ucaga baktim oglen 15 deymis neyse ki , sinav sabah 7:45 de oh . insallah gecerim. Ya canim istersen kayinvalideye de artik biz de niyetliyiz artik kismet falan de. ya da doktoru bekle kiz, hala gecmediyse hastalik bazi saglik problemlerim gecsin ondan sonra niyetliyiz insallah dersin. bunu diyince de her ay gözünün icine bakmalar sormalar basliyor maalesef, benim anam ilk cocukta beni böyle cok kasti. 6. ayin sonunda tüp bebek merkezi söylemeye baslamisti bagirip kapamistim teli. simdi ikinci icin de ayni davranisi bekliyorum o sebeple 9 aydir gik dememistim , kismet vakti nezamansa o zamandir diyip kestirip atiyodum.Ama en son iste bu haftasonu aglaya aglaya anlattim skype da sonuda, ay dedii amaaan ne takiyosun var bitane cocugun , illa ikinci de olacaktir bosver dedi. benim iki abimin arasi 3,5 yas, biz 3 kardesim , ben kazayla olmusum abim 9 aylikken gebe kalmis annem bana iste testlerde fln cikmamaisim 3 ay. doktor el muayenesinde demis ki zaten 3 ayi gecti istesen de alamayiz ama zaten bu kiz dogurursun memnun memnun demis. ama ben o kadar erken gelince ortanca kardesimizle annem duzgun ilgilenememis, buyuk abinle cok guzel ilgilendim basbasaydik dedi icimi rahatlatti benim biraz. Ben de oglumla bu basbasaligin tadini cikararak avutuyorum kendimi. Herseyin vakti var valla var bille var canim , kaderse hangi tarihse o. bir de bazisi tik diye pitpit gebe kalip doguruyor evet haklisin ama bir canli getiriyorsun Dünyaya, bambaska birsey, canindan can cikiyor. ilk nefesini aliyor, o ilk nefesini aldigi tarih bence iste o kader, o biryerlerde yazili. o tarih gelmeden biz 10 kere tüp bebek yapsak da tutmuyor, biliyorsundur hikayeleri