• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile olan arkadaşlar adına cooook sevindim rabbim bizlerede nasip eder inşallah :nazar::KK9:yeni gelenlerede kucak dolusu selamlar:KK68:
Pazartesi tekrar test yapıcam bende kızlar sonucu artık cidden merak ediyorum gidip gidip teste bakıyorum çizgi kaybolmuşmu duruyomu diye hiç adet olvakmış gibi hissetmiyorum o kadar cok kasık ağrılarım batmalarım vardı ader olcamı düşünüyodum ama hepsi geçti bi gun daha sıkıcam dişimi allahın izniyle bu yaptığım testtede çizgi çıkarsa doktora gidicem hemen
İnsallah bitanede sen olacaksin nasıl dayaniyon ben olsaydım şimdi doktora cooktan gitmiştim merakla bekliyorum canım inşallah vardır bize mutlu haber verirsin😍

Burda konuşmak sizlerle o kadar iyi geliyo ki içime umut doluyo heyecanlanıyorum mutlu oluyorum ya haklısın canım ilk kez geldi başıma zaten ne yazıcamıda şaşırıyorum o kadar cok net konusup yanıldığım oldu ki kalakalıyorum ya gene hüsran olursa diye 🙈😂🤦‍♀️

Ay canım benimmmm yaaa. Olmasa bile burada umutlanmak insana pozitif enerji veriyor 😍😍😍

Canım sen testi yanlış uyguluyorsun sanırım. Çünkü bende ilk defa yapıyorum ve 3 4 tane testi çöpe attım bu şekilde yanlış uyguluyormuşum. Kuzenim sağolsun en ince detayına kadar anlattı :KK70: 2 saat sıvı almıycaksın ve sıvı aldığın idrarınla da testi yapmayacaksın. Sıvı aldıktan sonra tuvaletini yap ondan sonra 2 saat geçsin öyle testi yap. Birde idrarını kaba yaparken idrarının sonuna doğru kaba koyman gerekiyormuş. Birde ben çok damlatıyordum çok damlatınca daha iyi çıkar umuduyla :KK70: ama çok damlatınca çıkmıyor en fazla 3 damla damlat. Birde böyle dene bakalım.
Tamam bir de boyle yapayım oyleyse ama yarın yapayım artık

Ay hadi inşallah bu ay yüzümüz güler :KK70: Ben şimdi test yaptım silik daha ama kasıklarım ağrıyor. Yarına biraz daha belirginleşir inşallah.
Ben ovulasyon testi yapmıyorum bu ay ya 😀 kaç gün senin döngünn aynıydak senin testlere göre davranayım 🤪🤪🤪:rolleyes:

Ben ovulasyon testi yapmıyorum bu ay ya 😀 kaç gün senin döngünn aynıydak senin testlere göre davranayım 🤪🤪🤪:rolleyes:
28-29 güne bie oluyorum ben canım :D yarın öbürsü gün yumurtlarım diye düşünüyorum. Normalde kasıklarım ağrımaz benim ama bu sefer şeffaf akıntjm ve sol kasık ağrım oldu nedense. Bende bir sonraki ay ovülasyon testiyle yapmam zaten böyle sürekli test yapasım geliyor bağımlılık yapıyor bende böyle şeyler psikopatmıyım neyim :D :D

28-29 güne bie oluyorum ben canım :KK70: yarın öbürsü gün yumurtlarım diye düşünüyorum. Normalde kasıklarım ağrımaz benim ama bu sefer şeffaf akıntjm ve sol kasık ağrım oldu nedense. Bende bir sonraki ay ovülasyon testiyle yapmam zaten böyle sürekli test yapasım geliyor bağımlılık yapıyor bende böyle şeyler psikopatmıyım neyim :KK70::KK70:
Ay ben de hiç yapmak istemezdim sırf su içemiyorum diye dayanamazdım bazen :rolleyes::rolleyes: o zaman ben sana göre hareket etcem çünkü benimde öyle :halay::halay: 29 gün falan. 5 gün gösteriyor takvim:KK15:

Bende testimi atiyim bozukmu sizce

Eklentiler

• 20190413_072356.webp
    20190413_072356.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 65
Back
X