• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın canım sağolasın bi ara randevu alayımda gideyim internetten randevu alırken endokrin diye bi bölüm çıkmıyo nasıl alıcam🤔 Allah razı olsun çok teşekkür ederim 😘
Darısı başına inşaallah 🤲😍 ilk gebeliğimdeki kan tahlili sonuçlarıma baktımda 7 aylıkken yaptırdığım kan tahlilimde tsh 3.34'müş daha şimdi farkettim daha doğrusu önemini bilmiyordum😊
Bana o gün hastanede ertesi sabah randevusuz gel alırız demişlerdi gidemedim ama şimdi bi sabah gitsem bakarlarmı acaba🤔 bide ne yapıyor doktor kan mı alıyor yine?

Canım dahiliyeye git ordan yönlendirsinler. Benim öyle olmuştu 5 sene önce. Benim 9 du değerim ama. Kan aldılar bir de boğazdan ultrason muayene için gün verdiler. Ama senin öyle bi durumun yok. Belki dahiliye bile yeterli olur.

Ovülasyon testi kullandım bu ay canım, dün pik yaptı lh anladığım kadarıyla, daha koyuydu ikinci çizgi.akıntı vardı, hafif sancı olmuştu pazartesi salı günü, dün de kasık ağrım oldu kısa süreli.başka pek bir şey bilmiyorum, bunlar işarettir herhalde ☺😁, çok da bilgi sahibi değilim genel olarak bu konularda yeni yeni öğreniyorum 🤭

Ay hadi inşaallah tutmuştur 😍 koyuluk olduğunda değerlendirilmeli diye biliyorum 🤭
Yeni denemeye başladın galiba ne zamandır istiyorsun

Aynen canım bu dediklerini yiyen bomba gibi olur zaten 🤭 vitamin ilaçları iyi bişey değil içi katkı maddeleriyle dolu... Hiçbiri doğalının yerini tutmaz en güzeli kesenin ağzını açmak😁 senin durumun aynı mı hala?
Bi daha Test yapmadım daha,canım eşimle konuştum ama 2 3 gün sknra falan yaparsın gene bi test dedi alırsa yapicam adetimdende ses soluk yok hala iki gundur baya bi midem yanıyo bişey yiyemiyorum pek başım dönüyo arada bide kasık batmalarım oluyo arada adet siyalcisi gibi değil ama hayırlısı bakalım sakince bekliyorum şimdilik :)

Endokrin yoksa dahiliyeyi seç bence, her yerde olmayabilir endokrinci.bir de evet düzenli olarak tsh kontrolü yaparlar sanırım gebelikte.kan alınıp bakılacak.

Malesef endokrin olsa bile randevu aldırmıyorlar. Dahiliye gerekli görürse yönlendiriyor

Canım dahiliyeye git ordan yönlendirsinler. Benim öyle olmuştu 5 sene önce. Benim 9 du değerim ama. Kan aldılar bir de boğazdan ultrason muayene için gün verdiler. Ama senin öyle bi durumun yok. Belki dahiliye bile yeterli olur.

Peki canım ama dahiliye o an direkt endokrine mi yolluyo tekrar başka güne atmazlar dimi🤔

Kızlarrrrrrr kan verdim 380 çıktı değerim nasılll. Pazartesi yine ver dedi doktor çok yeni daha dedi

Ooooo maaşallah gözün aydın canım inşaallah sağlıkla yükselir değerin😍
Gayet iyi adetinin kaçıncı günü yaptırdın bilmiyorum ama gayet güzel😊

Ay hadi inşaallah tutmuştur 😍 koyuluk olduğunda değerlendirilmeli diye biliyorum 🤭
Yeni denemeye başladın galiba ne zamandır istiyorsun
İşin aslı biz bahane arıyoruz zaten denemek için, o kadar ki dün iki sefer denedik 🤭🤭🤭🤣devamı da gelir 😁🤣, deneme süremize gelince 4-5 aydır istiyoruz deniyoruz aslında, doktorlar her şey sıkıntısız dedi ikimize de, deneyin dediler 8aya kadar, deniyoruz 😂😎

Hayırlı sabahlar canım 🤗

Şuan aşırı bulantım var. Kusacak gibiyim. Kahvaltı edemedim. Gaz var bayağı. Ara sıra kasık batması.

Dün muayene oldum ve karnım ağrıdı. Doktor karnıma çok bastırdı göremedi keseyi diye. İdrara sıkışık gelmemişsin dedi halbuki bana göre sıkışıktım. Neyse asıl muayene günüm çarşamba ama bu doktora tevafuk eseri gittim.

Keseyi gördü. Ama şekilsiz gibi bir aşağı uzuyor bir duruyo anlamıyorum dedi. İki hafta sonra gel dedi. Ona gitmeyeceğim tabiki. Öyle işte bakalım ne olacak.

Kan değerimde salı günü 2321 idi, dün yani perşembe de 4428 olmuş.
Bende senin gibi bulantidan duramıyor um kahvaltı bile yapmadım bazı doktorlar gerçekten çok dikkatsiz değerlerin iyi canım benim masallah 😘

Bende senin gibi bulantidan duramıyor um kahvaltı bile yapmadım bazı doktorlar gerçekten çok dikkatsiz değerlerin iyi canım benim masallah 😘

Allah razı olsun canım yaaa. Benim sadece sabahları başladı. Gün içinde bulantım olmuyor şimdilik

İnsan akıntısı geldi diye sevinir mi bizim gibi minik bi kalbin yolunu gözleyenler seviniyolar işte :KK200::KK68:

Ayy niye kullanamıyorsun canımm. Dokunuyor mu midene yoksa 😔
Evet Canım hemde çok kötü hep boğazımda hissediyorum sanki şu içmemek rağmen gitmez bundan dolayı normal hayatta bile böyleyken gebelikte zaten kessin ceviririm 😱😆 dün midemin ağrısı bulantısı baş ağrısı çekmekten siteye bile giremedim

Back
X