• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy sen böyle yazınca hemen @mervana8794 geçmişine baktım. Kürtajı bilmiyordum ben yaa 😣 ikizi düşmüştü diğeri duruyordu en son. Neler kaçırmışım öyle 😣😣

Ve şimdi tekrar hamile öyle miiii. Hay maşaAllah yaaaa. Rabbim nazardan korusun. Sende dahil herkese hayırlısıyla nasip etsinnn can arkadaşımmm

Amin gülüm amin😘 evet ikizinin diğerini de kaybetti😣 vardır bunda da bir hayır tabi ama insanı çok üzüyor. Üzüntüsünü fazla yaşamadan tekrar hamile şimdi şükür😍
Ama birkaç gündür girmemiş inşâllah sorun yoktur😕

Bende 4gundür gonal f igne oluyorum. 6ay klomen kullandim nasip olmadi. Yarin reglinin 8.günü sabah kontrolüm var çok heyecanliyim inşallah yumurtam gelişmiştir.

Rabbim hayırla sonuçlandırsın kuzum🤲🤗
Hepimiz çifte bayram sevinci yaşarız inşâAllah😍♥️♥️♥️

Amin gülüm amin😘 evet ikizinin diğerini de kaybetti😣 vardır bunda da bir hayır tabi ama insanı çok üzüyor. Üzüntüsünü fazla yaşamadan tekrar hamile şimdi şükür😍
Ama birkaç gündür girmemiş inşâllah sorun yoktur😕

Yaaa inşaAllah 😣😣😣 Peki neden kürtaj olmuştuki😔😔😔

Rabbim hayırla sonuçlandırsın kuzum🤲🤗
Hepimiz çifte bayram sevinci yaşarız inşâAllah😍♥♥♥

Senin bayrama netlesir kuzum. Ilk sana seviniriz.benim bayrama ancak yumurtlamam olur. Bat 27 agustos. Agustos ayı bayramimiz olsun insallah.

Cano birileri üzmüş onu strese girmiş çok sonra kanamam geldi dedi fena şeyler yaşamış bide nasip olmayınca tabi mana oldu
Allah kimseye yaşatmasın🥺

Yaaaaa 😲😞😞😞😞😞 çok üzüldümmmm. Rabbim inşaAllah bu defa yüzünü güldüren insanlar çıkarır karşısına 🤲😔

Back
X