• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar bayadır giremedim sınava hazırladığım için. Baya da mesaj birikmiş okuyamayacağım sanırım ama bisürü hamilelik haberi gelmiştir umarımm ☺ ben yine hamile kalmayı başaramadım 😑

İnşaAllah tez zamanda nasip olur🤲
Nasip zamanı var Allah en hayırlı zamanda verecek inşaallah gönlünü ferah tut🤗

Merhaba kızlar benim bi sorum olcaktı size 1hafta önce kan testi yaptırdım 0.100 çıktı normalde dün regl olmam gerekiyodu ama olmadım yükselme ihtimali olabilirmi yoksa kuruntumu yardımcı olun lütfen çok umutluyum bu ay 😔 son adet tarihim 19 mart adet olmam gereken tarihte 13 nisan yardımcı olun lütfennn

İhtimal olur tabi neden olmasın
Eğer döllenme olduysa ilişkiden 11-12 gün sonra hcg yükselmeye başlar senin yakın tarihte olduysa bekle varsa daha geçmemiştir
İnşallah vardır

Kızlar aklıma gelmişken diyeyim. Belki biliyorsunuzdur ama olsun 🤗 Her gün bir miktar kaju yemeliyiz. Bebeğe ve bize çok katkısı olan bir kuruyemiş. Ceviz de aynı şekilde. Mutlaka ihmal etmeyin kajuyu. Ben her ne kadar sevemesemde 1 teneke suyla yiyorum 🤣 1 kaju bi ton su 🤣🤣🤣

Ceviz yiyorum ama kajuyu hiç yemem hangi vitaminleri içeriyormuş bak bu konuda cahil kaldım😂 tadı yok gibi ben bişeye benzetemedim 🤔

Merhabalar , benimde reglim 3 gun gecikti (duzenli olur yillardir) testlerim negatif.3-4 gundur sacim var hic olmazdi ,
Bu gun kahverengimsi lekeler geldi ve cok az idrardan sonra kanla karisikti, sanirim umudum kalmadi bu ay...

Kızlar sabah kalkınca hemen test yaptım negatif. :KK43::KK61:Bu ay tutmadı ilk denememizdi. İnşallah önümüzdeki ay olur. Testin resmini atıyorum.

2258682

Kızlar aklıma gelmişken diyeyim. Belki biliyorsunuzdur ama olsun 🤗 Her gün bir miktar kaju yemeliyiz. Bebeğe ve bize çok katkısı olan bir kuruyemiş. Ceviz de aynı şekilde. Mutlaka ihmal etmeyin kajuyu. Ben her ne kadar sevemesemde 1 teneke suyla yiyorum 🤣 1 kaju bi ton su 🤣🤣🤣
Kiz kajuyu nasil sevmezsin ben bayiliyorum 😂 ama suan yediklerim gobege gidiyor bebege diil 😂

daha öncesinde regl olurdum bir gün üzülür sonra yeni aya hazırlık yapardım ama bekle bekle içim şişti bu ay cidden yıprattı sancılar, akıntılar da cabası. regl olmadan bir daha yumurtluyorumdur belki diye denemeye devam ediyoruz 😂😂😂
Kız bende aynı ya. Akıntı kasik ağrısı hala bekliyorum adetimi. Bende yumurtluyomuyum acaba diyorum bilemedm çünkü bı gariplik var 😂😂

Back
X