• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haketmiş ama o da adam gibi işini yapsın
Bedavaya çalışmıyorlar.... Sen değerlerim düşüktü dersen mecbur bakarlar zaten kuzum🤭 geçen ay oğlumu devlet Hastanesi'ne kontrole götürmüştük doktor baktı etti sonra bıngıldağına baktı kapanmamış d vitaminine bakalım dedi iyi olur dedim uzun zamandır d vitamini vermiyodum zaten.... Sonra çocuğumdan kan aldılar birkaç gün sonra internetten sonuçlarına baktım eeee d vitamini yok yazmıyo😡 sonuç için gittik doktora dedim d vitamini nasıl diye
Ona bakılmamış dedi.... Sonra kıvırmaya başladı o önemli değil kalsiyum fosfor ve tsh daha önemli onlar normal falan dedi
Be kadın sen kendi ağzınla d vitaminine bakalım dedin çocuğumun canını yaktınız boşuna. D vitamini önemli olmaz olurmu kemik sağlığı için çok önemli çocuklarda doğduktan sonra hemen veriyolar önemli olmasa kullan derlermi aman bacım böyleler işte

Yahu altı üstü ekranda işaretleyecekler yaaa. Sanki kanı alan onlar. Ne kadar da sağlığı hafife alıyorlar. D vitamini çok önemli yaa. Sonra kemik erimesi olunca geç kaldın diye azarlıyorlar. :kızgın:

Gebe gebe ne kızdık beaaaa :KK71::KK20:

Hangisini kullanıyosun canım? Ya bana doktorlar kullan diye bişey demedi kanda eksiklik olmayınca ama kullansammı bilmiyorum valla kararsız kaldım onlar demeyince...folbiolü istemem zaten iyi değil o
Solgar iyi diyolar ama SSK karşılamıyo o da pahalı biraz 55-60 TL arası
Ben 2 cocugumdada folbiol kullandım şimdide içiyorum 2 ay olcak akraba evliliği var diye folbiol hiç kötü diye hissetmedim bilgilendirirsen sevinirim canım

Bi uyumuşum kızlar valla kendimi baya ağır hasta gibi hissediyorum ya midemde bi garip yanar gibi bulanır gibi kokulardan gene tiksinmeye başladım hiçbişey yemek istemiyorum zorla yiyiyorum yemek psikolojik mi acaba anlamadım midem hiç bu kadar yanmazdı binde bir yanardı arada geçerdi bi tuhaflık var ya bakalım

:KK70:
Sendende razı olsun güzel yüreklim🤗
Bide aklında bulunsun şimdi ilerde decavit veya elevit vermeye kalkarlar sağlık ocağındakiler decavit veriyo vitaminmiş ama bence hiç gerek yok çünkü hepsi katkılı
En güzeli düzenli beslenmek...
Hele elevit verirse doktor sakın alma onun içinde domuz jelatini var
Daha neler duycaz canım elevit yıllardan beri kullanıyor hamile olanlar bizlerde kullandik çok mu dikkat eden bir kişisin acaba

Kızlaarrr :eek: adetime 5 gün var. Adet ağrısı gibi ağrım vardı yaklaşık 10 gündür. Bugün 2 keredir akıntının içinde pembe kırmızı arası leke gördüm çok dikkatli bakınca belli oluyor. Yerleşme olabilir mi heyecanlandım şimdi :KK49::KK76::rolleyes:
Olabilir gibi sanki bende heycanlandım :halay:testin varsa yarın sabahtan yapsanaa bir çıkar belkii

Bi uyumuşum kızlar valla kendimi baya ağır hasta gibi hissediyorum ya midemde bi garip yanar gibi bulanır gibi kokulardan gene tiksinmeye başladım hiçbişey yemek istemiyorum zorla yiyiyorum yemek psikolojik mi acaba anlamadım midem hiç bu kadar yanmazdı binde bir yanardı arada geçerdi bi tuhaflık var ya bakalım
Canım geçmiş olsun inşallah bebeğin etkileridir diyelim ama üşütmüşte olabilirsin :(

Kızlaarrr :eek: adetime 5 gün var. Adet ağrısı gibi ağrım vardı yaklaşık 10 gündür. Bugün 2 keredir akıntının içinde pembe kırmızı arası leke gördüm çok dikkatli bakınca belli oluyor. Yerleşme olabilir mi heyecanlandım şimdi :KK49::KK76::rolleyes:

Ayyy bende heyecanlandımmmmm olabilir tabikiiiii 💞🤗🤗🤗🤗🤗😍🤗😍🤗😍

İnş bebis geliyodur😊

İlkinde bana mı öyle geliyor acaba dedim akıntının içinde kırmızılık görünce, biraz önce yine aynı şey oldu deli gibi çamaşırı inceledim :KK23::KK48: Azda olsa var kırmızılık. Günümden önce hiç adet olmadım. Ayy heyecanlandım yaa :KK71::KK73:

Benimde akıntımda geldi pembemsi bir şey. İki gün 1 kez geldi. Hadi inşaAllah yaaaaa 😍😍😍😍

Back
X