesabımı neden dondurduğumu soranlara cevap verirken beni eleştirmeseydin. Sonuçta herkesin derdi, sıkıntısı, yaşantısı farklı. Herkes iyi niyetle, güzel haberle gelir inşallah kürklü dediğinde amin deseydin en azından. Netice de biz buraya üye olurken sözleşme yapmıyoruz, kimseye söz senet vermiyoruz hiç gitmeyeceğiz diye. Topikte de böyle bi kural yoktu diye biliyorum. Öğreneceklerini öğrenenler gidiyorlar vs hoş kelimeler değildi. Benim için dememiş olsan bile ben söz konusuydum orada.
Her neyse canlarım güzel haberim yok ama hepinizi çok fazla seviyorum. 💓💓💓😇
(Unuttuklarım varsa affola ☺😘)

Yaa canımmm🤗🤗 Allah razııı olsun inşaAllah sende çok güzel haberler vereceksin inanıyorum 💞

Ay adına yetişemiyorum yahu:)) kürklü yap en iyisi sen :)

Back
X