- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #4.701
Amin cnımAmin canım denk gelmiyor olsun allah seninde gönlüne göre versin inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnımAmin canım denk gelmiyor olsun allah seninde gönlüne göre versin inşallah![]()
Amin canim çok sağolEnfeksiyon cok kötü biliyorum cnmm umutsuzluğa kapılma ne kadar zor durumda olanlar var Rabbim şifanı versin inşallah ❤
Evet gebelikde kullanılan tozdan bana anca iğne iyi geliyor geç döllenme olsa bu iğneler ne gibi zarar verir acaba yada olmazsam tedavimi olayım bi daha ki aya güzel gireyim
Eşime söyledim ama onda hiç belirti yok bu konuyu kadın doğuma sormuştum azarlamıştı beni idrar yollarınla eşinin ne alakası var diyeGeçmiş olsun Allah şifa versin düzelir inşaallah eşin de tahlil yaptırıyormu acaba hani onda varsa sanada bulaşabilir
Monurol saşe bende kullanmıştım fitil falanda... Bol su iç en önemlisi o
Epeyde ilaç vermiş tahlilde ne çıktı
lökosit ,epitel hücresi falan mı?
Çok geçmiş olsun inşallah hamilesindir37.gün..
Gelen giden yok..
Yumurtlamadan beri yaşadığım göğüs sızlaması hat safada..
Ara ara kasık ağrıları çok sık olmamakla birlikte 1 haftadır devam..
Adet belirtisi vazgeçilmezlerim(!) sivilce ve ishal yok..
Vücutta, özellikle karında şişkinlik yok..
Pazar günkü lekelenme ve pembelikten sonra herhangi bir akıntı ya da benzeri yok..
Gebelik testi yapmak istiyorum en azından bişey yoksa bu belirsizlikten kurtulmak için ama cesaret yok..
Dr'a gideyim diyorum, gebelik yoksa söktürücü verecek, ilaçla hastalanmak istemiyorum!
Son bir haftaya kdr nsl rahattım umursamıyordum günümü bile takip etmiyordum ama bu belirsizlik çok fena..
Pko olduğu için gebelik ihtimali olmayabilir ama daha önce hiç yaşamadığım şiddette göğüs sızlaması beni düşündürüyor..
Bir de daha önce yaşamadığım lekelenme olayı..
Yine son anda vazgeçmezsem yarın gebelik testi alacağım..
Tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin insallahEvet ben sata göre hcg düşükmü diyesormuştum 83 çıkmıştı dün 14 baz alsam 3 gün gecikmiş oluyordu dün 17 baz alsam daha 2 gün vardı 14 demişsin ozaman dikkatlice takip etmem lazım sanki düşük biraz
İnşallah malum olmuşturGünaydın kızlar.yazmazsam çatlıcam:) gebelik düşüncemizden ailemin haberi yok (olsa annem engellemek için elinden geleni yapar) neyse dün akşam babamı aradım nasılsın diye,biraz konuştuktan sonra bana dediki edaaa babacım dün gece rüyamda kucağımda bir bebek vardı torunun bu senin diyordu herkes sende mi bişi var dediyok baba dedim bilmiyorum o zmn yengende olabilir biliyosun benim rüyalarım çıkar dedi. Bende tabi içimden inşallah dedim :) 1 hafta daha bekleyip göreceğiz
Canım adetin geçmiş ben yerinde olsam 40 defa test yapardım hemen Bi idrar testi alıp yapabilirsin varsa ona göre kan verirsin ama bazen kanda cabuk cıkıyormus idrarda çıkmazsa kanda tekrar edersinKızlar re merhaba ben cok heyecanlıyım ne olur benixe aranıza alın bilgilerinize cok ihityacm var suan böyle bir topik olduğunu bilmiyordummmMavi Boncugumm canımm benixe ekler misin bat 12 insandı ve ben olmadım bugün kasık agrım ve aşırı derecede üşümem var kızlar ne yapsam idrar testi yapsammı suan ilk idrarımla yapmıs olacagı
Günaydın canım böyle şeyler cogu zaman malum oluyor birilerineGünaydın kızlar.yazmazsam çatlıcam:) gebelik düşüncemizden ailemin haberi yok (olsa annem engellemek için elinden geleni yapar) neyse dün akşam babamı aradım nasılsın diye,biraz konuştuktan sonra bana dediki edaaa babacım dün gece rüyamda kucağımda bir bebek vardı torunun bu senin diyordu herkes sende mi bişi var dediyok baba dedim bilmiyorum o zmn yengende olabilir biliyosun benim rüyalarım çıkar dedi. Bende tabi içimden inşallah dedim :) 1 hafta daha bekleyip göreceğiz
Aynen canım şimdi test aldım yapcam birazdan eşim gitsin evden ona söylemedimCanım adetin geçmiş ben yerinde olsam 40 defa test yapardım hemen Bi idrar testi alıp yapabilirsin varsa ona göre kan verirsin ama bazen kanda cabuk cıkıyormus idrarda çıkmazsa kanda tekrar edersin
Hadi hayırlısı bizide haberdar etAynen canım şimdi test aldım yapcam birazdan eşim gitsin evden ona söylemedim
Eşime söyledim ama onda hiç belirti yok bu konuyu kadın doğuma sormuştum azarlamıştı beni idrar yollarınla eşinin ne alakası var diye![]()
Kızlar re merhaba ben cok heyecanlıyım ne olur benixe aranıza alın bilgilerinize cok ihityacm var suan böyle bir topik olduğunu bilmiyordummmMavi Boncugumm canımm benixe ekler misin bat 12 insandı ve ben olmadım bugün kasık agrım ve aşırı derecede üşümem var kızlar ne yapsam idrar testi yapsammı suan ilk idrarımla yapmıs olacagı
Evet kasıklarım 1haftadan beri toparlanıyomuş gibi oluyor hamilelikdeki gibi batıyor eşim içinde sağlık ocağına yazdıysam mı antibiyotik acabaLökositle eritrosit çıkmış düzelir canım sıkma canını. Aman onlarda azarlamaya yer arıyorlar zaten. Sonuçta erkeklerin idrar yolu da çok afedersin aynı yerde değilmi
Bizimki ayrı olabilir onlarınki öyle değil
Bide erkeklerde mesela enfeksiyon olduğunda onlar bizim gibi hissetmezlermiş
şimdi böyle bişey varkende önce senin tedavi olman lazım tabi....kasık ağrın varmı enfeksiyondada ağrı olur
Canım ben testi size gösterebilir miyim kafayı yicem 10 tane ışıkta baktım var gibi ama psikolojik mimyapıyorumHoşgeldineklerim tabi
Adetin normalde gecikirmiydi 2 gün sonra bence testi tekrarla varsa zaten çizgi belirginleşir
Canım ben testi size gösterebilir miyim kafayı yicem 10 tane ışıkta baktım var gibi ama psikolojik mimyapıyorum