- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #17.601
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben burdayımmmkimsecikler yok galiba

Güven banayııı izliyommm sen napıyonnnNapıyosun kürklü![]()
Dur bende bakiyimGüven banayııı izliyommm sen napıyonnn![]()
Hadi bakk. Sevmedim ama bu yarışmacılarııDur bende bakiyim![]()
Bilemediler zatenHadi bakk. Sevmedim ama bu yarışmacılarıı
Ben daha sorunun cevabını göremedim durdurdukkBilemediler zaten
Niyekine?Ben daha sorunun cevabını göremedim durdurdukk![]()
Bi şey konuşuyorduk anlayamadıkNiyekine?
Bi şey konuşuyorduk anlayamadıkdurdurdukkk şimdi gördüm yanlış yapmışlar. Elenseler de gitseler hemen
Dört kilo almışım uzun ama karnım yağlanıyormusCnm gebelikte toplam kac kilo aldin ki. Sanirsam senin boyun da uzundu.
Ölede rahat geniştir bende bırakamam ama keyfine düşkün biri,Kız bir ay çocuğunu başkasına bırakıp nasıl gidiyor?allah allah ya, bence ilginç, bana mı öyle geliyor sana da garip gelmedi mi?
Aslinda az almissin . Ama tabiki dikkat etmek gerekiyor.Dört kilo almışım uzun ama karnım yağlanıyormus![]()
Valla değişik, çok çok zorda kalmadıkça, sağlık mağlık işi gibi, aileme bile bırakmam.aileme güvenmediğimden değil kimseyi öyle bir sorumluluğa sokmak istemediğimden, başkasının çocuğuna bakmak kendi çocuğuna bakmaktan daha çok özen ister, değişikmiş hakkaten kızlarYok yok var öyleleri kuzu herkes sen ben gibi değill
Kabul edip baktım birde okula gıdıyorlardı ödevleri bilmem neleri ama işte insan nankör olursa böle olurValla değişik, çok çok zorda kalmadıkça, sağlık mağlık işi gibi, aileme bile bırakmam.aileme güvenmediğimden değil kimseyi öyle bir sorumluluğa sokmak istemediğimden, başkasının çocuğuna bakmak kendi çocuğuna bakmaktan daha çok özen ister, değişikmiş hakkaten kızlarHayhatun
K KurkmantoluS
Kızlar şimdi doktordan çıktım meleğimin kalbini duyduk ama doktor çok küçük ya çok geç gebe kaldın ya da geriden geliyor dedi. Rahim içi kanama var dedi prgstan verdi günde 2 kullan dedi. Sanırım benim bebiş biraz nazlı minnak bir şey olcak dualarınıza ihtiyacım var. Rahimde kanama korkuttu beni![]()