- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.781
Miratech kullanan vae mi acaba 1 saat sonra çıkan çizgisi
Öğleden sonra kan sonucum çıkcak çok meraktayımBence tekrardan yap canım. Çizgi çok net ama neden geç çıkmış anlayamadım. Elinde testin varsa tekrarla derim
Hadi hakkında hayırlısı o zaman canımÖğleden sonra kan sonucum çıkcak çok meraktayım
Amin cnm tskrlerHadi hakkında hayırlısı o zaman canım
inş bu yumurtaların kaç ml olması lazım 19 falan mıSelam kizlar mutlu sabahlar . Simdi doktordan ciktim bugun reglinin 5.günü 2gündür gonalf 75ml vuruluyorum.7mm sagda 7.5ml solda 2yumurtam var. Rahim kalinligim 5.5ml .cumartesi tekrar kontrol var insallah gelisir yarabbim maddi manevi cok yiprandik.
inş bu yumurtaların kaç ml olması lazım 19 falan mı
amin17ml _22ml arasinda olmasi gerekiyor canim. Bakalim cumartesi ne diyecek . Alttan muayene olunca canim cok yaniyor. Allah im emeklerimizi bosa cikartmasin
günaydın boncukGünaydın cicişler bol çift çizgili günlerimiz olsun inşâAllah☀
GünaydıııınnGünaydın cicişler bol çift çizgili günlerimiz olsun inşâAllah☀
Çıktımı kızMiratech kullanan vae mi acaba 1 saat sonra çıkan çizgisi
Sanki gözüküyor gibiReglime 5 gün var...bugünki testim...
Bende bu ay deniyorum bakalım inşallah bizim yüzümüz de bu kürden güleriyi geceler millet
ancak bakabildim valla
dün doktora gittim yine
adet söktürücü kullanıyorum
gonalf deneyelim mi yine dedi. çok masraflı cidden ve şu an cidden 100 lira verebilecek durumda bile değilim. bir yıldır özel hastane gonalf ler çatlatma iğneleri aşılama derken baya açıldık 5 bini rahat vardır şimdiye kadar.
ben bu ay çörekotu denemek istiyorum dedim onayladı hadi inş belki bitkisel çözüm olur dedi
bir regl olabilsem çörekotu deneyeceğim ama ...
Canım bence kesinlikle ve kesinlikle randevunu atlama. Dış gebelik senin hayatın için en riskli gebelik türüdür. Asla öyle bisey yapma. Doktoruna mutlaka git. Eğer kötü birşey varsa öyle yada böyle ortaya çıkacak nereye kadar kaçacaksın kötü haberden. Kendi hayatını riskle atma. İnşallah olumsuz bisey yoktur tabii ki umarım sağlıklıdır ama her olumsuzluğa karşı da tedbirsiz davranma sakınKizlar size bisey danismak istiyorum cok arada kaldim. pazartesi dr gittim kan tahlilinde bhcg 2553 cikti ultrasonla bakinca olusmaya baslamis ama keseyi giremedim dedi daha cok küçük dedi. Ama kese olusmazsa dis gebelikde olabilir dedi.Bugun icin randevu verdi.ama ben cok stres oluyorum. Yok kese var bebek yok bebek var kalp atimi falan filan cok kafama takiyorim. Pazartesiden beri de cok uzuldum.acaba hic kontrole gitmesem bugun. bayramdan sonra gitsem direk kalp atisi icin. Size danismak istedim yardimci olursaniz sevinirim
Bende hafif bir çizgi gördümReglime 5 gün var...bugünki testim...
Hamilelik takvimin var amaİnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?