• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim hep stresten oluyor psikolojik beynimiz hamileliğe endeksleniyor o yüzden belirtiler yaşıyoruz banada çok oldu bi defasında 20 gün gecikmem oldu o aydada çörekotu bal tarçın kürünü yapmıştım hah bu sefer oldu dedim ama yoktu insan öyle durumlarda daha çok üzülüyor ...ne hissettiğini anlıyorum varsa bir an önce öğrenirsin inşâllah kuzum eğer yoksada adetin zamanında gelir inşâllah yoksa gecikince umutlanıyor insan daha zor öyle☹
Dua ve sabır🤲💗🌹😘
EVet kuzum amin 🙏🏻 çok haklısın bekleyelim bakalım hayırlısını diliyorum 🙏🏻💕🌸

Merhaba...Bu testteki cizgi görünüyor mu size de...bide bikac saat sonra cikti test hatali olabilir mi? Adetime 2 gun var benim

Eklentiler

• 20190622_135147.webp
    20190622_135147.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 55
Tam t cizgis altinda da degil nasil bana denk geliyorsa bu ay 2 bozuk testim 3 4gun once yaptim ilk 5 dk icinde cikti ve bundan cok daha netti cizgi kan tahlili yaptırdım ayni gun aksam acilde sonuc 1.3 tu adete 6 gun kala

Disari cikinca alacagim canim yarin sabah yaparim artik hayirlisi
Kızlarrr dayanamadım belki test hatalıdır diye farklı bir marka test aldım yaptım ve daha koyu çıktı çizgi artık emin oldum hamile olduğuma .:rolleyes::KK73:Testin fotoğrafını atıyorum.

Eki Görüntüle 2281159
Masallah kontrol çizgisinden daha koyu hayırlı olsun tatlım hadi artık musmutlu bir hamiş ol ben kendini çok yorma meleğine iyi bak 💕😌🧿

Lütfen umutsuzluğa düşme kardeşim☹
Rabbimizin bizim için ne güzellikler ihsan edeceğini bilemeyiz. Ayetinde de öyle buyuruyorya; her hayırda bir şer, her şerde bir hayır olabileceğini...ancak sabredenler kazanacak. Bu dünyada yolcuyuz nasılsa...
Yaşadıklarımız birer imtihan. Allah bazı vakitlerde duaları geri çevirmez. Mesela seher vaktinde, herkesin uyuduğu gecenin geç saatlerinde, yağmur yağarken, secdede heleki ağlayarak yürekten yapılan dualar asla geri çevrilmez. Buna ben şahidim. Allah bir duayı 3 türlü kabul eder
1- Ya anında verir
2- Ya zamanı geldiğinde verecektir
3- Ya da ahirette karşılığını göreceğimiz üzere hanemize sevabı yazılır
Hiçbir dua boşa gitmiyor yani. Allah vermekten vazgeçmediğine göre o halde bizde istemekten vazgeçmeyeceğiz💗
"İsteyin vereyim" diye buyurmuş bundan güzeli var mı? 41 gün Meryem suresi oku ,sadaka ver bir mazlumu sevindir bunların hiçbiri karşılıksız kalmaz güzel bacım üzülme Allah bizimle💗
Canım benim Allah razı olsun. Haklısın Rabbimin hikmetinden sual sorulmaz. Çok teşekkür ederim. Rabbim inşAllah tüm isteyenlere en hayırlısını nasip eder

Tatlım benim de sen gibi adet belirtilerim var ama İnan bu umut bile mutlu ediyor beni şuan bakmıyorsam umudu kaybetmemek as daha da olsa bunu yasamak heyecanım var inanılmaz ama ben diyorum arkadaslarıma ben adet olcağım göreceksiniz diyorum heveslendirmeyin diyorum umut her zaman vardır buna yürekten inanıyorum şuan adet olcgım belirtisi var sadece her an olcak gibi aynı adet bekleyişlerim gibi sen de durumlar nasıl insallah yanılırsın ve yanılırız
Bugün regl günüm hala olmadım bel ağrım yok kasık ağrım var sadece göğüsler şiş hassas. Midem bulanıyor ama her regl aynısı olur bana

Kızlarrr dayanamadım belki test hatalıdır diye farklı bir marka test aldım yaptım ve daha koyu çıktı çizgi artık emin oldum hamile olduğuma .:rolleyes::KK73:Testin fotoğrafını atıyorum.

Eki Görüntüle 2281159
Senin değerin de yüksek çıkacak gibi :halay: maşallah ya, Allahım ne olur tez zamanda bizim de dileklerimiz olsun ya :dua:

Back
X