- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #15.381
Eyvah eyvah hayırdır.Stresli, sinirli patlamaya hazır bomba gibiaşırı bir gerginlik var üzerimde bugün
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eyvah eyvah hayırdır.Stresli, sinirli patlamaya hazır bomba gibiaşırı bir gerginlik var üzerimde bugün
![]()
Regl olcam sanki onun stresi galibaEyvah eyvah hayırdır.
Kuzum şükür iyi diyelim iyi olalım. Tıkanmak yoruyor beni . Sen nasılsın?❤
Kızz yok artık uyumuyorum. O Ramazan daydıUyu sen anca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ay hadi hayırlı olsun ya, ne güzel, maşallahKızlar şimdi test yaptım şimdi hemen sonuç çıktı hamile miyim elim ayağım titriyor![]()

Canım tebrik ederimsağlıcakla kucağına almam dileğiyle
Kızlar şimdi test yaptım şimdi hemen sonuç çıktı hamile miyim elim ayağım titriyor![]()
Hamilesin tabii ya, hem de renk nasıl net, çok şükür canımKızlar şimdi test yaptım şimdi hemen sonuç çıktı hamile miyim elim ayağım titriyor![]()

Fsh Lh ve amh bir de progesteron bu hormonlar canımKızlar hani şu gebelik için bakılan ts ms bişeyler varya onlar neydiiii
Hamis gorunuyorsun kan ver hemen tatlimKızlar şimdi test yaptım şimdi hemen sonuç çıktı hamile miyim elim ayağım titriyor![]()
MaşAllah bir hamişimiz daha oldu gözün aydın
Ayy hayırlı olsun kuzum... Çok güzell. Hayırlı uğurlu olsunKızlar şimdi test yaptım şimdi hemen sonuç çıktı hamile miyim elim ayağım titriyor![]()
Canım bat ne zamandı senin
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin.MaşAllah bir hamişimiz daha oldu gözün aydın![]()
Canım yaaa çok teşekkür ederim Rabbim sana ve isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin.Ooooo ne güzel haberhayırlı olsun canım ya o kadar istiyordun bak zamanı gelince oluyor
değerinde az değilmiş ha bayağı belirgin