Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar mutlu sabahlar . Simdi doktordan ciktim bugun reglinin 5.günü 2gündür gonalf 75ml vuruluyorum.7mm sagda 7.5ml solda 2yumurtam var. Rahim kalinligim 5.5ml .cumartesi tekrar kontrol var insallah gelisir yarabbim maddi manevi cok yiprandik.

inş bu yumurtaların kaç ml olması lazım 19 falan mı

inş bu yumurtaların kaç ml olması lazım 19 falan mı

17ml _22ml arasinda olmasi gerekiyor canim. Bakalim cumartesi ne diyecek . Alttan muayene olunca canim cok yaniyor. Allah im emeklerimizi bosa cikartmasin

Kizlar size bisey danismak istiyorum cok arada kaldim. pazartesi dr gittim kan tahlilinde bhcg 2553 cikti ultrasonla bakinca olusmaya baslamis ama keseyi giremedim dedi daha cok küçük dedi. Ama kese olusmazsa dis gebelikde olabilir dedi.Bugun icin randevu verdi.ama ben cok stres oluyorum. Yok kese var bebek yok bebek var kalp atimi falan filan cok kafama takiyorim. Pazartesiden beri de cok uzuldum.acaba hic kontrole gitmesem bugun. bayramdan sonra gitsem direk kalp atisi icin. Size danismak istedim yardimci olursaniz sevinirim

Bende bu ay deniyorum bakalım inşallah bizim yüzümüz de bu kürden güler

Canım bence kesinlikle ve kesinlikle randevunu atlama. Dış gebelik senin hayatın için en riskli gebelik türüdür. Asla öyle bisey yapma. Doktoruna mutlaka git. Eğer kötü birşey varsa öyle yada böyle ortaya çıkacak nereye kadar kaçacaksın kötü haberden. Kendi hayatını riskle atma. İnşallah olumsuz bisey yoktur tabii ki umarım sağlıklıdır ama her olumsuzluğa karşı da tedbirsiz davranma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…