• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acile gitsem bakmaz dimi devlet gün geçmeyince
Ben geçen ay antibiyotik kullancam ama adetim 5 gün geçti hala olmadım midemde bulanıyo test yaptırmak istiyorum demiştim öylelikle doktor hcgye baktırdı halbuki adet günüme bi hafta vardı :KK6:

Arkadaşlar ben daha dün yine hamile kalamadım dedim ama birkaç gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı ondan dedim. Sonra dün akşam lh testi yaptım çift çizgi çıktı. Az önce de hcg testi yaptım şuan çok heyecanlıyım bişeyler olabilir belkiiii. Otobüsteyim hastaneye gidiyorum :) ekliyorum testi sizde bakar mısınızzz.

Var görünüyor hadi gözün aydın 🤩
İnşallah test bozuk değildir tabi🤔 sonucunu bekliyoruz hadi hayırlısı 🤗

Cokk sagol canim :KK15:Adet olma gunlerimiz ayni aslinda degerlendirme gunlerimiz bile ayni . senin kac gun suruyor benim ki 27 gun ortalama bu hf yi da degerlendircem bakalim ama ayin 18 i gece nobettim var ins yumurtlama o gune gelmez. Bu ay da tutmazsa onumuzde ay ovulasyon testi yapicam artik. Rabbim e kurban olayim hersey ondan en azindan ne kadar istedigimizi görüyor. Hamd olsun bu gunlerimize.
Canım benim 31 32 gün değişiyor

Kızlar uygulamada bugün yumurtlama günüm diye görünüyor ancak ovulasyon testinde gölge gibi bile çıkmadı. 5 aydır bu uygulamaya güvendim resmen 🥺

Eklentiler

• 9660897A-AB42-423B-AE01-308A787FD357.webp
    9660897A-AB42-423B-AE01-308A787FD357.webp
    9 KB · Görüntüleme: 46
Back
X