• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay içimi rahatlattın canım pazartesi iyi bir doktor buluyim gidiyim kontrole o zaman 😍 sana test yaptı mı doktor değerlerine falan baktı mı?
Yok canim ayin 3unde gitcem o zaman biseylere bakariz diye agzinda geveledi ama anlamadim bakalim 😂 ben kese icon gittiğimde baya 20000 felan olmusti degerim vajinal baktirmocam diye gitmemistom sonrada daha gerek duymadim zaten betahcgye

Yok canim ayin 3unde gitcem o zaman biseylere bakariz diye agzinda geveledi ama anlamadim bakalim 😂 ben kese icon gittiğimde baya 20000 felan olmusti degerim vajinal baktirmocam diye gitmemistom sonrada daha gerek duymadim zaten betahcgye
Bende keseyi görürsem yaptırmam heralde daha. Zaten kansızım 1 tüp kanım gidiyor 😂😂

Valla ben o aşamalarin kosesinden döndum hic daha vajinal usg bile baktirmadim bilmiyorum pek 😂 ama onemli.bisey oldugunu sanmiyorum.
Aman ben doğurdum ya sorunluydu doğumun serüven gibi gecti ellemeyen doktor sokmadıkları alet edevat kalmadı 😂😂🙄

Kiz hatirlama soyle.seyler 😂 dogumhanede calistigim ilk.gun ben asla normal dogum yapamam dedim ve hala daha ayni fikirdeyim 😄 Insallah sezeryan düşünüyorum
Ben normal diye gittim 14 saat sancı cektim o sırada herseyi bana soktular sağolsun lar doğurayımdiye yapmadıkları kalmadı sonra catı dar bebek büyük dendi sezeryan oldum hem alttan hem üstten paraladılar beni 😏😏😄🤣

Doğum bir kabus oldu ama işte evlatda hasret insan istiyor ordu gibi olsun cucuklarım 😁😂🙄

Ben normal diye gittim 14 saat sancı cektim o sırada herseyi bana soktular sağolsun lar doğurayımdiye yapmadıkları kalmadı sonra catı dar bebek büyük dendi sezeryan oldum hem alttan hem üstten paraladılar beni 😏😏😄🤣
En kotusude o ya sen suan hem normal dogum sancisi ni hem sezeryan acisini biliyosun 😂

Aman sezeryan olmayın olmayın sakın :KK51: cok zor sonrası anam göbek gidene kadar anam ağladı babam yas tuttu 😁

Back
X